Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(inesak @ 2008 09 10, 17:46)
nu jo, į darželį niekad negalima eiti tusčiom smile.gif)))

Tuoj is namu bus neimanoma iseit be pinigu ax.gif
Atsakyti
kaip gyvenat mamytės
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 06, 18:57)
kaip gyvenat mamytės

Visai nekaip gyvenam. Mazoji serga nuo spalio pradzios ir galo nesimato, tai ir i darziuka nenueinam. Siandien skambinau aukletojai, tai pasigedo musu...
Sedi pupyte mano su aukle namie, bando issigydyt liga bjauria.
Atsakyti
užjaučiu,nes pirmus metukus ir mes laaaaaaaaaaaabai sirgom įpatingai žiemą.Galim sakyti visą žiemą ir sirgom
Atsakyti
Kartais pagalvoju, gal nereikejo jos dar i darziuka leisti. O tai rimtai taip visa ziema ir sirgs... Dar auklei dabar mokam ir uz darzeli, kurio nelankom blink.gif Kazkodel uz spali buvo priskaiciuotas visas menuo, nors is jo lankem tik keleta dienu, tai niekaip neapsisprendziu ties siuo klausimu...
Atsakyti
o pažimą pristatėt?Mes jei nelankom kokias 2-3 dienas tai neinam pažimos,o jei ilgiau tai tada pristatom ir nemokam.Už daržiuką jums priskaitė už rugsėjo mėn
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 09 04, 10:47)
thumbup.gif  jūs gal ilgiau už mus lankot, papasakokit ka nors daugiau apie grupę  ax.gif

QUOTE(inesak @ 2008 09 04, 12:31)
nu taip,mes jau metai kaip einam ax.gif Aš patenkita auklėtoja,bet ji pastaruoju metu serga verysad.gif Tai kaitaliojasi auklėtojos.Daba galvoju,kad per metus apie 4 pasikeitė g.gif Bet nieko,svarbu kad nori į ji eiti 4u.gif

Sveikutės. Mes t.p. tą pačią grupę lankom...
Viskas būtų gerai, bet...Mūsų šaunioji Jūratė išėjo į mažųjų grupę...O neseniai sužinojau, kad ir Rima paliko mūsų darželį, tai dabar likome našlaičiai, kas pribėgs, tas pažiūrės mūsų kleckus...

Kokia jūsų nuomonė apie studentę Vaidą?

Man įdomu, kodėl apie tokius pasikeitimus niekas nepraneša? Kaip ir Inesa sakė, per tiek laiko pasikeitė tiek daug auklėtojų. O su kiekvieno naujo žmogaus atėjimu vaikas turi pratintis, adaptuotis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 08 lapkričio 2008 - 14:19
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 08, 16:16)
Viskas būtų gerai, bet...Mūsų šaunioji Jūratė išėjo į mažųjų grupę...O neseniai sužinojau, kad ir Rima paliko mūsų darželį, tai dabar likome našlaičiai, kas pribėgs, tas pažiūrės mūsų kleckus...

Kokia jūsų nuomonė apie studentę Vaidą?

Man įdomu, kodėl apie tokius pasikeitimus niekas nepraneša? Kaip ir Inesa sakė, per tiek laiko pasikeitė tiek daug auklėtojų. O su kiekvieno naujo žmogaus atėjimu vaikas turi pratintis, adaptuotis...

apie Vaidą tyliu doh.gif
O dėl auklėtojos Rimos tai labai gaila,kad ji įšėjo-nežinojom g.gif Jūratė tai mums patiko visapusiškai thumbup.gif

Nu ir man keista,kad nieko nepraneša,nes mažiukai kaip našlaičiai jau antri metai kaip neturi pastovios auklėtojos doh.gif Maniškė buvo porą kartų pasakius,kad nenori eiti į darželį nes kita auklėtoja buvo (vardo nepamenu doh.gif ),bet tada Rima sirgo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 08, 16:33)
apie Vaidą tyliu doh.gif
O dėl auklėtojos Rimos tai labai gaila,kad ji įšėjo-nežinojom g.gif Jūratė tai mums patiko visapusiškai thumbup.gif

