Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

QUOTE(vilmele @ 2008 07 23, 12:40)
Mano mažylis palyginus lengvai užmiega. Jis atsigula į savo lovyte ir liepa man padainuoti. 5 min. ir jis jau miega savo lovyteje. Žinoma dar paglostau galvytę, nugarytę.  bigsmile.gif

linkiu jums, kad taip testusi ilgai ilgai toks laimingas migdymas smile.gif kad neateitu laikas, kai dainuoji valanda, kita, o jis kaip ziuri i tave, taip ziuri smile.gif
Atsakyti
labai greitai uzmiega, 10-20min, tik pasedziu sone smile.gif
Atsakyti
Musu mazyle uzmiega tik klausydama lopsiniu (kartais net 5 doh.gif biggrin.gif ) ir laikydama mano ranka smile.gif Viena vis dar neuzmiega ax.gif
Atsakyti
Kai pavargsta užmiega greitai, net migdyt nereikia. smile.gif O dažniausiai, tai reikia ant rankų pasupti, ir padainuoti.
Atsakyti
ilgai supdavom, kol MB sugalvojo, jog reik guldyt į lovytę ir patiems pabūt kambary
tai vartosi, vartosi ir lūžta biggrin.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Manoji galvoju normaliai uzmiega (dainomis ir siubavimu ji mat per didele-nebesileidzia). lotuliukas.gif
Glaustosi, meilinasi kol galop uzsiropscia ant mamos pilvo ir uzmiega
Nieko sau iprotis lotuliukas.gif
Gal sunerimti? ax.gif
Atsakyti
Pati ilipa i lovyte,pasiima pienuka ir gerdama uzmiega.
Atsakyti
pati atsigula, paprašo jog užkločiau ir užmiega wub.gif
Atsakyti
maniskis uzmiega pats biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif na galiu pasiguost kad bent diena pietu miego jau musu padauza eina ramiai kazkaip rolleyes.gif bet va nakti verysad.gif niekaip su juo nesusitariam vistiek schmoll.gif
Atsakyti
flirt.gif kai nori, dieną ar vakare, pati atsigula, pašnekučiuoja ir užmiega. kartais sėdim šalia, o kartais nebaigtus darbus vaikštom, tvarkomės - pagal aplinkybes mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolanta75 @ 2008 07 17, 14:05)
nusispjauk tris kartus ir nesistebek biggrin.gif dziaukis, kad neturi tokiu problemu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As va pamirsau nusispjauti po pirmojo ir dar antro uzsimaniau ant savo galvos - o dabar ir turiu "dziaugsmeli" - tris kart per diena priesmieginiai nusiklykimai ir dar nakti keleta tokiu cirku - zodziu, jau virs metu dar nesu nakties normaliai ismiegojus (bet cia jau kita tema) smile.gif
Atsakyti