QUOTE(jurgamp @ 2008 06 26, 22:56)
Vienakart gulejom su dukryte ligoninej, kartu su mumis kita mama su suneliu 10 men. tai ji savo vaika paguldydavo i lovele, paduodavo antklodes kampa ir jis sau ramiausiai uzmigdavo. Buvau apakus, man cia kazkas is fantastikos srities. Mano maze ir tada, buvo 7men. ir dabar 1m. ir beveik 4men. uzmiega tik prie papo ir niekaip kitaip. Viska isbandziau, ir pasakas skaityt, ir zaisla duot, ir soske kurios neima tik dar labiau rekt pradeda ir buteliuka, palikt viena kol nusirekus uzmigs, niekas nesidaro klykia kiek gali ir nemiega nors nusisauk tai kiek gi vaika klykinsi gaila gi. Siaip tai man negaila tegu valgo ta MP, tik va jau noretume dar vieno leliaus tai norisi atpratint. Nezinau gal as kantrybes neturiu ar is namu isvaziuot reikia kokiai savaitei.
Sveikutės, jurgamp užsuk į temelę maitinimo nutraukimas ten daugkalbam apie, tai kas tave domina

Galiu pasakyt iš savo patirties, kad tikrai neverta klykinti vaikiuko kol pati tvirtai nenusprendei keisti jūsų nusistovėjusio gyvenimo. Mno prie papulio užmigdavo lygiai du metukus

Tad mano angeliukas dabar užmiega vis dar šalia manęs, bet apsikabina savo zuikiuką ir labanakt