Maniskis su papuku uzmiega arba kai dainuoju daineles...2 uztikrinti budai!

iki kokiu metu migdydavau ant ranku.paskui uztekdavo padet pagalve i musu lova kai mergike guldavo ir uzmigdavo.paskui sugalvojo,kad jei reikia uzmigt man atsigulus ant pilvo.kai sirgdavo ar seip uzeidavo taip ismiegodavo po kelias valandas.as turedavau gulet ant nugaros,nejudet,o jei matyt patikdavo klausytis kaip plaka mano sirdis budavo ateina pietu miego metas as guliu ir ziuriu telika ji ateina atsigula ir uzmiega.dabar vel supu ant ranku kol uzmiega pietu miego,o va vakare......paguldau i musu lova ten pasivarto kokia valanda dar prigalvoja visokiu dalyku kaip gult neit,bet paskui uzmiega.tada as tyliai,tyliai nunesu ja i jos lovyte ir......po kokiu 2 ar 3 valandu ji pabunda ir......mama ja vel nesasi pas save i lova.koki pora kart per men mes miegam kur kam priklauso,bet tik pora kart per men.gal pas ja kokios antenos yra,kad ji jaucia kur miega.nes kai nepernesu i jos lova is savosios ji miega geriau.bet tada as blogiau miegu.pabandykit gerai issimiegot kai vienoj pusej vaikas kitoj vyras ir dar abu taip vartos
gal patarsit kaip tas antenas nulauzt

maniske ir su papuliu mano uzmiega
, dar pries tai knygutes paskaitom
bet turi jausti, kad esu netoli, nes ir nubudineja pasitikrinti, nor jau didele pana (1,9)m kaip bus toliau nezinau

Musu sunelis taip pat uzmiega tik su soskyte.
Beveik iki metu reikedavo vyruka supti, kataip niekaip neuzmigdavo. Na o dabar diena kartais pats nueina miegoti (miega musu lovoje), arba reikia paguleti salia, bet tai tetrunka max 5 min. Na, o vakare prausiames, persirengiame, tada geriame silta pienuka ir gulames i lova su mamyte arba tetuku salia. Padainuojam dainele ir vaikis "nusminga". Tiesa, jis turi toki pleduka, be kurio net neverta bandyti ji migdyti
Pasiemes pleduko kamputi svelniai trina juo sau zanduka, o akeles tik merkiasi... merkiasi... Na o uzmiges sunelis perkeliamas i savo lovele

QUOTE(kristinalm @ 2008 08 08, 08:55)
Mes taip pat uzmiegam su papuku ir nezinau kaip bus veliau,na tiesa yra vyras pora kartu uzmigdes pasiguldo ant saves ir ziuri televizoriu kol paluzta abu

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 08 08, 18:30)
iki kokiu metu migdydavau ant ranku.paskui uztekdavo padet pagalve i musu lova kai mergike guldavo ir uzmigdavo.paskui sugalvojo,kad jei reikia uzmigt man atsigulus ant pilvo.kai sirgdavo ar seip uzeidavo taip ismiegodavo po kelias valandas.as turedavau gulet ant nugaros,nejudet,o jei matyt patikdavo klausytis kaip plaka mano sirdis budavo ateina pietu miego metas as guliu ir ziuriu telika ji ateina atsigula ir uzmiega.dabar vel supu ant ranku kol uzmiega pietu miego,o va vakare......paguldau i musu lova ten pasivarto kokia valanda dar prigalvoja visokiu dalyku kaip gult neit,bet paskui uzmiega.tada as tyliai,tyliai nunesu ja i jos lovyte ir......po kokiu 2 ar 3 valandu ji pabunda ir......mama ja vel nesasi pas save i lova.koki pora kart per men mes miegam kur kam priklauso,bet tik pora kart per men.gal pas ja kokios antenos yra,kad ji jaucia kur miega.nes kai nepernesu i jos lova is savosios ji miega geriau.bet tada as blogiau miegu.pabandykit gerai issimiegot kai vienoj pusej vaikas kitoj vyras ir dar abu taip vartos
gal patarsit kaip tas antenas nulauzt 

