pasakeliu jokiu nesekam, paguldom i lova, pabuciuojam, pasakom labanaktis ir iseinam.
kaip as laukiu kada mano vaikas ramiausiai atsiguls i lova ir pats be nieko uzmigs
Na aš tai saviškę dabar taip prisipratinau.
Dienos metu eina vieną kart miegot, bet jau būna tiek išvargus , kad begeriant pienuką užmiega, o jei ne tai į lovytę įdedu ir biskį pasupu. Padarė mano vyras ant lovytės vyges tai labai gerai.
O vakare tai eina 9.30 gult tai irgi gauna buteliuką kol valgom tai liūiuoju lopšinę ir paskui įdedu į lovytę ir ten dar biskį pasupu. Bet būna dienų kad
neramiai miega kol susiranda savo pozą tai
Bet vistiek užmiega.
QUOTE(spyglej @ 2008 10 19, 20:30)
Sveikos mamos. Noriu jūsų paklaust, kai vaikus jau migdot naktinio miego, ar vaikams skaitot pasakas, ar supat, ar lopšines niūnuojat.
Maniškė tai užmiega kai pradedu lopšines niūniuot.
Yra mamų kurios įjungia televizorius ar radijas kad nereiktų pačioms dainuot. Kaip jūs elgiatės. Pasidalinkit mintimis.Kiti vaikai bijo tamsos ar paliekat šviesas kol užmiega.

na mes nei jokius veisu nepaliekam,nei jokiu dainu dainuojam

ir kazkaip pasakai kad reikai meigoti ir miega musiske veina,nereikia buti su ja vienam kamary ir laukti kol uzmigs
nors buvo vienu tarpu toks momentai kai norejo uzmigti ne viena,bet kazkiap vis dazniau ir dazniau sakem kad reikia miegoti ir mes tuoj ateisim miegot taip pat,ir ji per kelis menesius iprato galutinai iena miegoti,be jokiu priedu kaip sakant
sveikutes
nam ums no mazens nebuvo dideliu bedu del miegelio, sunutis megsta pamiegoti, kol mazesnis buvo sugebedavo ir po 4-5val pietu miego ismiegoti
jam uztekdavo vieno miegelio, dabar tai jau sutrumpejo iki 2-2,5 val
duodam arbatytes, o nakciai pienuko atsisveikinam, pasibuciuojam ir einam liuliuko
uzmiega begerdamas, na nebent tikrai visai nenori miego tada isgeres pradeda siausti po lovyte, ismeta kaldryte, pagalve, paklode lauia kol as ateisiu
tada tenka jau lipti is slovytes ir toliau kazka veikti, ziasti
o dukriukas vis dar uzmiega su MP
abidvi atsigulam, atsisveikinam ir tada ji sako "papo"
pavalgom ir uzmiegam
Nusimaudom, pavalgom, dantukus išsiplaunam, persirengiam nakciai ir pamylavusi paguldau i lovyte....Tai valandos begyje uzmiega man sedint salia.
pati uzmiega , anskciau dar teleka ziurejom, bet dabar jau neijungsi tam paciam kambaryj. tai iseinam ir tiek, dar padainoja biski ir tyla
Mano dukryte anksciau uzmigdavo be pasaku, paguldydavau ir sededavau salia kol uzmigs, kartais paniuniuodavau. Bet pries koki menesi pasidare labai sunku uzmigdyt ir niekaip nesiguldavo, tai sugalvojau,kad paskaitysiu knygute ramiai ir uzmigs. Dabar pries miega visada skaitau knygute, ji atsigulus pasiklauso. Kai perskaitau knygute, atsigulu ant savo lovos ir ji uzmiega per kokia 15-20 min.O as tuo metu dar paziuriu tyliai televizoriu.
mano suneliui dar tik metukai
uzmiega kai pasupu ir padajnuoju lopsine
mano vyras piksta
tipo pripratinai prie tu savo dainialiu, tai dabar pati ir migdik
,as jam tu dainialiu tikrai nedainuosiu
gal jis teisus, gal tikrai butu paprasciau jai priprastu megoti be nieko
tada ir vyras galetu migditi ra mociucie
bet tai juk mano pirmas ir gal paskutinis vaikas nejaugi as negaliu jam lopsiniu padajnuoti?
mano vyras piksta
gal jis teisus, gal tikrai butu paprasciau jai priprastu megoti be nieko
bet tai juk mano pirmas ir gal paskutinis vaikas nejaugi as negaliu jam lopsiniu padajnuoti?
Musu mazyle anksciau reikedavo supuoti,dainuoti tik taip ir uzmigdavo
O dabar duoda teciui buciuka,tada man,pasako ate ir i lovyte
,tik kol uzmiega vis priziuri kad mama is kambario nedingtu
Oh kaip jums mamytes pavydziu
As savo mazaja vis dar ant ranku supu
,niekaip mums neina susitart kad ji pati miegotu,visaip bandziau ir i lova su savim pasiguldyt,ir ja viena kambary palikt,nieko.galiu ir lopsines ir pasakas sekt,ji siunta nors tu ka.Ir ant ranku kol as ja uzmigdau,kartais net pusvalandi ciuciuoju
.Bet turiu tokia vilti,kad kai ateis laikas tai ji pati uzmigs ir manes nereikes
Mes savo dukryte irgi supam pries miega, kartais ir nesiojam, nors jai jau 1,10 men ir su baltu pavydu klausau kaip mamos paguldo savo lialius i lovyte ir tie uzmiega, kol kas per beveik du metus to nei karto nebuvo
Aisku anksciau reikejo ir polkas sokti su teciu pakaitomis per dainu desimtukus, vat tada ir fizine forma palaikydavom
bet dabar daznai pagaunu save svajojancia tik apie ramu miega