Mano mazius jau 1metuku uzmiega pats, nei supti nei dainuoti, nei pabuti salia nereikia, vakare tik pasiaucia lovoje pas mus su tetuku paskui apdalina bucinukais pasema soske ir y lovyte savo.
dickiui paskaitom pasakas,o mazeli supiau kol nesugalvojo isvis manes is lovos ismesti
dabar ats atsigula ir tetis gulasi salia,tai ir uzmiega su pasikrapstinejimais

musu sunui 2,10m ir miegam mes kartu
kartu einam gult ir miegam is kart, dar rankytes buna papraso. Nebent buna kai negaliu anksciau eit gult, reik pasidaryt ka ar sveciu turim, tai jis irgi neina miegot, bet apie 22.30-23val jis prieina, ima mane uz rankos ir liepia eit liulia, tada prigulu, jis nuvarges greit uzmiega ir vel atsikeliu.man taip patogiau, nes labai neturiu kantrybes ir negaliu klausyt kaip jis rekia kai paguldau i jo lovyte ir lakstyt nesiot ji atgal nes atbega vistiek pas mane. O dabar jau paskutines pora vakaru palaukiu kol uzmiega ir perguldau i lovyte, tiesa lovyte pritraukiau prie savo lovos, vistiek nakty pabudes ateina pas mane, bet bent jau taip gal po truputi pripras prie savo lovytes kai kasnakt joje pabus. ir pietu miegelio joje migdau, tik pasedziu salia ranka padavus arba nugaryte paglostau. Ai pats isaugs
sese viresne turim, tai manau po kokiu meteliu ar anksciau eis be bedu miegot i vaiku kambari.
Bet aisq fainai mamytem kai vaikai eina gult ir uzmiega be jokiu oziuku

Bet aisq fainai mamytem kai vaikai eina gult ir uzmiega be jokiu oziuku

Keičiasi tie mūsų ritualai laiks nuo laiko. Dabar jau be 22val niekaip nenulaužiu. Prieš 21val pradedu morališkai ruošt miegui, neskubėdamos nusiprausiam, apsirengiam pižamą (dažnai su pykčiais ir "muštynėm"
), pas mamą lovoj pažiūrim kokį animacinį ar pavartom knygutę, o tada apsikabinę glostomės ir užmiegam. Tėvelis užmigusias "sudėlioja" mus į savo vietas

maniskis tai visai mamyciukas pasidares
su manim tik miegot nori eit,turiu irgi atsigult pasaka pasekt ir rankyte laikyti

siek tiek auksciau rasiau, kad su mazium miegam kartu, jis irgi mamyciukas, taip norejo ir as jo negindavau is lovos. ir dar ne bet kur lovoj, o butinai tarp musu per viduri
tik kai uzmigdavo perkeliam truputi i sona kad jis gautusi is krasto.
Na o dabar jau po keliu dienu rasau, nes atsitysiau jo lovyte is kito kambario ir pristumiau prie savo lovos, nuemus viena sona. Pirma diena pasiuliau siaip tai nejo, vel per viduru isitaise, o kai uzmigo perkeliau i jo lovyte, nakty prabudes atlipo pas mus, antra naktis vel taip pat, trecia naktis jau pats atsigule i savo lovvyte, gal del to kad as neverciau ir nerikdziau jo kad ten guletu, tai jis ir pats i ja ilipo. O nakti kai vel pabudo ir norejo perlipt apsimiegojes, as jo nebeleidau, o pati is kart padejau galva i jo lovyte, pabuciavau ir daviau ranka ir jis taip uzmigo, ketvirtas vakaras-pats lipa i savo lovyte, liepia uzkloti ir miega iki pat ryto ir daugiau nebesipraso pas mus i lova nes jau isiteige muset kad ten jo lovyte ir ten jam reik miegot. Pietu irgi ten visas dienas kai ne darzely miegam, tik pasedziu salia ranka padavus arba nugaryte siek tiek paglostau.
Tiesa ant to kito lovytes sono kuris nenuimtas, ant groteliu uzkabinau adijala taip aplinkui, tai jis nieko nemato, gaunasi arba kaip isiena atsisukes arba i mane, jam ir toki jaukuma tai suteikia, nes tikrai manau nemiegotu lovytej jei nebutu to adijalo, nes jis butent del to ir lipdavo per viduri, nes is krasto sakydavo bijau, baubas ateis( is kur ta bauba istrauke net neisivaizduoju, nebent vyresne dukte gal buvo pagasdinus, nes as niekad jo negasdinau baubu)

