Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

biggrin.gif gera tema biggrin.gif
būna, kad jis įsėlina netikėtai į dušą patrinti nugaros, būna, kad aš... jei sąlygos leidžia biggrin.gif
parneša kokią gėlę vazoninę biggrin.gif
pasiūlo tiesiog išeit pasivaikščiot vakarais visiems... žino kaip tai dievinu, žinau kaip jam sunku biggrin.gif bet kaip pats sako kol išeina...
leidžia sekmadienio rytais ilgiau pamiegot ir atneša kavos į lovą...
padarau visokių užkandėlių ir parsiunčiu kokį filmą, kuris patinka jam...
arba tiesiog sėdam į mašiną ir važiojam bet kur... ypač kai lyja lietus, vaikai užmiega, mes klausomės mums patinkančios muzikos, o ne Boružėlę septintaškę biggrin.gif ir atrandame gražias vietas, kurias būtinai aplankom kai šviečia saulė biggrin.gif
žodžiu stengiamės kiek galim vienas kitą palepinti ... kaip sakant pasinaudot kiekviena laisva minute... kitaip rutina ir du pametinukai vaikai tikrai gali įvelt į monotoniją 4u.gif
Atsakyti
na kogero didziausia dovana mano vyrui butu jei pasokciau arba kazka nauja lovoje padaryciau smile.gif gal tada jam ir butu didziusia staigmena bet kadangi o taciau visiskai nemegstu ir nemoku sokti (nebent greita valsiuka su mokanciu sokti thumbup.gif ) tai nzn kada tas bus o as galvociau kad labiau nepasitikiu savim unsure.gif negu savo vyru
Atsakyti
Taip, tikra tiesa, kad romantika puikiausiai gali buti ir be sexo.
Deja, pas mus nebera nei to, nei to. Matyt kasdiene itampa daro savo. Toks vaizdas, kad tapome robotais, tiesiog atliekame kasdienius veiksmus valgom miegam, vaiku rupinames. Jokio intymumo nei fizine, nei psichologine prasmemis verysad.gif
Atsakyti
MB wub.gif mane daznai palepa ivairiom smulkmenelem ar dovanelem, gelyciu puokste mirksiukas.gif , retkarciais is darbo gryzta su sampano buteliu thumbup.gif , kartais visi tryse vaziuojam savaitgali papietauti, si sekmadieni iskepe man ir musu mazajai ax.gif blynu, man patinka tai, kad nepamirsta parodyti nei dukrai, nei man demesio ir tai nuostabu bigsmile.gif .
As taip pat pasistengiu ji nustebinti ir pamaloninti, skania vakariene, salto putojancio alaus bokalas i garaza kai tvarko savo "monstra". Ka labiausiai megsta - tai atpalaiduojanti masaza, si staigmena buna labai jam maloni biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 11 17, 11:06)
o pas mus kaip nesibaigiantis medaus menuo  wub.gif noreciau kad tai niekada nesibaigtu  bigsmile.gif

Smagu smile.gif O jei į temą, tai kaip jį stebinate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 10:10)
Smagu  smile.gif O jei į temą, tai kaip jį stebinate? mirksiukas.gif

gal daugiau mane stebina nei as ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 11 17, 11:19)
gal daugiau mane stebina nei as ji  ax.gif

Na tai irgi įdomu smile.gif Kaip stebina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvenau kazkada su kadru, kuri pradziugindavo ir naujos kojines lotuliukas.gif
O dabartinis, daznai palepina meiliomis zinutemis, dovanoja geles. Jei savaitgaliui nieko nebunam susiplanave, tai dar nereiskia, kad po darbo gryztu tiesiai namo smile.gif Nes buna, kad pasiima mane is darbo ir vaziuojam i teatra. Arba pats sudeda mano daiktus ir visam savaitgaliui issiveza mane i Palanga ar i Talina. Esu jau gavusi du meiles laiskus rasytus ranka wub.gif
Dar man labai patinka musu ,,siaip" buckiai smile.gif Buna, kad kokia valanda nesusirasom, tai arba as, arba jis tiesiog atsiunciam bucki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo start: 17 lapkričio 2009 - 15:25
Gal ir ne vieta cia rasyti 4u.gif Bet si savaitgali apturejau lengva soka blink.gif blush2.gif Buvome si savaitgali Palangoje. Na tik siaip pasivaikscioti ir suvalgyti ledu smile.gif Kol ejome pajuriu, jis man vis porino apie musu santykius, apie musu draugyste, meile, tolimesni musu gyvenima ir t.t. smile.gif To pasekoje jis man pasipirso ant juros kranto wub.gif Su visais priklupimais ir t.t. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar kokių idėjų dar smile.gif O tai mano staigmenos prasideda vakariene žvakių šviesoj ir baigiasi dailiu apatiniu trikotažu blush2.gif Pilvo šokis gerai, ir vonia su putom gerai, tik šiuo metu salygu tam nėra doh.gif Ka dar idomaus namie galima nuveikti g.gif ?

START - sveikinu. VALIO VALIO VALIO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 02 gruodžio 2009 - 23:42
na kazkada sokau as savo mb ir jis man soko bet as jo sokima dar ir db atsimenu wub.gif lotuliukas.gif nu net ta daina isgirdus iskart tas vaizdas pries akis ax.gif isnyra 4u.gif jis vel nori bet as nelabai noriu tik nezinau kodel rolleyes.gif
Atsakyti
Ech kaip grazu... As irgi jauciu kaip musu santykiai gesta rutinos prieblandoje g.gif Tik kad kolkas visos pastangos, sakyciau, vienpuses unsure.gif
Atsakyti