Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

O mano va kaip žydi. Leidau pražįst po vieną žiedelį, o kitus nuskabiau. O kitos mano iš sėklyčių, kol kas tik šakojasi, žiedų dar nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Ką joms darei, kad tavo taip žydi thumbup.gif ? Maniškės net nesiruošia verysad.gif . Gal kokiom gerom trašom palaistei?
Atsakyti
Labai gražutės jūsų palergonijos tongue.gif . Mano žydėti ruošėsi tik šiemet pirktas daigelis, bet nuskabiau žiedelius, kad tvirtėtų. O pačios iš atžalų priaugintos ir nuo pernai metų likusios dar net negalvoja žydėti. Bet per daug nesijaudinu. Vistiek į lauką dar ankstoka.
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 04 23, 17:52)
na o cia mano keli ziedeliai, dar ne visos zydi, bet pacios pirmos pasirode va tokios  wub.gif

Tokios kaip ta paskutinioji, tai dar nebuvau maciusi... blink.gif labai idomi, karpytais lapeliais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 04 24, 09:49)
Tokios kaip ta paskutinioji, tai dar nebuvau maciusi... blink.gif labai idomi, karpytais lapeliais. smile.gif

na siaip idomiai atrodo, o siaip daigeli pirkau senukuos, buvo ir kitokiu spalvu smile.gif
Atsakyti
Mano viena iš sėklinių žiedelį pradeda krauti. Labai įdomu kokia bus, todėl leisiu žydėti. O pati tokia graži, riebi, tik menkai šakojasi, bet dar viskas ateity, nes jau matosi užuomazgos ir šakelių thumbup.gif
Atsakyti
o aš varna paskutinė, šiandien nešdama balkonan vieną šaką nulaužiau, blush2.gif verysad.gif taip gaila, kad nors verk. verysad.gif Įkišau į žemes, bet ar išleis šakneles g.gif
Atsakyti
O maniskes stai taip prazydo:
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 25, 19:39)
o aš varna paskutinė, šiandien nešdama balkonan vieną šaką nulaužiau, blush2.gif  verysad.gif  taip gaila, kad nors verk.  verysad.gif Įkišau į žemes, bet ar išleis šakneles g.gif

Kaip tik rytoj labai gera diena kišti į žemę šakeles. thumbup.gif Tikrai prigis, dabar gerai prigija.

Jurgita, aš irgi tos pirmosios laukiu pražystant, gal jau net rytoj 4u.gif kažko sunkiai skleidžiasi, ypač kai labai lauki biggrin.gif
Atsakyti
NA stai, galu gale nuotraukyciu uzveze... smile.gif Merginos, groziai neispasakyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 25, 19:39)
o aš varna paskutinė, šiandien nešdama balkonan vieną šaką nulaužiau, blush2.gif  verysad.gif  taip gaila, kad nors verk.  verysad.gif Įkišau į žemes, bet ar išleis šakneles g.gif

prigis prigis, as visas taip dauginu - nulauzau is pazastyciu ir i zeme sukisu thumbup.gif o sakykit merginos,as vakar persoinau savo senuciukes,visas islaikiau per ziema ax.gif man jos siandien tokios paliegusios atrodo doh.gif gal sakau jos man mirsta g.gif kaip gaila butu verysad.gif
Atsakyti
nepergyvenk, as spiceliai virsunes sulauziui r ikisu i zeme kadma didesnis krupas gautusi, ir tikrai prigijo visi, taip kad nieko cia blogo mirksiukas.gif
Atsakyti