Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Su vyresniuoju tai iki 3 metukų turėdavau rankytę laikyt, kad ir naktį labai retas kartas būdavo kai ramiai išmiegodavo, o mažasis 21val į lovytę, o ten duodasi , malasi, bet iki 22 val užmiega pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievauzk @ 2009 05 20, 14:25)
o kada ismokot savarankiskai uzmigti?

ką reiškia savarankiškai uzmigti? gi vaikas visada užmiega savarankiškai,net jei ir supi ant rankų,su beteliuku tūte ar žaisliuku,bet užmiega jis pats,o ne užspaudi jam akytes g.gif ar savarankiškai turit uomeny kad pats nueina į lovą vakare atsigula ir užmiega? g.gif

savojo niekad nesupau, nuo pat kūdikėlio miegojo savo lovytėj,paguldydavau ir miega. Nuo 1,2 men miega savo kambary, draugaujam dar ir su tūte ir su buteliuku. Ritualas vakarinis: atsiprausiam,išsivalom dantukus,apsirengiam pižamą ir keliaujam į savo kambarį į savo lovytę, pats įsilipa, ten padėta jau laukia tiūtė, buteliukas su arbatėle ar vandenuku, žaisliukas, duodam bučkį, parodom ate,užgesinu šviesą ir išeinu thumbup.gif aišku būna dar tokių vakarų,kai reikia vėl ginti į lovą,nes parkeliauja, ir dar paryčiais pareina pas mus, bet čia kaip jau aš ar nepatingiu nešt jo atgal,jei patingiu- įsitaiso pas mus lovoj doh.gif
Atsakyti
Savo mažąjį nuprausiu, duodu atsigerti mišinuko, jau gulinčiam savo lovytėje ir viskas rolleyes.gif Atsigėręs mišinuko, pats dažniausiai nusisuka į kitą pusę ir užmiega wub.gif Kai aš išeidinėju iš kambario dar -ate- pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, musu mazoji tai uzmiega paguldyta i lovyte pati, nereikia nei supti nei nesioti, tik buteliuka arbatos ar pienelio reikia pasildyti 4u.gif
Atsakyti
as tai mazaji nunesu iki lovytes, paguldau, pduodu mylimiausia meskiuka, pabuciuoju ir iseinu is kambario, tai uzmiega per kokias 2 min thumbup.gif jau antras menuo, kaip kleckas turi savo kambari, tai iki tol keldavosi nakti, o dabar nebe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievauzk @ 2009 05 20, 13:25)
o kada ismokot savarankiskai uzmigti?

Apie 1.5 metu. Vyras kazkaip uzsidege, jog jis ismokins. Ir ka - ismokino, uzteko savaitgalio ir vaikas uzminga vienas smile.gif
Atsakyti
Savo sunui iki 9 m. kiekviena vakara skaitydavau pasakas. Kartais uzmigdavom abu. O mazoji uzmiega tik isikibus man i kakla (ir diena, ir vakare). Bandziau pries miega skaityti pasakas, bet ji neleisdavo.
Atsakyti
mes su maze miegam kartu ax.gif ,pasimala po lova truputi,ir po kokiu 10min uzmiega.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes miegame visi kartu viename miegamajame. kol mes su teciu ziurime tv, mergaite isgeria pieno, pasiraito ir uzmiega. o lopsines ir pasakaites ja labai isblasko, ji pati pradeda dainuot, ciausket:)
Papildyta:
QUOTE(justal @ 2009 05 25, 01:18)
as tai mazaji nunesu iki lovytes, paguldau, pduodu mylimiausia meskiuka, pabuciuoju ir iseinu is kambario, tai uzmiega per kokias 2 min  thumbup.gif  jau antras menuo, kaip kleckas turi savo kambari, tai iki tol keldavosi nakti, o dabar nebe  bigsmile.gif

o kokio amziaus?
Atsakyti
Mano aukselis tiek pietu miego, tiek ir nakciai uzmiega pats jau kazkur nuo 10men. Nereikia jokiu caca lialia, pienuka paduodu ir ramu bigsmile.gif
Atsakyti
dukrytę vakare paguldau į lovytę,išgeria pienuką,dar pažaidžia ir užmiega smile.gif
Atsakyti
mum 2m.2men Mum tai didziausia problema eiti miegoti doh.gif as viska darau kad tik jis uzmigtu ir nesioju ir supu ir pasakas sakau ir daineles dainuoju ir rankyte duodu.niekaip iki 2 nakties kankinasi pats ir mane kankina jau kai visai akiu nebenulaiko zyzdamas spardydamas uzmiega doh.gif o palikti viena ir pasakyti kad miegeli reik daryti be sansu .kaimynai policija iskviestu nuo klykimo nakti.ir anksciau neiseina paguldyti jis vistiek grista i savo rezima.Zodziu labai tikiuosi kad isaugsim.ir oziukai mus paliks ramybeje.
user posted image
Atsakyti