Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Man irgi neatsidaro ax.gif o taip norisi paspoksoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 19, 21:36)
Man irgi neatsidaro  ax.gif o taip norisi paspoksoti  blink.gif

Keista, šiandien ir man pačiai neatidaro g.gif . O kaip jūs keliate iliustracijas iš public.fotki.
Atsakyti
Labai diena, labai aciu uz pelargonijas smile.gif
Bet man labai negera ant dusios, mano vyruiskis ne cento nedave verysad.gif ....
Tai dabar neprigis mano issvajotos mazutes, ar... Sako, kad "nesakei , o kita karta eisi pati...." O galiu as jas susodintas i vazonėlius jau dabar balkone įstiklintame laikyti?
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 03 23, 09:13)
Labai diena, labai aciu uz pelargonijas smile.gif
Bet man labai negera ant dusios, mano vyruiskis ne cento nedave  verysad.gif ....
Tai dabar neprigis mano issvajotos mazutes, ar... Sako, kad "nesakei ,  o kita karta eisi pati...."  O galiu as jas susodintas i vazonėlius jau dabar balkone įstiklintame laikyti?

Dabar toks gražus oras, kad aš savąsias (jei tik jų būtų ne pilnas šiltnamis, o mažiau), tikrai tempčiau į lauką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visas savo pelargonijas išnešiau į lauką,lai pasidžiaugia saulutės šiluma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 26, 11:44)
Aš visas savo pelargonijas išnešiau į lauką,lai pasidžiaugia saulutės šiluma wub.gif

O mazucius daigelius 3-4 tikri lapeliai galima nors i balkona isnest, i pavesiuka g.gif ar ant saules - nesudegs?
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 26, 11:44)

Na ir kaip? Ar nesupyko? Aš kelis motininius krūmus išnešiau, tai joms dar nelabai patiko. Šiandien laikiau šiltnamy, bet dieną atidarau duris abiejuose galuose. Ryt vėl tikriausiai išnešiu. Tegul po truputį grūdinasi.
Atsakyti
Nu atrodo nieko,patiko biggrin.gif Išnešiau ir jaunus ūgliukus tunergijos,nes jiems viduj šviesos trūksta,atrodo viskas gerai thumbup.gif Ir aš sakau,lai grūdinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
na as savases palergonijas, jau i balkona isnesus kokia jau savaite, bet nieko, nei jos gelsta nieko, na juk jos nelepios tai gal ir nepyksta smile.gif is jau po truputi zydeti pradeda thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_: 28 kovo 2007 - 12:17
Va mano pelargonijos ax.gif Ar galiu as jas ishnesti i lauka g.gif Ir kur geriau i pavesi ar ant saulutes? Siaip jie ant sauletos palanges visa diena stovi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 28, 12:16)
Va mano pelargonijos  ax.gif  Ar galiu as jas ishnesti i lauka  g.gif Ir kur geriau i pavesi ar ant saulutes? Siaip jie ant sauletos palanges visa diena stovi  rolleyes.gif
user posted image

na man atrodo kad gal gar nerizikuok, dar juk mazuciai daigeliai jie, tiek auginai tai dar palauk kol truputi sustipres, nebent turi istiklinta balkona tada tikrai gali nesti, bet i pati lauka tai na bent as bijociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 03 28, 12:19)
na man atrodo kad gal gar nerizikuok, dar juk mazuciai daigeliai jie, tiek auginai tai dar palauk kol truputi sustipres, nebent turi istiklinta balkona tada tikrai gali nesti, bet i pati lauka tai na bent as bijociau  g.gif

Vat ir man kazkaip nedrasu blush2.gif Neatleisiu sau jei jom kas nors nutiks doh.gif
O tas grazuolis ziedas tavuju? g.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 28 kovo 2007 - 12:23