Siuo klausimu vargo nemaciau ir nematau, eina miegot su dziaugsmu
Duodu pagert(kartais ir negeria), paguldau ant sono ir iseinu
Labai gerai, kad yra ranku kontaktas, reiskias dukryte pasitiki mamyte ir jauciasi labai saugi. Musu ritualas butinai - sulaukia kada tetis ateis i lova ir per viduri uzmiega, dar gali pasakyti "mane,"tai reiskia, kad ji turi mamyte apkabinti ir labai greit uzmiega
paguldau i lovyte,pabuciuoju vienai kitai pasakom kad myliu ir palieku viena,veliau ateinu paziureti randu miegancia.
Pirmiausia dukryte duoda bucki tetei ir pasako LABANAKT, tada einam abi i miegama, pasibuciuojam ir atsigulam. Kartais papraso, kad duociau savo ranka palaikyt, kartais papraso gert
na mes tai labai paprastai uzmiegam. nusiprausiam uzsidedam pizama duodu pienuko, pabuciuoju, dar duodu meskiuka ir isjungus sviesa iseinu is kambario, panele pavalgo ir uzmiega
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 06 15, 15:56)
Siuo klausimu vargo nemaciau ir nematau, eina miegot su dziaugsmu
Duodu pagert(kartais ir negeria), paguldau ant sono ir iseinu 
Kaip fainai
sunaus lova musu kambary, tai visi miegot einam kartu
tik as daznai apie vidurnakty ropsciuos lauk, bet cia del
kazko krapstinejuos
vaikinas turi savo anklode peliuko medziagos, tai megsta i ja isikniaubti, uzklojam kita anklode ir viskas
jokiu pasaku, lopsiniu, kariavimu ir pan.jis nepripazista
Na,mums problemu su miegu nera,o maziukes migdymo ritualas nelabai pakites nuo 2men
Pirmiausia nusiprausiam/nusimaudom, issivalom dantukus,atsigeriam pienuka,atsisveikinam su tetuku,lovytej paskaitau knygute,didelis buckis ir Labanakt
Vienakart gulejom su dukryte ligoninej, kartu su mumis kita mama su suneliu 10 men. tai ji savo vaika paguldydavo i lovele, paduodavo antklodes kampa ir jis sau ramiausiai uzmigdavo. Buvau apakus, man cia kazkas is fantastikos srities. Mano maze ir tada, buvo 7men. ir dabar 1m. ir beveik 4men. uzmiega tik prie papo ir niekaip kitaip. Viska isbandziau, ir pasakas skaityt, ir zaisla duot, ir soske kurios neima tik dar labiau rekt pradeda ir buteliuka, palikt viena kol nusirekus uzmigs, niekas nesidaro klykia kiek gali ir nemiega nors nusisauk tai kiek gi vaika klykinsi gaila gi. Siaip tai man negaila tegu valgo ta MP, tik va jau noretume dar vieno leliaus tai norisi atpratint. Nezinau gal as kantrybes neturiu ar is namu isvaziuot reikia kokiai savaitei.