Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

Aš tai buvau visiškai šaltų nervų, čia ar bernavakaris ar šiaip kur išeitų su draugais pasėdėt visko gali įvykti. Nepribijosi tik sau nuotaiką gali susiši... juodai.
Atsakyti
Nors mes dar savo vestuvių neplanuojam, bet draugų mergvakarius ir bernvakarius organizuojam. Tarp mūsų yra pasitikėjimas dėl tokių dalykų - aš tikrai rami dėl jo (na ne šimtų procentų, bet sveikai). MB yra padovanojęs bilietus į vyrų stiptizą, buvau nustebusi. jei ir jis į striptizo klubą nueitų ar mergaitę kokia šokt pasamdytų - nenumirčiau:) Būtų įdomu pačiai blush2.gif
Atsakyti
na... as tai taip ziuriu: jus tuokiates su zmogum kuri pazistat (kad ir ka ten priorganizuotu draugai).
tai negi pazindamos savo antrasias puses, ir pasiryzusios su jais susiet savo gyvenimus "kol mirtis isskirs" turit pagrindo 'nerimaut' del kazkokio eilinio pasibuvimo su draugais?... hm....

(nemanau kad tas bernvakaris yra kazkokia 'ypatinga situacija'..). ir kazkaip ypatingai, skirtingai nei paprastai, jis tikrai nesielgs.. tad nesuprantu ko cia sukt galva..
(na nebent santykiuose nenormali situacija,.. bet cia gi apie vestuves mes kalbam, taigi preziumuojama santarve , pasitikejimas, pagarba ir t.t.?....
Atsakyti
man tai tas amerikoniškas mergvakarių bernvakarių štampas nepatinka... limuzinas-klubas-striptizas. Mieliau jau nueičau su merginom nežinau kad ir i kokio trenkto rankdarbio pamokelę o po to kokios vakarienės - arba į kokią grožio procedūrą. Bet netikiu kad bent viena kažką tokio suorganizuos...
Atsakyti
o as tai rami del saviskio bernvakario busiu, nes visvien daug aplink draugu bus, tai jei ka padarytu gi vsivien per tiek zzmoniu issisneketu:)
beje brolis mano dalyvaus, tai ramu man bus mirksiukas.gif
Atsakyti
nors is visiskai pasitikiu MB, (gal net labiau ne savim ax.gif ), vis vien visuje jauciu jauduliuka ir kazkoki nerima del artejancio jo bernvakario... esu girdejusi ivairiausiu istoriju, kaip vaikinai neidavo i sona, kaip sakant paskutinis kartas juk... taciau manau cia priklauso tik nuo zmogaus. nors ir neturiu nieko prie sokeja, bet vis tiek 100% atsipalaiduoti negaliu smile.gif
Atsakyti
o man apskritai nepatiktu jei kazkokia boba (striptizo sokeja) prie jo trintusi (sokdama) schmoll.gif fe fe fe schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As irgi pasitikiu MB bet nepasitikiu vyriska kompanija, del kitos nesijaudinu, jaudinuosi tik kad sveikas ir gyvas gryztu ir niekur neisiveltu, nes prigere draugai labai iesko problemu. Beje mums nusimato po 2 bernvakarius ir mergvakarius. Vienas Londone, kitas Lietuvoj. Kazkaip visai neramu schmoll.gif
Atsakyti
As esu ramaus budo, bet kad ir paseltu butu visai nieko biggrin.gif bet va as kazkaip nerimau del bernvakario, nepazistu gerai jo draugo, nezinau kaa jis ten sumastys.. mb sake nori prie ezero ramiia pabuti..
Atsakyti
As esu visiskai rami, nebijau nei striptizo sokeju nei dar ko nors. Xexe o ko ju bijoti lotuliukas.gif Kad negrius i lova su kokia mergaite irgi tikra esu. Visus jo draugus puikiai pazistu, beje visi jie yra ir mano draugai bigsmile.gif Tikiuosi puikiai pasilinksmin drinks_cheers.gif

Kas liecia mano mergvakari, mano drauges zino, kad nepatinka man jokie striptizo ereliai ir tortai su vyriskais daikciukais biggrin.gif kai bandziau svelniai joms apie tai uzsiminti, mano drauges pasake, kad puikiai mane pazista ir nieko panasaus net neorganizuoja, pridure, kad mergvakaris bus begalo romantiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 06 09, 10:51)
P.s. nor as MB pripasakojau kokios jos nesvarios, kad jas visi ten ... smileysex.gif  ir nezinia kokiu "dovaneliu" gali prisirinkt..  schmoll.gif

Oi prisijuokiau, kazko labai uzstrigo sitie zodziai... lotuliukas.gif
Tiesa sakant net neisivaizduoju, ar mes turesim mergvakari/bernvakari... siaip tai as to nenoreciau, kazkaip... liuks butu, jei suorganizuotu tiek man, tiek jam koki super idomu, prasminga, originalu "paskutini patepima", bet zinau, kad zmones siais laikais nera tokie isradingi (nu aisku yra tokiu, deja, ne musu draugu tarpe). Striptizas, prostitutes, tortai su lytiniu organu imitacijom.. Man tai slykstu nerealiai, ir nenoreciau nieko tokio. As pasitikiu savo brangiuoju, bet visiskai nepasitikiu jo draugais. Pabroliai busimi jokiu sunybiu neturetu iskrest, taciau jo draugeliai.. tie tai simtu procentu zinau, ka padarytu - daug daug snapso ir viena kita kutvelike (kaip cia graziai paneles pavadino). Esu labai jautri, tai nemanau, kad man tai butu dzin ir ramiai sau issisiepus laukciau jo griztant, o paskui vestuviu...
Atsakyti
maniskis sian nuo 8 h svencia,visai nesinervinu biggrin.gif is vilniau7s nuleke traukiniu thumbup.gif i jonava,i lokes peda,skambino sake pesciom vaiksto kvailioja ir iesko centro lotuliukas.gif galvojo i palanga po to traukiniu,bet nusprende ,kad gris i Vilniu,as juo pasitikiu,ir man linksma,kad jam linksma,nesedziu namie ir nagu negrauziu,o dziaugiuos kartu thumbup.gif as uz poros h ir lekiu su mergom smile.gif nesuprantu kam teket jei isleisdama su draugais vyra neduodi sau ramybes ar bus istikimas ar ne?jukm kiekviena diena gali virst nezinomybe kai jis darbe,kai jis vaziuos su draugais i bara ir t.t
Atsakyti