Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

QUOTE(Sejle @ 2006 11 14, 10:32)
Ramsyte tikrai yra.. bent Siauliuose.. tai manau ir kitur... o atrodo mazdaug taip:

ai del kaineles.. bijau apsimeluoti bet ar tik ne apie 17 lt kazkur kainuoja

LAAAABAI ACIU !!! 4u.gif bent zinosiu kaip atrodo ir tada tikrai, manau, rasiu biggrin.gif
Atsakyti
as pirkau droge balinanti krema toki, kainavo 11Lt.balinau pilvo plaukelius tai jau po pirmo karto rezultatas smile.gif ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
wat man idomu, bet bandyt bijau... taj tuos plaukus grynai peroksidinius padaro ar tik keliais tonais paswieseja? nes jei ten eiciau su usiuskais baltais ant tamsios odos kaip triusis taj irgi nekoks waizdas blink.gif schmoll.gif
Papildyta:
tai pasidalinkit rezultatais, mamtkos, niu clap.gif
Atsakyti
yra johnsons kremas po skutimosi ar depiliawimosi,jis siek tiek stabdo ta plauko augima ir suplonina ji , gal reikes nusipirkti , o gal jus kas bandet? bigsmile.gif
Atsakyti
stabdo augima, bet tik ta plauka depiliuojant ji naudot galima, bet nenoriu tiket kad uz 10lt gali kazkoki stebukla nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 01 02, 20:04)
stabdo augima, bet tik ta plauka depiliuojant ji naudot galima, bet nenoriu tiket kad uz 10lt gali kazkoki stebukla nusipirkt

isbandziau ne viena ir ne 2 is mazinanciu augima ir dabar dar naudoju.. bet atvirai pasakius jokio skirtumo nepajutau blush2.gif o kadangi po depiliacijos oda sauseja, tai ar taip ar taip tenka kazkoki kremuka naudot, o kadangi ju kainos + - 8 - 10 lt, tai juos ir naudoju..
nezinau, gal nebent nuo ju plaukai susilpnejo ir nebeiaugineja? bet abejoju, greiciau del nuolatinio depiliavimo...
taip kad isvada: netikiu ir as tais stebuklais bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip čia su tuo balinimu, ar iki šaknų išbalina ar tik paviršių? mirksiukas.gif na pvz.: jei depiliavausi ir jau atauginėja tie nelemtieji, tai nubalinus tik paviršius nusibalins ar augdami toliau jie vėl juodi pataps? doh.gif neigaudau kažkaip ax.gif
Atsakyti
man tj idomu ar tos priemonės tik balina ar ir silpnina plauka? pas mane tie plaukuciai gan sviesus bet ju lb daug verysad.gif ir pries sviesa tjp blizga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 01 23, 13:59)
Merginos, o kaip čia su tuo balinimu, ar iki šaknų išbalina ar tik paviršių?  mirksiukas.gif  na pvz.: jei depiliavausi ir jau atauginėja tie nelemtieji, tai nubalinus tik paviršius nusibalins ar augdami toliau jie vėl juodi pataps?  doh.gif  neigaudau kažkaip  ax.gif

tai taip, bet tikrai nesimato to perejimo plauku spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
laba:)
esu girdejus apie balinamuosius kremus, kurie turėtų išbaliniti plaukelius ant veido..bet niekur jų nemačiua pirkti g.gif gal kas esate naudojusios ir patartumėte kur galima įsigyti ir kiek kainuoja?ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, esu skaičiusi, kad plaukelius galima pašviesinti tokiu būdu: kiaušinio baltymą suplakti iki putų, įpilti 2 šaukštus citrinų sulčių, viską išmaišyti. Patepti plaukelius, palaikyti 15-20 min. ir nuplauti vandeniu. Pati nesu išbandžiusi, kažkaip vis nesiryžtų.
Atsakyti