Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

siaip miegoti eiti labai nenori doh.gif bet eina 20.30h, mat ryte anksti i darzeli keltis (7.40-8) ir tai rytais tenka zadinti doh.gif
pasakeliu jokiu nesekam, paguldom i lova, pabuciuojam, pasakom labanaktis ir iseinam. rolleyes.gif
Atsakyti
kaip as laukiu kada mano vaikas ramiausiai atsiguls i lova ir pats be nieko uzmigs rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš tai saviškę dabar taip prisipratinau. biggrin.gif Dienos metu eina vieną kart miegot, bet jau būna tiek išvargus , kad begeriant pienuką užmiega, o jei ne tai į lovytę įdedu ir biskį pasupu. Padarė mano vyras ant lovytės vyges tai labai gerai. lotuliukas.gif tongue.gif O vakare tai eina 9.30 gult tai irgi gauna buteliuką kol valgom tai liūiuoju lopšinę ir paskui įdedu į lovytę ir ten dar biskį pasupu. Bet būna dienų kad doh.gif neramiai miega kol susiranda savo pozą tai doh.gif doh.gif Bet vistiek užmiega. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 10 19, 20:30)
Sveikos mamos. Noriu jūsų paklaust, kai vaikus jau migdot naktinio miego, ar vaikams skaitot pasakas, ar supat, ar lopšines niūnuojat. g.gif  Maniškė tai užmiega kai pradedu lopšines niūniuot. verysad.gif  Yra mamų kurios įjungia televizorius ar radijas kad nereiktų pačioms dainuot. Kaip jūs elgiatės. Pasidalinkit mintimis.Kiti vaikai bijo tamsos ar paliekat šviesas kol užmiega. fear.gif  scare.gif  cray.gif

na mes nei jokius veisu nepaliekam,nei jokiu dainu dainuojam g.gif kartais pasipraso ji kad padainuotumem,bet nera prie to pripratus schmoll.gif user posted image
ir kazkaip pasakai kad reikai meigoti ir miega musiske veina,nereikia buti su ja vienam kamary ir laukti kol uzmigs user posted image nors buvo vienu tarpu toks momentai kai norejo uzmigti ne viena,bet kazkiap vis dazniau ir dazniau sakem kad reikia miegoti ir mes tuoj ateisim miegot taip pat,ir ji per kelis menesius iprato galutinai iena miegoti,be jokiu priedu kaip sakant biggrin.gif user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nam ums no mazens nebuvo dideliu bedu del miegelio, sunutis megsta pamiegoti, kol mazesnis buvo sugebedavo ir po 4-5val pietu miego ismiegoti lotuliukas.gif jam uztekdavo vieno miegelio, dabar tai jau sutrumpejo iki 2-2,5 val ax.gif duodam arbatytes, o nakciai pienuko atsisveikinam, pasibuciuojam ir einam liuliuko wub.gif uzmiega begerdamas, na nebent tikrai visai nenori miego tada isgeres pradeda siausti po lovyte, ismeta kaldryte, pagalve, paklode lauia kol as ateisiu lotuliukas.gif tada tenka jau lipti is slovytes ir toliau kazka veikti, ziasti doh.gif o dukriukas vis dar uzmiega su MP blush2.gif abidvi atsigulam, atsisveikinam ir tada ji sako "papo" biggrin.gif pavalgom ir uzmiegam thumbup.gif
Atsakyti
Nusimaudom, pavalgom, dantukus išsiplaunam, persirengiam nakciai ir pamylavusi paguldau i lovyte....Tai valandos begyje uzmiega man sedint salia. doh.gif
Atsakyti
pati uzmiega , anskciau dar teleka ziurejom, bet dabar jau neijungsi tam paciam kambaryj. tai iseinam ir tiek, dar padainoja biski ir tyla smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte anksciau uzmigdavo be pasaku, paguldydavau ir sededavau salia kol uzmigs, kartais paniuniuodavau. Bet pries koki menesi pasidare labai sunku uzmigdyt ir niekaip nesiguldavo, tai sugalvojau,kad paskaitysiu knygute ramiai ir uzmigs. Dabar pries miega visada skaitau knygute, ji atsigulus pasiklauso. Kai perskaitau knygute, atsigulu ant savo lovos ir ji uzmiega per kokia 15-20 min.O as tuo metu dar paziuriu tyliai televizoriu.
Atsakyti
mano suneliui dar tik metukai 4u.gif uzmiega kai pasupu ir padajnuoju lopsine wub.gif
mano vyras piksta bash.gif tipo pripratinai prie tu savo dainialiu, tai dabar pati ir migdik devil.gif ,as jam tu dainialiu tikrai nedainuosiu verysad.gif
gal jis teisus, gal tikrai butu paprasciau jai priprastu megoti be nieko verysad.gif tada ir vyras galetu migditi ra mociucie g.gif
bet tai juk mano pirmas ir gal paskutinis vaikas nejaugi as negaliu jam lopsiniu padajnuoti? verysad.gif cray.gif user posted image

Atsakyti
Musu mazyle anksciau reikedavo supuoti,dainuoti tik taip ir uzmigdavo smile.gif O dabar duoda teciui buciuka,tada man,pasako ate ir i lovyte wub.gif ,tik kol uzmiega vis priziuri kad mama is kambario nedingtu thumbup.gif
Atsakyti
Oh kaip jums mamytes pavydziu ax.gif As savo mazaja vis dar ant ranku supu doh.gif ,niekaip mums neina susitart kad ji pati miegotu,visaip bandziau ir i lova su savim pasiguldyt,ir ja viena kambary palikt,nieko.galiu ir lopsines ir pasakas sekt,ji siunta nors tu ka.Ir ant ranku kol as ja uzmigdau,kartais net pusvalandi ciuciuoju doh.gif .Bet turiu tokia vilti,kad kai ateis laikas tai ji pati uzmigs ir manes nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes savo dukryte irgi supam pries miega, kartais ir nesiojam, nors jai jau 1,10 men ir su baltu pavydu klausau kaip mamos paguldo savo lialius i lovyte ir tie uzmiega, kol kas per beveik du metus to nei karto nebuvo verysad.gif Aisku anksciau reikejo ir polkas sokti su teciu pakaitomis per dainu desimtukus, vat tada ir fizine forma palaikydavom thumbup.gif bet dabar daznai pagaunu save svajojancia tik apie ramu miega doh.gif
Atsakyti