Na o dabar jau po keliu dienu rasau, nes atsitysiau jo lovyte is kito kambario ir pristumiau prie savo lovos, nuemus viena sona. Pirma diena pasiuliau siaip tai nejo, vel per viduru isitaise, o kai uzmigo perkeliau i jo lovyte, nakty prabudes atlipo pas mus, antra naktis vel taip pat, trecia naktis jau pats atsigule i savo lovvyte, gal del to kad as neverciau ir nerikdziau jo kad ten guletu, tai jis ir pats i ja ilipo. O nakti kai vel pabudo ir norejo perlipt apsimiegojes, as jo nebeleidau, o pati is kart padejau galva i jo lovyte, pabuciavau ir daviau ranka ir jis taip uzmigo, ketvirtas vakaras-pats lipa i savo lovyte, liepia uzkloti ir miega iki pat ryto ir daugiau nebesipraso pas mus i lova nes jau isiteige muset kad ten jo lovyte ir ten jam reik miegot. Pietu irgi ten visas dienas kai ne darzely miegam, tik pasedziu salia ranka padavus arba nugaryte siek tiek paglostau.
Tiesa ant to kito lovytes sono kuris nenuimtas, ant groteliu uzkabinau adijala taip aplinkui, tai jis nieko nemato, gaunasi arba kaip isiena atsisukes arba i mane, jam ir toki jaukuma tai suteikia, nes tikrai manau nemiegotu lovytej jei nebutu to adijalo, nes jis butent del to ir lipdavo per viduri, nes is krasto sakydavo bijau, baubas ateis( is kur ta bauba istrauke net neisivaizduoju, nebent vyresne dukte gal buvo pagasdinus, nes as niekad jo negasdinau baubu)
Mes tai nuo pat gimimo be jokio supimo miegame, tik arbateles atsigerti nori. Paguldau ir viskas, miega labai ramiai

Vakare paguldau i lova ir butinai iduodu antklodes krasta apsikabint, po keliu minuciu vaikas jau miega.
Mano vaikai siuo atzvilgiu labai skirtingi. Dukryte labiausiai megsta, kai lopsines dainuoju. Praso pati, apie katyte, ar apie varliukus. Paguldau i lovyte, prigulu salia (jos lovyte prie musu lovos pristumta) ir dainuoju, dazniausiai ja glostydama ar siaip ranka ant peties uzdejus, bet ne visada).
Tetis ir be lopsiniu uzmigdo, bet siaip ji prasosi kad as migdyciau...
O sunelis pas mane isvis idomus egzempliorius
iki 8 menesiu nunesdavau i lovyte, paguldydavau ir iseidavau, nes jei mane matydavo - neuzmigdavo. Tik iseidavau - 2 minutes ir vaikas miega
Na dabar jau patinka jam, kai pabunu salia, kol uzmigs, bet jei bandau glostyt - numeta salin mano ranka
patinka nebent jei uz rankytes palaikau. Ir nemiega, kol lopsines sesei dainuoju - laukia, kol uzsiciaupsiu
na nebent labai isvarges buna ir neislaukia...

O sunelis pas mane isvis idomus egzempliorius

Manoji tokia pati kaip tavo sunelis
jokio vargelio su migdymu neturiu

Dazniausiai jau pries miega tampa itin neramus,prasosi pas mane ant ranku...Paimtas ant keliu(galiu kad ir cia sms rasyt)ir apkabintas,priglaustas uzmiega per kelias minutes ir telieka nunesti,paguldyti i lovyte...Bet buna,kai itin jau pavarges,uzmiega tiesiog pats ant sofos ant kurios pries akimirka sokinejo...
Sian uzmigo labai anksti.Zaide,duko...apsikabino mane ir po minutes kitos,matau kad jau saldziai miega

Sian uzmigo labai anksti.Zaide,duko...apsikabino mane ir po minutes kitos,matau kad jau saldziai miega