Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 04, 13:05)
Nors dar vestuviu neplanuoju, bet vien pagalvojus apie bernvakari iskart sypsena kazkur dingsta. Nezinau, daugelis labai nepergyvena del savo isrinktuju istikimybes, nesijaudina ir del to, kad ten gali buti striptizas ir t.t. Bet man lygiai taip pat kaip ir Pumai84  kraujas verda pagalvojus apie tai, kad kazkokia pusnuoge merga staipysis pries mylimaji  blink.gif
Dvejose vestuvese teko dalyvauti ir vienose surengem ta pacia diena ir mergv. ir bernv. Diena vazinejom atskirai, ivairias uzduotis atlikinejo kaltininkai, o vakare visi suvaziavom i soda ir smagiai pavakarojom su saslykiukais ir buvo super, visiems linksma, gera, o nuotakai ramu  biggrin.gif
Kitose vestuvese jaunieji patys nusprende, kad jiems bus geriausia be jokiu benrv. ir mergvakariu, abiems ramu  smile.gif

maniskis tai ir taip beveik niekur be manes neiseina, tai manau kad pasibut su draugais be manes jam tikrai i nauda butu, bet siuo atveju nepasitikiu ne juo, bet jo pusbroliu ir draugeliais, jie ten visokiu nesamoniu prigalvot gali...
O del tu striptizu, tai viena karta klube buvom ir bachurai kazkokie bernvakari svente, draugui striptiza uzsake, tai vien tik nuo tos minties kad ir maniskiui kazka panasaus suorganizuot gali tikrai ne per geriausiai pasijutau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2008 09 04, 16:00)
maniskis tai ir taip beveik niekur be manes neiseina, tai manau kad pasibut su draugais be manes jam tikrai i nauda butu, bet siuo atveju nepasitikiu ne juo, bet jo pusbroliu ir draugeliais, jie ten visokiu nesamoniu prigalvot gali...
O del tu striptizu, tai viena karta klube buvom ir bachurai kazkokie bernvakari svente, draugui striptiza uzsake, tai vien tik nuo tos minties kad ir maniskiui kazka panasaus suorganizuot gali tikrai ne per geriausiai pasijutau schmoll.gif

Siuo klausimu musu nuomone ziuriu sutampa 100% hihihi.gif
Atsakyti

na as del saviskio tai labai bijau ,nes jo brolis su visokiom atsiprasant kurvelu pazysta,tai sake gal reiks atsivesti tipo vietoj striptizo sokejos, kaip pasake tai man nieko nebesinorejo, as draugui sakau kad visi bendrai pabaliavosim, susipazinsim, bet jis kazkaip nenori bendrai jis nori su draugais schmoll.gif tai nezinau net ka daryti, kai pagalvoji tai ir vestuviu nebesinori verysad.gif
Atsakyti
nejaučiu nei kruopelės nerimo. Tegu "pasitūsina" iš širdies, aš juo pasitikiu cool.gif
Atsakyti
Mano buvo mergvakaris, labai smagus, su pamergytem paosem tongue.gif O vyras tuo metu pas drauga nuvare pakvailioti, bet nieko neprivire bigsmile.gif
Atsakyti
Saviskiu ir as pasitikiu ir i bernvakari ramia sirdim isleidau ax.gif Tik vat pas juos tradicija, jei bernvakaris tai butinai striptizo sokeja dalyvauja biggrin.gif O kai pamaciau labai slepiamas MB bernvakario nuotraukas, tai net vestuviu nebenorejau, nes dave laisve savo rankom sokeja glamonedamas....o svarbiausia draugai pasistenge, nes jos vardas buvo lygiai toks pats kaip mano blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2008 09 05, 15:27)
na as del saviskio tai labai bijau ,nes jo brolis su visokiom atsiprasant kurvelu pazysta,tai sake gal reiks atsivesti tipo vietoj striptizo sokejos, kaip pasake tai man nieko nebesinorejo, as draugui sakau kad visi bendrai pabaliavosim, susipazinsim, bet jis kazkaip nenori bendrai jis nori su draugais schmoll.gif  tai nezinau net ka daryti, kai pagalvoji tai ir vestuviu nebesinori verysad.gif

