Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

Gal kas gali pasakyti, direktorės darbo valandas? Nuo kada iki kada ją galima rasti?
Atsakyti
Matau kad temele atgijo, tik labai gaila kad su tokiom blogom naujienom. Del Vaidos nieko blogo negaleciau pasakyt, tik aisku apie tai kad buvo vaikai pabege nezinojau. Mums labiausiai patinka auklyte Julija wub.gif Karolis visada mielai su ja pasilieka smile.gif o siryt atvedziau maziuka tai buvo kazkokia nauja auklyte sviesiais plaukais, tai man ji visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 11, 13:30)
Matau kad temele atgijo, tik labai gaila kad su tokiom blogom naujienom. Del Vaidos nieko blogo negaleciau pasakyt, tik aisku apie tai kad buvo vaikai pabege nezinojau. Mums labiausiai patinka auklyte Julija  wub.gif Karolis visada mielai su ja pasilieka  smile.gif o siryt atvedziau maziuka tai buvo kazkokia nauja auklyte sviesiais plaukais, tai man ji visai nepatiko  schmoll.gif

Jei dar tęsian apie Vaidą,tai jai reiktų pirmiausia išmokti pagarbos,bent jau elementarios 4u.gif
Aha šiandie buvo kita,bet ji jau anksčiau yra dabojusi mano klecką,nu ji visai nieko biggrin.gif bent mums.Nes maniškė noriai eina ir nesako,kad nenori eiti. ax.gif

kenguryte,tikrai nepasakysiu nuo kada iki kada jdirektorė dirba g.gif Nes kai MB atvažiuoja į darželį apie pusę 6,tai sakė,kad dar kartais mato ją 4u.gif O ryte tai mes darže bunam apie puse 8,tai dar nebuna jos
Atsakyti
reiks direktorę pasigaut ir iškamantinėt kas ten per situacija susidarius ir kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 11, 18:02)
reiks direktorę pasigaut ir iškamantinėt kas ten per situacija susidarius ir kodėl  g.gif

MB klausė auklėtojos Jūratės kas čia per velniava,tai sakė tol jos taip dirbs kol neatsiras pastovios auklėtojos doh.gif Pagal ją turi dirbti jos 3-Jūratė,Vaida ir Julija g.gif
Bet manau ir ponios direktorės reiktų paklausti kodėl taip vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 11, 16:36)
MB klausė auklėtojos Jūratės kas čia per velniava,tai sakė tol jos taip dirbs kol neatsiras pastovios auklėtojos  doh.gif Pagal ją turi dirbti jos 3-Jūratė,Vaida ir Julija g.gif
Bet manau ir ponios direktorės reiktų paklausti kodėl taip vyksta g.gif

čia Jūratė šviesi g.gif
Atsakyti
Vaida šviesi ir Julija,Jūratė tamsi
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 12, 08:18)
Vaida šviesi ir Julija,Jūratė tamsi

Julija tamsi, cia tai tikrai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 12, 10:42)
Julija tamsi, cia tai tikrai  cool.gif

nu gal g.gif žinok aš jau pasimečiau auklėtojų gausume doh.gif biggrin.gif Jau ir MB kuris dažnai veda lelkia pasimetė varduose ir kas žiūri vaikus doh.gif
Dar man va iškylo klausimėlis,ar bus mažiukams kalėdinė eglutė g.gif nes pernai nebuvo,nes sakė kad dar permaži cool.gif O kaži kaip šiemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 12, 08:51)
nu gal g.gif žinok aš jau pasimečiau auklėtojų gausume doh.gif  biggrin.gif Jau ir MB kuris dažnai veda lelkia pasimetė varduose ir kas žiūri vaikus doh.gif
Dar man va iškylo klausimėlis,ar bus mažiukams kalėdinė eglutė g.gif nes pernai nebuvo,nes sakė kad dar permaži cool.gif O kaži kaip šiemet g.gif

manau siemet ne per mazi, butu smagu ir dovanelemis pasikeist ax.gif o kaip su teveliu susirinkimu, bus kada jis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 12, 12:12)
manau siemet ne per mazi, butu smagu ir dovanelemis pasikeist  ax.gif o kaip su teveliu susirinkimu, bus kada jis ar ne?

pernai tai buvo gal aplamai tik du g.gif vienas tai tikrai buvo prieš šventes,nes rinko pinigus auklėtojai dovaną ir muzikiniam centrui su teliku cool.gif O šiemet tai dar nei vieno nebuvo,net keista unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Elvyra ( nauja šviesi), bus mūsų pagrindinė auklėtoja.

Tėvų susirinkimas bus, kai tik bus žinoma, kada planuojamas Kalėdinis rytmetys ar kažkas panašaus.
Taip supratau, kad Kalėdos šiais metais ateis ir į mūsų grupę wink.gif

Dar sužinojau, kad kažkurią dieną mūsų vaikai turi kūno kultūros užsiėmimą, o kažkurią dieną dainuoja, šoka salėje.

Ir dar, ar žinote, kad darželyje yra psichologė, kuri gali atsakyti į visus jūsų klausimus?

Kol kas tiek naujienų. Direktorės nepagavau, ji gal nuo kokių 8 ar 9 dirba
.
Atsakyti