Nu ir man keista,kad nieko nepraneša,nes mažiukai kaip našlaičiai jau antri metai kaip neturi pastovios auklėtojos doh.gif Maniškė buvo porą kartų pasakius,kad nenori eiti į darželį nes kita auklėtoja buvo (vardo nepamenu  doh.gif ),bet tada Rima sirgo unsure.gif

Aš tai nesuprantu, kaip tokį žmogų gali priimti dirbti su vaikais?
Būna tokių žmonių, kurių išsilavinimas nesusijęs su vaikų auklėjimu, bet jie turi kažką tokio, kas patinka vaikams, na, bet apie Vaidą, tai nei vieno, nei kito negalėčiau pasakyti.
Plius, keista, kai Rima apie mano vaiką viena sako, o Vaida - visai ką kitą, toks vazidas, kad apie du skirtingus vaikus kalbėtų.

Dabar mus truputį prižiūri Julija ( gaila, kad ji turi kitą grupę ir fiziškai negali dirbti per dvi grupes pilnais krūviais), dar ateis kažkokia auklėtoja iš lenkų grupės ( brrrr.....), o, ką jau kalbėti apie Vaidą...
Nei priežiūros, nei auklėjimo...
Jei toks požiūris į mūsų augančią jaunąją kartą, kad bet kas iš gatvės gali ateiti ir dirbti, tai ką aš žinau...
Nenoriu skleisti dezinformacijos, bet esu pakraupusi dėl Vaidos darbo...
Vieną dalyką tikrai parašysiu, kad buvo keli atvejai, kad Vaidos darbo metu, iš grupės buvo pabėgę keli vaikai... Čia be komentarų...Nežinau, kas ten per vaikai, bet labai tikiuosi, kad manosios ten nebuvo...Pikta...Pikta...Pikta...Ir neviltis tik....Jei niekas nieko nedarys, teks priimti savus sprendimus...Kai kurie, iš tėvų, jau priėmė savus sprendimus...
Atsakyti
Sveikos mamytės,

prisijungiu iš NYKŠTUKŲ grupės. Labai gaila, jei Rima tikrai jau išėjo. Man minėjo apie perėjimą, bet vis nesinorėjo tikėti, kad išeis.

Aš blogo apie Vaidą pasakyti negaliu, bet gero irgi nelabai kas. Nu meniškas žmogus, gal vaikams padarytų įtaką gerą, bet kad patirties neturi su vaikais. Man labai patiko Julija. Bet kad nei Julija, nei ta auklėtoja iš lenkų grupės lietuviškai sakinio pasakyti be klaidų negali. Ar tik vaikams po to neatsilieps? Blogai ia. Gal su direktore pašnekėti reikia, kokia ateitis šitos grupės?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 08, 18:29)
Aš tai nesuprantu, kaip tokį žmogų gali priimti dirbti su vaikais?

apie maniškę tai ko paklausi to negausi biggrin.gif kas dėl darželio,tai mes neturime kito pasirinkimo kaip tik eiti į jį verysad.gif Bet jei reiks parašų tai sakyk drinks_cheers.gif
Man jau seniai kilo įtarimas,kad neorganizuojamas susirinkimas,pažystamų mažiukai organizavo rudenėlio šventę-nešė darbelius,o čia nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gytaute_forever @ 2008 11 08, 17:12)
Sveikos mamytės,

prisijungiu iš NYKŠTUKŲ grupės. Labai gaila, jei Rima tikrai jau išėjo. Man minėjo apie perėjimą, bet vis nesinorėjo tikėti, kad išeis.

Aš blogo apie Vaidą pasakyti negaliu, bet gero irgi nelabai kas. Nu meniškas žmogus, gal vaikams padarytų įtaką gerą, bet kad patirties neturi su vaikais. Man labai patiko Julija. Bet kad nei Julija, nei ta auklėtoja iš lenkų grupės lietuviškai sakinio pasakyti be klaidų negali. Ar tik vaikams po to neatsilieps? Blogai ia. Gal su direktore pašnekėti reikia, kokia ateitis šitos grupės?

Aš apie tai galvoju, kad reiktų su direktore pakalbėti.

Atsakyti