Musu migdymasis labai paprastas. Pirmiausiai pagaminu misinuka (nors 1metai ir 3 menesiai, bet labai nori...), tada nusiprausiam ir is karto i lovyte guldau, i rankutes paduodu buteliuka, palinkiu saldziu sapnu ir iseinu is kambario. niekad neuzmiega su buteliuku - girdziu kaip barksteli tuscias buteliukas nustumtas i sona. tada kartais uzmiega is karto, o kartais dar kokia valanda leliakinasi, zaidzia, o po to viskas nutyksta. tiesa kambaryje yra akvariumas, tai jis sviecia tol, kol mazoji nemiga, o po to isjungiu. o jei kas nors buna kambaryje - tai tikra tragedija, niekaip neuzmiega, o ir per miegus vis blaskosi. todel mums teko su vyru kraustytis i kita kambari miegoti, o iki 9 menesiu kol zindziau, miegojom lovoj, prie kurios sale mazosios lovyte priglausta ir uzmigdavo bezysdama, o jau tada as ja i lovyte miegancia perkeldavau.
Papildyta:
Tiesa vasada guldau tuo paciu metu 22val.
na mums tai del miego kazkaip nekyla problemu
anksciau tai supynese pasisupdavome iki kol uzmigdavo pietu poguliuko
o dabar jau ir suptis nebereikia, tiesiog uzmiega pati, o vakare tai visi sugulame i teveliu lovyte
ir uzmiega savaime, o uzmigusia pernesame i jos lovyte
o jei nakti pabunda ir buna nerami tai pasiguldome pas save i lova per viduriuka, ir jei reikia paglostau pilviuka ar nugaryte(ziurint kokia padetim miega)
ir labai greitai, atsigerusi arbatytes, uzmiga vel

Mano mazis, visada uzmiega pats
Pries miegeli, atsibiciuojam, atsimyluojam, visiems zaisliukams padarom "ate ate", ir gulam i lovyte
Pageria arbateles, paglostau jam delniuka, ir per keleta minuciu, susisukes i savo mylimiausia adialiuka (kartais atrodo, kad visas maziaus gyvenimas telpa i ta adialiuka
), ir uzmiega

nusimaudom, atsigeria MP ir guldau miegiuko, jei labai pavargęs, užmiega be jokių komentarų ir tuoj pat, o jei ne, tai kartais dar pasivarto, kokį žaisliuką pakrapšto, pačiupinėja ir užmiega

nusiprausiam, apsirengiam pizama,tiute i burna ir i lova su betkuo paguli ir uzmiega
nera jokio vargo del miegojimo

Sveikos,noriu paklaust ar ir jusiskiai vaikai taip sunkiai uzmiega kaip ir musiskis
siaubas jau nebezinom ka daryt
kai eina miegot pietu ar jau nakciai,tai bliauna visa gerkle istisai 2 val ir ilgiau,stojasi lovytej,spardosi
bandziau diena migdyt ivairiom val nes galvojau gal per anksti gal per velai migdau kad sitaip bliauna,bet nepadejo
nakciai jau puse 11 kokia paguldau,nes vistiek kol uzmiega bliaudamas
tas bliovimas,cypimas jo jau ausyse istisai spengia,kaimynams irgi ramybes nera
nezinau ka daryt..o kaip jusiskiai mazyliai uzmiega?ar ramiai?gal turit kokiu pasiulymu kaip ji cia uzmigdyt
beje mums 1 metukai 9 menesiai

QUOTE(laurinija @ 2008 07 07, 21:42)
Sveikos,noriu paklaust ar ir jusiskiai vaikai taip sunkiai uzmiega kaip ir musiskis
siaubas jau nebezinom ka daryt
kai eina miegot pietu ar jau nakciai,tai bliauna visa gerkle istisai 2 val ir ilgiau,stojasi lovytej,spardosi
bandziau diena migdyt ivairiom val nes galvojau gal per anksti gal per velai migdau kad sitaip bliauna,bet nepadejo
nakciai jau puse 11 kokia paguldau,nes vistiek kol uzmiega bliaudamas
tas bliovimas,cypimas jo jau ausyse istisai spengia,kaimynams irgi ramybes nera
nezinau ka daryt..o kaip jusiskiai mazyliai uzmiega?ar ramiai?gal turit kokiu pasiulymu kaip ji cia uzmigdyt
beje mums 1 metukai 9 menesiai 