Sunku kazka ir patart kai nezinau Tavo vaikelio amziaus

Iki metų tai tik ant rankų užmigdavo
Migdymo ritualas užtrukdavo ilgiau, nei jis po to miegodavo
Dabar užmiega, kai kas nors iš suaugusiųjų atsigula šalia

Nuo trijų mėnesių niekada nemikdydavome, na nebent sirkdavo. O dabar tiesiog pasirenka kur nori užmigti: savo lovytėje, pas mus lovoje ar ant sofos prie televizoriaus.

sveikos mamytes, paskaiciau apie migdymo ritualus, ir prireike jusu patarimo, kaip pripratinti maziuka uzmigti pati? jam jau metukai o vis dar uzmiega suapamas ant ranku
kazkada bandziau skaityti jam knygutes (tai bandau daryti nuo kokiu 6 menesiu) tai jis jas plesia man is ranku ir varto pats, tai dar labiau issiaudrina
dabar is vis kazko miegas jo pasidare neramus
o norim grietu laiku perkelti i atskira kambariuka, nes planuojam antraji leliu, tai noretusi, kad jam nebutu sokas, kad cia dar kzkas atsirdo ir mane ismete is tevu kambario, tai po truputi norim pradeti pratinti

nu mes savo sunu pradejom pratint uzmigt viena pamazu...
is pradziu, nujeme nuo lovytes linges, kad nereiktu supti, ir atsisesdavau salia duodavau rankyte, ir pasekdavau pasaka
, po svaites jau nebedavau rankos, o atsisesdavau toliau, ir sekdavau velei pasakele, po dar kaksiek laiko, jau ir pasakos nesekadvau, o atsiguldavau y savo lova, ir vaidinadvau, kad as jau miegu, tai po kaksur 3 ar tai 4 menesiu, jis pajeme ir viena diena isvijo mane is savo kambario
, sakydamas "ate mama"
, ir pradejo miegot pats, pats nueidavo kada nori liulio, ir uzmigdavo

Nuo pat gimimo klausomės lopšinių CD arba mamytė tas pačias dainuoja. Pastaruoju metu man lopšinių dainuoti nebeleidžia, net keista, pyksta, jei dainuoju. Na, tada nedainuoju
Ptiu ptiu ptiu su užmigimu labai mažai problemų turėjom. Mums pagrindinė taisyklė - kad nebūtų miegojęs ilgai pietų miego, tiksliau vėlesniu laiku, na dar dar iki 18 val. bet tik ne vėliau. Ir vakariniai pasivaikščiojimai labai gerai. Praktiškai vasarą kaip ritualas, einame prie namų/važiuojame kur į tolesnį parką laukutin po vakarienės, grįžtame, apsiprausiame, rengiamės pižamą, geriame pienuką iš buteliuko, valome dantukus, lopšinių CD, paglostau galvytę, pabučiuoju ir labanakt. Niekda nesupau, nenešiojau ant rankų.
Kai buvo papinukas ir gėrė MP ritualas buvo panašus tik kad užmigdavo prisipompavęs pienuko prie manęs, o paskui keldavau į lovytę ir liuliukas labanaktukas
Tiesa, išsivalius dantukus dar duodu soskutę, bet paskui, kai giliau įminga, pabandau ją atimti
Žinoma, tokie stebūklingi užmigimai tikrai ne visada buvo ir būna. Visko būna, visko pasitaiko, kai serga, kai dantukai dygo, kartais pilvelį užeina pūsti, kartais šiaip ne nuotaikoj stojasi, verkia. Bet tai būna gan retai.

Kai buvo papinukas ir gėrė MP ritualas buvo panašus tik kad užmigdavo prisipompavęs pienuko prie manęs, o paskui keldavau į lovytę ir liuliukas labanaktukas

Žinoma, tokie stebūklingi užmigimai tikrai ne visada buvo ir būna. Visko būna, visko pasitaiko, kai serga, kai dantukai dygo, kartais pilvelį užeina pūsti, kartais šiaip ne nuotaikoj stojasi, verkia. Bet tai būna gan retai.