Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Augė @ 2007 03 07, 20:54)
actara kainuoja apie 3 lt, pokeliuke milteliai
skiesti vandeniu , pokelis apitiksliai 5-7 lt vandens
na man taip informavo, gal kas kitaip paaiškins

Aktara tikrai naikina baltasparnius. Informavo neteisingai. schmoll.gif Nenaikina erkių. Taigi aktara naikina amarus, baltasparnius, lapsukius, tripsus, lapgraužius. O norma būna parašyta ant pokelio, tik aš dedu vos ne dvigubai didesnę. (Jei gerai atsimenu, tai rašo 4g - 10L vandens) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 03 05, 08:11)
Nu moterie... Jei bogu neatsimenu. Pereitą rudenį pirkau... Kainuoja brungiau, negu ta su musėm ir kurmiais, faktas. Vokietijos žemė, ne lietuviška, nu bet vis tiek ne 100 Lt, neatsimenu, kiek, atsimenu tik, kad įpirkau smile.gif Gal kokia 15? g.gif  Maišas... Nžn kiek litrų, kaip pagalvė smile.gif Ant viršaus krūva gėlių nupaišyta, tarpe jų - sanpaulija. nežinau, ar visoms tinka, man rekomendavo sanpaulijoms, sakė, lengva. Lengva žemelė, pagauni mintį? Šiaip ten labai neapsiriksi, jų ten ar ne dviejų rūšių yra iš viso. Ir manau, kad jei tos pačios firmos, tai abi be sliekų ir kurmių... unsure.gif

na viso to klausiu nes kad atskirciau tas zemes, juk aps juos pasirinkims tai didelis, tai kaip zinosiu kurios tos tikrai geros ir isgirtos zemes, jei siaip kam idomu, tai kaune, kur anksciau buvo lituanikos IKI 2 aukste ta parduotuve, tai jos jau nebera, ji dabar yra PC "Dainava"
Atsakyti
Na pas mane irgi kazkokios museles prie kaikuriu vazonu skraido, nes pernai viena zemes poka su jom pirkau, tai dabar vel atkuto, gal cia tie baltasparniai g.gif

Siandien isgenejau pelargonijas, bet jos dar mociutes palikimas, baltos krumines, bet prie ju jokiu museliu, atsparios nes senoviskos tongue.gif
Tai va, bet i zeme nenoriu sodint, nes neturesiu kur deti, tai pamerkiau g.gif
Atsakyti
blink.gif O pas mane sunuokuose pirktoj zemelej kartu su daigeliais auga grybai doh.gif Gal sakau - baravykai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 03 08, 16:14)
Na pas mane irgi kazkokios museles prie kaikuriu vazonu skraido, nes pernai viena zemes poka su jom pirkau, tai dabar vel atkuto, gal cia tie baltasparniai  g.gif

Čia ne baltasparniai. Šitos musytės nekenkia, bet jų lervos - tokios mažos skaidrios kirmėlytės graužia augalų šakneles, liaunus daigelių lapelius, kurie liečiasi su žeme.
Baltasparniai - pieno baltumo, mažesni nei milimetras drugeliai. Dažniausiai būna apatinėje lapų pusėje. Kai oras vėsus, jie būna nejudrūs - lengvai galima pirštu prispausti, nors šiaip jie atlaiko -5C šaltį.
Papildyta:
O kur yra PC "Dainava"?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 08, 20:05)
O kur yra PC "Dainava"?

Kur buvusi "Viesnage", salia "Redos" mirksiukas.gif
Bet sian buvau ten - dar neatsidare doh.gif Krauna lentynas vis dar...nors ant vitrinos uzdeta, kad kovo men atsidarys biggrin.gif Teko man vaziuot i zalia stotele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 08 kovo 2007 - 20:37
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 08, 20:24)
Kur buvusi "Viesnage", salia "Redos" mirksiukas.gif
Bet sian buvau ten - dar neatsidare  doh.gif Krauna lentynas vis dar...nors ant vitrinos uzdeta, kad kovo men atsidarys  biggrin.gif  Teko man vaziuot i zalia stotele  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 07, 22:38)
Aktara tikrai naikina baltasparnius. Informavo neteisingai.  schmoll.gif  Nenaikina erkių.  Taigi aktara naikina amarus, baltasparnius, lapsukius, tripsus, lapgraužius. O norma būna parašyta ant pokelio, tik aš dedu vos ne dvigubai didesnę. (Jei gerai atsimenu, tai rašo 4g - 10L vandens)  g.gif

Aciu. Gaila, kad nezinojau. Visgi 3 Lt. ne 21 Lt. doh.gif
Atsakyti
SOS blink.gif
Kazkas mano pelargonijos lapeliam, atrodo kad vysta doh.gif Liejau senai, stengiuosi nepreliet schmoll.gif Kas jiems??? Keli atrodo tokie bejegiai verysad.gif Gal nedalieju??? O gal patresht jau galima???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 23:09)
SOS  blink.gif
  Kas jiems??? Keli atrodo tokie bejegiai  verysad.gif  Gal nedalieju??? O gal patresht jau galima????  unsure.gif

g.gif g.gif Kazi ar galima neprigijusius? g.gif Nemanau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 23:09)
SOS  blink.gif
Kazkas mano pelargonijos lapeliam, atrodo kad vysta  doh.gif  Liejau senai, stengiuosi nepreliet  schmoll.gif  Kas jiems??? Keli atrodo tokie bejegiai  verysad.gif  Gal nedalieju??? O gal patresht jau galima????  unsure.gif

Jei vysta del vandens trukumo, tai pirmiausia nuvysta jauni glezni lapeliai, nuo trasu trukumo lapai bus sviesus. Jau gali patresti, tik nepadaugink azotiniu trasu. (per daug suaktyvins augima) Tresk mikroelementais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 12, 22:16)
g.gif  g.gif Kazi ar galima neprigijusius?  g.gif  Nemanau... schmoll.gif

O kodel jie neprigije ? g.gif Pirmi laupukai iki siol buvo thumbup.gif jau antri kalasi, o sian kazkas jiems nutiko blink.gif As siaip persodinau juos jau senokai...stovi ant palanges, viskas kaip ir gerai iki siol buvo g.gif
Atsakyti