Pas mane tas pats doh.gif su jo draugais nepalaikau labai siltu santykiu, tai maniskis sake, kad yra tikras, kad i bernavakri bus pakviesta kokia keksaite blink.gif sakiau, jei suzinosiu, kad tokia buvo (saviskiu pasitikiu), visi jo draugai eis ant triju raidziu ir tai bus paskutinis kartas kai jie pasimate. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2008 09 10, 15:25)
Pas mane tas pats doh.gif su jo draugais nepalaikau labai siltu santykiu, tai maniskis sake, kad yra tikras, kad i bernavakri bus pakviesta kokia keksaite blink.gif sakiau, jei suzinosiu, kad tokia buvo (saviskiu pasitikiu), visi jo draugai eis ant triju raidziu ir tai bus paskutinis kartas kai jie pasimate. schmoll.gif

O mes tai su MB susitarem, kad jis informuos savo draugus, kad panasios nesamones nepageidaujamos, o jei jo pusbroliukas vis del to imsis iniciatyvos kazka panasaus suorganizuot, tai sake pati organizatoriu ir pasodins kad ten ant jo rangytusi ta sokeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2008 09 12, 22:23)
O mes tai su MB susitarem, kad jis informuos savo draugus, kad panasios nesamones nepageidaujamos, o jei jo pusbroliukas vis del to imsis iniciatyvos kazka panasaus suorganizuot, tai sake pati organizatoriu ir pasodins kad ten ant jo rangytusi ta sokeja biggrin.gif

Tai nelabai suprantu jūs mergos taip nepasitikit savo būsimais vyrais. Prie ko čia pusbroliai ar pusseserės, jei pats galvą turi tai nieko ir nebus. Atsipalaiduokit ir pasidžiaukit pačios, prie ko čia tie bernvakariai. Nustokit kontroliuot, labiau pasitikėkit žmonėmis.
Atsakyti
skaitau ir juokas ima biggrin.gif mes priesh vesele, shventem ta pati vakara ir bernvakari ir mergvakari lotuliukas.gif as likau su merginom pas busima liudininke namie, MB ishleke su draugais i Partankas Kaune bigsmile.gif as gavau 3 shokejus , jis - 1 lotuliukas.gif ja pamates pasake, kad geriau nori eit i kazino doh.gif lotuliukas.gif nebijokit mergates tu moteru schmoll.gif jos savo darba dirba uz kuri pingus gauna rolleyes.gif jei nores, nueis i shona ir be bernvakario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 09 13, 07:59)
skaitau ir juokas ima  biggrin.gif mes priesh vesele, shventem ta pati vakara ir bernvakari ir mergvakari  lotuliukas.gif as likau su merginom pas busima liudininke namie, MB ishleke su draugais i Partankas Kaune  bigsmile.gif  as gavau 3 shokejus , jis - 1  lotuliukas.gif ja pamates pasake, kad geriau nori eit i kazino  doh.gif  lotuliukas.gif  nebijokit mergates tu moteru  schmoll.gif  jos savo darba dirba uz kuri pingus gauna  rolleyes.gif  jei nores, nueis i shona ir be bernvakario  4u.gif

tai cia ir visa esme, kad as visiskai juo pasitikiu, tikrai zinau kad per ta bernvakari jokiu mergu neprisikabins ir panasiai, bet kad kazkokios neaiskios uzsakytos raiciotusi ten aplink ji, tai man visiskai nesinori-kad daugumoje bernvakariu ir mergvakariu taip svenciami, tai nereiskia kad ir mums tokiu reikia smile.gif man tai jokio linksmumo nepriduotu jei drauges man mergvakariui koki neaisku uzsakytu, netgi slykstu sakyciau butu schmoll.gif juk galima kuo puikiausiai pasilinksmint ir be tokiu nesamoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 09 13, 00:48)
Tai nelabai suprantu jūs mergos taip nepasitikit savo būsimais vyrais. Prie ko čia pusbroliai ar pusseserės, jei pats galvą turi tai nieko ir nebus. Atsipalaiduokit ir pasidžiaukit pačios, prie ko čia tie bernvakariai. Nustokit kontroliuot, labiau pasitikėkit žmonėmis.

Esme ne tame unsure.gif saviskiu as pasitikiu, bet toks draugu siurprizas parodytu man nepagarba. Stripa tegu soka, bet kokia k... tai kitas dalykas schmoll.gif
Atsakyti