Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

QUOTE(jurgamp @ 2008 06 26, 22:56)
Vienakart gulejom su dukryte ligoninej, kartu su mumis kita mama su suneliu 10 men. tai ji savo vaika paguldydavo i lovele, paduodavo antklodes kampa ir jis sau ramiausiai uzmigdavo. Buvau apakus, man cia kazkas is fantastikos srities. Mano maze ir tada, buvo 7men. ir dabar 1m. ir beveik 4men. uzmiega tik prie papo ir niekaip kitaip. Viska isbandziau, ir pasakas skaityt, ir zaisla duot, ir soske kurios neima tik dar labiau rekt pradeda ir buteliuka, palikt viena kol nusirekus uzmigs, niekas nesidaro klykia kiek gali ir nemiega nors nusisauk tai kiek gi vaika klykinsi gaila gi. Siaip tai man negaila tegu valgo ta MP, tik va jau noretume dar vieno leliaus tai norisi atpratint. Nezinau gal as kantrybes neturiu ar is namu isvaziuot reikia kokiai savaitei.

Sveikutės, jurgamp užsuk į temelę maitinimo nutraukimas ten daugkalbam apie, tai kas tave domina mirksiukas.gif
Galiu pasakyt iš savo patirties, kad tikrai neverta klykinti vaikiuko kol pati tvirtai nenusprendei keisti jūsų nusistovėjusio gyvenimo. Mno prie papulio užmigdavo lygiai du metukus mirksiukas.gif kol sakau užtenka užaugo juk mano sunutis bigsmile.gif biggrin.gif
Tad mano angeliukas dabar užmiega vis dar šalia manęs, bet apsikabina savo zuikiuką ir labanakt bigsmile.gif Bet jau nusprendžiau gal pradėsim draugauti pagaliau su savo lovyte tongue.gif Tik dar kaupiuosiu šitam nelengvam darbui lotuliukas.gif Bet tikiu stebūklais ir manau bus lengviau nei aš tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Na mums užmigdyti nesunku thumbup.gif: Paguldau, į burnytę čiulptukas, dar vienas į rankytę, bučkis ir liūliaaa wub.gif
Atsakyti
neturėjau bėdų dėl užmigimo nuo gimimo....dabar irgi paguldau į lovą, uždarau duris ir viskas, už 15 min ateinu tik užkloti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2008 03 31, 20:27)
Mes atsigulam kartu, vaikas ateina prie manęs, atsigula šalia ant pagalvės ir prisiglaudžia. Kitaip neužmigs gyvenime.  doh.gif  Bandžiau jam pagalvę savo duot, bet jis ir be pagalvės jei guliu irgi ateina ir prisiglaudžia.  blush2.gif Nemiega pats. Būtinai manęs reikia. Negali jis be manęs mamyčiukas mažytis mano.  wub.gif

Mes lygiai taip pat, tik dar ir apsikabiname + kartu turi zaisliukas leliukas miegoti. smile.gif
Atsakyti
mes taip pat labai lengvai vakarais uzmiegam(aisku buna ir sunkesniu vakaru,bet cia labai daznai tada ,kai tevelio vakarais namie nebuna),o siaip tai tetis nuprausia as pasildau pienuka(nes visdar pries miega pienuka geriam),jau kai pamato buteliuka su pienu,pats atkises lupytes buckius duoda,parodo ate ,paguldom i lovyte ir uzdarau duris ir jis pats uzmiega ,paskui tik nueinu uz kloti smile.gif
Atsakyti
Anksciau iki metuku laiko, tai tik ant ranku nesiojant ir supant uzmigdavo. Tai pasikeisdami su teciu ir "dirbdavom" doh.gif nes meskutis musu jau virs 12 kg tokio amziaus svere. O dabar tai tik truputi palaikau apsikabinus, pasupuoju, ikeliu i lovyte ir iseinu-uzmiega pats. biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kai lelius pats uzmiega. Bet maniskis negali vienas, turiu salia prigulti ir tai padukti, pastrakseti lovoje reikia, juokauti pradeda. Tai biski uztrunka, kol sapnelis ateina. Jei dainuoju lopsine, tai, kai tik nutylu jis man- mama...aaa aaaa... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2008 06 30, 01:42)
Mes lygiai taip pat, tik dar ir apsikabiname + kartu turi zaisliukas leliukas miegoti. smile.gif

ir mes lygiai taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
O man teko mygdyti kaip mamyte vaikiuko parode. Pasiguldau mergyt ant keliu, iduodu kaldryte ir viskas. Po poros minuciu jau miega ir net tiutes nereikia smile.gif
Atsakyti
4u.gif pries miega masaza padarau nugarytes kojyciu paskui pasupu ir uzmiega
Atsakyti
mes irgi savaji iki metuku ant ranku supuodavom,bet paskui per sunkus pasidare.pavydziu tiem teveliams kurie paguldo savo atzalas ir jie patys uzmiega.mums tenka kartu gultis ir kartais net apie valanda praguleti kol uzmigs.bet patys kalti-islepinom.bet jau pati sau pasizadejau,kad su antru tokiu klaidu nedarysiu.
Atsakyti
Mes ir kadangi dar geriam pienuka vakaria,tai atsigula i lovele pasilaiko buteliuka kol atsigeria,kaip baigia apsivercia ant soniuko pasiema soske ir liuli thumbup.gif
Atsakyti