Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Pasiimam pas save i lov ai viduriuka,tai duksta su teciu kol pavarksta,o pasui ir uzmiega,tada ikeliu i lovyte.
Atsakyti
Paguldau į lovytę, išgeria mišinuką, paimu buteliuką, paduodu soskę ir išeinu - užmiega pats. Ir taip kasdien nuo kokių 4-5 mėnesių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 05 20, 10:09)
Paguldau į lovytę, išgeria mišinuką, paimu buteliuką, paduodu soskę ir išeinu - užmiega pats. Ir taip kasdien nuo kokių 4-5 mėnesių.  thumbup.gif

Niu koks saunuolis 4u.gif
As tai saviske supu ant ranku.ir pietu miegelio ir vakare.
Atsakyti
kaip faina mamytem, kuriu vaikuciai atsigula ir uzmiega. dukrai metukai, tai turiu buti butinai lovoj kol ji uzmiega, o iki uzmigimo seda,stoja,vaiksto po lova, kandzioja patalus, znaibosi biggrin.gif ...na zodziu ivairiausia veikla uzsiima, kol nuluzta.
to metodo kur palieki vaika viena 15min., tada ateini nuramini, ir vel viska is pradziu - kazkaip nenoriu naudoti. tai nzn kada ismoksim savarankiskai uzmigti g.gif
Atsakyti
Mano dvimetinukas pats uzmiega. Ijungiam migduka su projekcija i lubas, bucki duodam, uzdarom duris ir labanaktis smile.gif Brrr net nenoriu prisimint to laiko kai reikedavo salia migdytis.
Atsakyti
o kada ismokot savarankiskai uzmigti?
Atsakyti
Maniskis visadauzmigdavo pats,betdabar savaite,kaip atsisakem tiutes,tai turiu salia pabuti,paglostyti,o kai kietai iminga,perkeliu ilovyte
Atsakyti
Mano trimetis miega vienas savo kambaryje, pasekam pasaka, atsibuciuojam ir uzdarom duris. tik naktine lempute praso palikt, kad nebutu tamsu. savo 5 men dukryta taip pat pratinu - ciulptuka i burna, merliuka prie nosies ir uzdarau duris. buna visko, kartais uzmiega per pora min, kartais tenka vaiksciot 10 kartu soske paduoti smile.gif bet jokiu ranku, jokiu nesiojimu, jokiu migdymu.
Atsakyti
Mano mažoji užmiega kartu su manim- turiu gulėti šalia, o ji malasi doh.gif
O trimetinukas užmiega savo lovytėje bežiūrint televizorių doh.gif
Atsakyti
mano maziukas miega vienas bet kartai ir pas mus lovoja uzmiega tada perkeliu
Atsakyti
pats apie 21 val eina gult, mus tempia su savim, duodu pienelio ir gerdamas užmiega smile.gif
Atsakyti
As, savo mergyte vakre atprausiu,pazaidziam truputuka,kartais geriam misinuka kartais ne,dabar vakarais isvis nebenori,tada soskyte paduodu ir butinai merliuka ir miega smile.gif .dabar,dar paskutiniu metu ir apsikloti nori ko anksciau,neleisdavo padaryti,bet apsiklojus buna,tik kol uzmiega,po to nusispardo doh.gif . nakciai,ji taip uzmiega,turbut nuo kokiu 2menesiuku tiksliai nepamenu,bet diena tai vargdavau doh.gif .ant ranku po kelias valandas supuot reikedavo,tai as ja taip besupuodama puse forumo perskaiciau doh.gif ,kol per kaledas sesuo pas mane i svecius neatvaziavo,sako tu ja viena lovyteje palik ir paziuresim kas bus(pries tai, jei taip padarydavau verkdavo) nu ir ka jus galvojat uzmigo vartesi vartesi,bet vis tiek uzmigo,tai va nuo tada ir diena pacios uzmiegame,buna kartais subart reikia,bet vis tiek uzmiega.
Turime mes irgi, ta zaisliuka sviecianti ant lubu,bet kazkaip niekad nepratinau prie jo maniau pripars,po to nemokes be jo uzmigti blush2.gif .
Atsakyti