noreciau paklausti, kiek kartu reikia balinti plaukelius kol pasieki norma rezultata?
nes man po pirmo karto palukeliai pasviesejo, bet juodoki dar..

QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 03 30, 16:47)
noreciau paklausti, kiek kartu reikia balinti plaukelius kol pasieki norma rezultata?
nes man po pirmo karto palukeliai pasviesejo, bet juodoki dar..

Sviesink kol nusvieses. Manau plauku pigmentas labai individualus dalykas.
tai turbut storesnius plaukelius ir ilgesnius reiks ilgiau balinti.. siandien ne tik ranku plaukelius balinaus, bet ir pilvo, nes jis visas smulkiais juodais plaukeliais apauges
aplink bamba tai su epiliatorium apeinu, o kitka tai galvojau balinti nes per daug vargo butu..
tai vat nusibalinau tuos pilvo juodus plaukelius smulkius ir dabar dziaugiuosi, nes visai nesimato
laiminga dabar be galo, pagaliau galesiu pilvuka rodyti

kiek kainavo ir kur radai šią premonę

nusipirkau dvieju firmu, bet kolkas dar tik viena poka baigineju, ilgam uztenka
droge pirkau beauty formulas firmos "hair lightening cream", kainavo apie 11lt ir eurokoj byly firmos "bleaching cream" su ramunelem.. sitas jau brangesnis, kazkur 25lt
tai vat, tikrai graziai man tie palukeliai nusiblukino, tikrai nera zili.. na net negaleciau tiksliai pasakyti kokios spalvos, gelsvi truputi lyg.. na bet vienu zodiu ant ranku, pilvuko nesimato tie palukeliai taip, kaip seniau juodi matydavosi

QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 04 24, 10:22)
nusipirkau dvieju firmu, bet kolkas dar tik viena poka baigineju, ilgam uztenka
droge pirkau beauty formulas firmos "hair lightening cream", kainavo apie 11lt ir eurokoj byly firmos "bleaching cream" su ramunelem.. sitas jau brangesnis, kazkur 25lt
tai vat, tikrai graziai man tie palukeliai nusiblukino, tikrai nera zili.. na net negaleciau tiksliai pasakyti kokios spalvos, gelsvi truputi lyg.. na bet vienu zodiu ant ranku, pilvuko nesimato tie palukeliai taip, kaip seniau juodi matydavosi 

o kuria cia jau naudojai is tu dvieju : ) ?
aš vakar nusipirkau Droge tokį dalyką už ~9 lt. Šiandien pabandžiau ir jau po pirmo karto išbluko visi plaukeliai
Tik problema išlaukt tas 10 min buvo, nes po 5 pradėjo niežtėti labai
Bet išlaukiau ir nieko, jokių paraudimų net nėr..

Ir koks to dalyko pavadinimas jei nepaslaptis?

As ir usiukus turiu, kurie mane labai erzina....tai kokia ten tavo priemone ir kur ja pirkai?
Na mano tai taip ir vadinasi Hair Lightening Cream. Tokia ružava dėžutė, pirkau Droge... Firma tai berods Beaty Formulas. Gal čia dar nuo plaukelių tamsumo priklauso, bet man po pirmo karto jau rezultatas matosi, tiesa laikiau užsitepus truputį daugiau nei 10 min...