Kad pietų neužmiega ,tai normalu manau ,nes maniškis ,būdamas tokio amžiaus taip pat kažkuriuo periodu labai sunkiai užmigdavo

O kad taviškis net ir prieš nakties miegą klykia ,tai įdomu ,mano tai ir nenori laiku [turiu omeny kokią 21 val ] eit miegot ,bet ,kai jau paguldau nakties miegui ,paverkia kartais [bet tik kelias min ],o kartais pats nulūšta ,arba apsikabinęs mane ,taršydamas man plaukus ,užmiega .
Aš vietoj tavęs pasitarčiau su gydytoja ,dirglus ,nervuotas vaikas šiaip sau neturėtų būti ,vistik turi būti kažkokia priežastis ,o toks klykimas dar labiau jį įerzins.Gal reiktų kokios valerijonų arbatytės pagirdyt? Sėkmės jums ,kantrybės

Sveika, maniskis kaip kada. Buna labai graziai uzmiega, buna rekdamas, buna mes zaidziam zaidziam ir uzmiega. Labai skirtingai..Pietu miego tai taipat buna kad nemiega.
Labas,
[COLOR=purple]
Jeigu vaikelis nemiega tai gal nenori dar miegelio, todėl per prievartą nemigdykit. Dar pažaiskit, atsigerkit pienuko ar pan. ir kai nurims nejučia pradėkit migdyti....
Gal jis ir norėtų miegoti, bet noras žaisti, ar nesugebėjimas po vakarinių ar dienos įvykių atsipalaiduoti, jam trukdo užmigti.... vaikai dažnai nemoka pereiti iš vienos būsenos į kitą, jam reikia padėti....Ypač jei vaikutis temperamentingas....

Jeigu vaikelis nemiega tai gal nenori dar miegelio, todėl per prievartą nemigdykit. Dar pažaiskit, atsigerkit pienuko ar pan. ir kai nurims nejučia pradėkit migdyti....
Gal jis ir norėtų miegoti, bet noras žaisti, ar nesugebėjimas po vakarinių ar dienos įvykių atsipalaiduoti, jam trukdo užmigti.... vaikai dažnai nemoka pereiti iš vienos būsenos į kitą, jam reikia padėti....Ypač jei vaikutis temperamentingas....

Sveika,turejom panasia bėda.Sužinojom jos priežastį atsitiktinai.Viena sūneli siunte pas akių gydytoja dėl žvairumo,o kita šiaip sakau profilaktiškai tegul patikrina.Žvairumas nepasitvirtino,o tam kitam rado akių dugne išsipletusias kraujiagysles tame ir buvo priežastis.Pagerem vaistuku ir viskas lyg ir normalizavosi .
Mums irgi buvo toks periodas apie 2 metus, kai atsisakydavo miegoti, klykdavo, zyzdavo. Bandziau nemigdyt, tai vakare luzinedavo apie 18 valanda. Tai istemdavau iki 19 val po to nuluzdavo ir keldavosi 6 ryto, tada jau eidavo pietu miego. Bat tai buvo visiska nesamone kas antra diena miegot pietu. Vaikas buvo visai neramus. Tai sugalvojau taip. Prisipirkau graziu knyguciu. Pries miega isitaisydavom lovoj musu, as sunui skaitydavau knygutes ir galvyte glosciau. Taip ir priprato miegoti. Tai ir dabar miega pietu miegelio 1,5- 2 val. Bet turiu knygeles paskaityti, o tai yra smagu.
Sekmes.
Man atrodo toks periodas ir jis praeis.
Sekmes.
Man atrodo toks periodas ir jis praeis.
mano suneliui irgi visko pasitaiko, geriausias vaikas yra fizinis kruvis, pries piet ir pries nakty porai val i lauka pazaisti iseinam, jei ne namie dukstam, butinai jis issilakstyti turi, jei ne irgi visokiu bedu buna, ypac jei pries piet i lauka neisvedu.cia man vien mama taip patare:iseikit pasivaikscioti, tegu vaikas pats eina, nauju keliu kad ispudziu gautu ir noretu pasiilseti