Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

Vat ir as usiuku problema turiu siokia tokia... verysad.gif Kaip ten del tos balinimo priemones? Kur jos ieskoti esant Anglijoje? Kaip vadinasi? Kaip ja naudoti? Buciau labai dekinga! smile.gif

Papildyta:
Ir dar- ar kai kuriu virs lupos esanciu plaukeliu salinimas pincetu, gali juos sustiprinti ir pagreitinti ju augima? Ar tai labai rizikinga? Ka patartumet daryti su tokia problema?
Atsakyti
Anglijoje nezinau, bet vat LT tai tikrai yra.. pries pora dienu pirkau Eurokos "byly depil" su ramunelemis.. ten sumaisai ir tepi. efektukas yra! thumbup.gif
Atsakyti
Reikės išbandyti jūsų pasiūlymus rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš irgi sėkmingai kovoju su ūsiukais juos paprasčiausiai tepdama depiliaciniu kremu blush2.gif 4 minutės ir virš lūpos odytė švelni kaip kūdikio thumbup.gif O ir kremas, kurį naudoju (Cliven), kainuoja gal 10 litų ir pakanka pusei gyvenimo doh.gif

Siūlyčiau „nežaisti“ su balikliais, o paprasčiausiai kartą į 2 savaites nusidepiliuoti.

Ta pati procedūra tinka ir visokiems kitokiems smulkiems plaukeliams.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 02 29, 23:52)
Na aš irgi sėkmingai kovoju su ūsiukais juos paprasčiausiai tepdama depiliaciniu kremu blush2.gif 4 minutės ir virš lūpos odytė švelni kaip kūdikio thumbup.gif O ir kremas, kurį naudoju (Cliven), kainuoja gal 10 litų ir pakanka pusei gyvenimo doh.gif

Siūlyčiau „nežaisti“ su balikliais, o paprasčiausiai kartą į 2 savaites nusidepiliuoti.

Ta pati procedūra tinka ir visokiems kitokiems smulkiems plaukeliams.

Jei ne paslaptis, tai koki krema naudoji? ir ar nesuerzina odytes?
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 03 01, 13:26)
Jei ne paslaptis, tai koki krema naudoji? ir ar nesuerzina odytes?

Cliven "Crema Depilatoria Delicata", pirkta Eurokos, 150 ml. Tinka bikini zonai, pažastims, veidui. Tikrai puikus kremas.

Iš pradžių su muilu nuprausi ta odos plotelį, kurį norį depiliuoti, ir sausai nušluostai. Užtepi kremuko ir po kelių minučių nuvalai su mentele (pridėta prie kremo). Tada nuplauni su vandeniu ir jaučiasi, kad odytė tokia švelnutė thumbup.gif Jei per ilgai palaikai, gali truputį parausti, bet tai praeina po valandėlės. Po visko aš dar patepu pieneliu veidui, kad nurimtų. Rezultatas tikrai tobulas wub.gif
Atsakyti
reiks nusipirkt byly balinanti kremuka, tikiuosi nenusivilti jo efektu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif pas mane yra ziauriai daug plaukeliu ant viso kuno, neenoriu visu ju salinti nes bus tik blogiau.. ant ranku auga juodi plaukeliai topsecret.gif cry.gif todel noreciau juos nublukinti, kad nors taip nesimatytu.. nenoriu ju vasku salinti, nes paskui prisidetu visokios kitokios bedos: iauge plaukeliai ir pan. todel noreciau paklausti kaip reikia blukinti plaukelius? tinka tos pacios priemones kaip ir galvos plaukams? patarikit.. sad.gif dekui labai labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 03 29, 20:37)
sveikutes smile.gif  pas mane yra ziauriai daug plaukeliu ant viso kuno, neenoriu visu ju salinti nes bus tik blogiau.. ant ranku auga juodi plaukeliai  topsecret.gif  cry.gif todel noreciau juos nublukinti, kad nors taip nesimatytu.. nenoriu ju vasku salinti, nes paskui prisidetu visokios kitokios bedos: iauge plaukeliai ir pan. todel noreciau paklausti kaip reikia blukinti plaukelius? tinka tos pacios priemones kaip ir galvos plaukams? patarikit.. sad.gif dekui labai labai sad.gif

Labas,
aš taip pat turiu tokią problemėlę. Pati balinu ūselius bei rankų plaukus (nes jei raunu - beria, o visa kita juos tik stiprina)

Aš balinu specialia tam priemone, taip ir vadinasi "Hair Lightening Cream", Beauty Formulas firmos,parsiduoda Droge. Dvi tūtelės, sumaišai, užtepi, palaikai iki 10 min ir nuplauni. Erzina ne per daugiausiai, nors buvo atvejų, kai peroksido "palysdavo" po oda ir iškildavo puslelės Bet čia daugiau veidui.

Vat jau metai tuo ir tenkinuosi. cool.gif
Atsakyti
dekui labai labai uz atsakyma smile.gif rolleyes.gif nes jau buvau visai praradus vilti sad.gif(( siandien visa akropoli isvaiksciojau, bet nieko neradau ko ieskojau.. g.gif droge irgi buvau, bet nieko.. gal gali pasakyti prie kokiu prekiu ieskoti sito dalykelio? prie depiliaciniu tai tikrai nera.. smile.gif ir ar tikrai kiekvienam droge rasciau? nes siandien tik nuotaika susigadinau, visa diena kazko panasaus ieskojau sad.gif(
Papildyta:
mm..Tu is Kauno.. g.gif tai vat Kaune gal ir galima rasti tokiu dalykeliu, o vat as Vilniuj, tai nieko cia nera.. nu nesuprantu.. cry.gif
Atsakyti
O su paprastu vandenilio peroksidu is vaistines, neiseitu nubalint g.gif Imt koki silpnesni, kad odos nebertu.....gal pavyktu unsure.gif
Atsakyti
na as kazkokioj knygoj radau kad reikia 50g vandenilio peroksido, 10 lasu amoniako ir dar miltu, tyrele palaikai 10min ir nuplauni.. bet cia didziausia terlione sad.gif( noretusi rasti jau pagaminta produkta ir ji naudoti.. na laukiu gal kas parasys del tu kremuka ka sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykumos_roze: 29 kovo 2008 - 22:36