Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

noreciau paklausti, kiek kartu reikia balinti plaukelius kol pasieki norma rezultata? ax.gif nes man po pirmo karto palukeliai pasviesejo, bet juodoki dar..
Atsakyti
QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 03 30, 16:47)
noreciau paklausti, kiek kartu reikia balinti plaukelius kol pasieki norma rezultata?  ax.gif  nes man po pirmo karto palukeliai pasviesejo, bet juodoki dar..

Sviesink kol nusvieses. Manau plauku pigmentas labai individualus dalykas.
Atsakyti
tai turbut storesnius plaukelius ir ilgesnius reiks ilgiau balinti.. siandien ne tik ranku plaukelius balinaus, bet ir pilvo, nes jis visas smulkiais juodais plaukeliais apauges blush2.gif aplink bamba tai su epiliatorium apeinu, o kitka tai galvojau balinti nes per daug vargo butu.. doh.gif tai vat nusibalinau tuos pilvo juodus plaukelius smulkius ir dabar dziaugiuosi, nes visai nesimato drinks_cheers.gif thumbup.gif laiminga dabar be galo, pagaliau galesiu pilvuka rodyti thumbup.gif
Atsakyti
Na, tai papasakok kur ta stebuklinga priemone radai thumbup.gif Ir kaip pasikeicia plaukeliu spalva? Tikiuos zili netampa doh.gif
Atsakyti
kiek kainavo ir kur radai šią premonę mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau dvieju firmu, bet kolkas dar tik viena poka baigineju, ilgam uztenka ax.gif droge pirkau beauty formulas firmos "hair lightening cream", kainavo apie 11lt ir eurokoj byly firmos "bleaching cream" su ramunelem.. sitas jau brangesnis, kazkur 25lt bigsmile.gif 4u.gif tai vat, tikrai graziai man tie palukeliai nusiblukino, tikrai nera zili.. na net negaleciau tiksliai pasakyti kokios spalvos, gelsvi truputi lyg.. na bet vienu zodiu ant ranku, pilvuko nesimato tie palukeliai taip, kaip seniau juodi matydavosi 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina, aciu tau, reiks ieskot 4u.gif O kur jo ieskot, prie depiliaciniu priemoniu? Ir kuri tu dabar naudoji, kuris tikrai padeda? Ir dar- sita procedura kas kazkiek laiko reikia vis pakartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 04 24, 10:22)
nusipirkau dvieju firmu, bet kolkas dar tik viena poka baigineju, ilgam uztenka  ax.gif  droge pirkau beauty formulas firmos "hair lightening cream", kainavo apie 11lt ir eurokoj byly firmos "bleaching cream" su ramunelem.. sitas jau brangesnis, kazkur 25lt bigsmile.gif  4u.gif  tai vat, tikrai graziai man tie palukeliai nusiblukino, tikrai nera zili.. na net negaleciau tiksliai pasakyti kokios spalvos, gelsvi truputi lyg.. na bet vienu zodiu ant ranku, pilvuko nesimato tie palukeliai taip, kaip seniau juodi matydavosi  4u.gif

o kuria cia jau naudojai is tu dvieju : ) ?
Atsakyti
aš vakar nusipirkau Droge tokį dalyką už ~9 lt. Šiandien pabandžiau ir jau po pirmo karto išbluko visi plaukeliai thumbup.gif Tik problema išlaukt tas 10 min buvo, nes po 5 pradėjo niežtėti labai blink.gif Bet išlaukiau ir nieko, jokių paraudimų net nėr..
Atsakyti
Ir koks to dalyko pavadinimas jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
As ir usiukus turiu, kurie mane labai erzina....tai kokia ten tavo priemone ir kur ja pirkai?
Atsakyti
Na mano tai taip ir vadinasi Hair Lightening Cream. Tokia ružava dėžutė, pirkau Droge... Firma tai berods Beaty Formulas. Gal čia dar nuo plaukelių tamsumo priklauso, bet man po pirmo karto jau rezultatas matosi, tiesa laikiau užsitepus truputį daugiau nei 10 min...
Atsakyti