Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 13:31)
o ar senai važiavot??

Prieš tris metus.
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 26, 13:32)
g.gif Idomus pasakojimas...tik...NESUPRATAU to minuso - juk programoje visuomet raso, apie busimas nakvynes autobuse. Jei tuo pasidomejote - ne agentura kalta...
Ir labai atsiprasau, o kur Jus dar norejote tuo WC pakeliui naudotis, jei jums netiko degalinese?! blink.gif

tėvams buvo pasakyta kad bus autobusas su WC, ir kad nakvosim pakeliui...Beje gi čia ne suaugusiųjų kelionė, o vaikų - kurių amžius 10-12 m. tai kai taip pasakoma tai ką aš žinau...beje kai atvažiavo auto, tai tėvai susirūpino kodįl toks - sako ai kaune paimsim dar vaikų, tai ten ir autobusas geras lauks...įsivaizduokit kaip laukė
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 13:36)
Prieš tris metus.

nu ***** ir neįmetėt monetos verysad.gif o pala kelionė pirko mama su tokiu berniuku paaugusiu jei neklysti jo
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 13:42)
nu ***** ir neįmetėt monetos  verysad.gif  o pala kelionė pirko mama su tokiu berniuku paaugusiu jei neklysti jo

Berniukas buvo 14 metų, o kelionę pirko teta su berniuku sūnėnu biggrin.gif
Nu prašau nepykt blush2.gif kitais metais arba dar šiais planuojamį Slovakiją grįšt ir žinokit įmest tą monetą ax.gif
Turiu dar ją, va kątik patikrinau ar ji savo vietoj. Pasirodo, guli pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:42)
tėvams buvo pasakyta kad bus autobusas su WC, ir kad nakvosim pakeliui...Beje gi čia ne suaugusiųjų kelionė, o vaikų - kurių amžius 10-12 m. tai kai taip pasakoma tai ką aš žinau...beje kai atvažiavo auto, tai tėvai susirūpino kodįl toks - sako ai kaune paimsim dar vaikų, tai ten ir autobusas geras lauks...įsivaizduokit kaip laukė

Na, as matyt, visai nesupratlyva mastau.gif Taigi programa ant popieriaus buna surasyta...kaip gali kazka sakyt, ko ner programoj?! ir kaip gali kazkas tuom tiket?! Ar cia savivaliavimas, ar tiesiog zmoniu naivumas... g.gif

Beje, o kada ta kelione vyko? dabar kaip matau, ZELESA tokios stovyklos vaikams nesiulo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 26 birželio 2007 - 12:52
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 13:44)
Berniukas buvo 14 metų, o kelionę pirko teta su berniuku sūnėnu biggrin.gif
Nu prašau nepykt  blush2.gif kitais metais arba dar šiais planuojamį Slovakiją grįšt ir žinokit įmest tą monetą ax.gif
Turiu dar ją, va kątik patikrinau ar ji savo vietoj. Pasirodo, guli pioneer.gif

niu nepykstu, nepykstu smile.gif
tik šį kart tikrai įmeskit monetą smile.gif gi aš tam ją ir daviau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 26, 13:49)
Na, as matyt, visai nesupratlyva  mastau.gif Taigi programa ant popieriaus buna surasyta...kaip gali kazka sakyt, ko ner programoj?! ir kaip gali kazkas tuom tiket?! Ar cia savivaliavimas, ar tiesiog zmoniu naivumas...  g.gif

Savivaliavimas, savivaliavimas....dar ir koks...
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 13:52)
niu nepykstu, nepykstu smile.gif
tik šį kart tikrai įmeskit monetą smile.gif gi aš tam ją ir daviau tongue.gif

Nu bet kaip fainai tokius žmones šitam puslapy atrast biggrin.gif
Tai vat galiu pasakyt, kad labai faina kelionė buvo, tik kad deja deja visas absoliučiai visas dienas lijo...... po tos kelionės aš taaaaaaaaaip pasinešiau kad dabar kada tik galiu tada ir keliauju ir visas santaupas atiduodu kelionėms smile.gif O jūs kur dabar dirbat? DAr vis ten ar kitoj agentūroj ar jau nebe agentūroj? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 26 birželio 2007 - 12:57
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 13:56)
Nu bet kaip fainai tokius žmones šitam puslapy atrast biggrin.gif
Tai vat galiu pasakyt, kad labai faina kelionė buvo, tik kad deja deja visas absoliučiai visas dienas lijo...... po tos kelionės aš taaaaaaaaaip pasinešiau kad dabar kada tik galiu tada ir keliauju ir visas santaupas atiduodu kelionėms smile.gif O jūs kur dabar dirbat? DAr vis ten ar kitoj agentūroj ar jau nebe agentūroj? smile.gif

niu dabar niekur nedirbu - auginu savo kleckiuka tongue.gif bet ir agentūroje nebedirbu. Dar biski dirbau gintarinėj saloj - bet labai trumpai. o po to į kitą sritį erėjau - nors tebestudijavau ir toliau aš tą turizmą smile.gif na jis man prie širdies. Gal po delretinių ir vėl reiks galvot apie agentūrą - vis dėl to reikia įgyvendint savo svajonę.
Aš biški ne į temą noriu paklaust - skrisiu su savo atžala biški paatostogaut, tik kai įvedė tą naują tvarką dėl skysčių tai nžn ar leliukams irgi riboja (indeli tik 100 ml max turi būt ar kaip?)? Kažkaip niekur info neradau...
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:16)
niu dabar niekur nedirbu - auginu savo kleckiuka tongue.gif bet ir agentūroje nebedirbu. Dar biski dirbau gintarinėj saloj - bet labai trumpai. o po to į kitą sritį erėjau - nors tebestudijavau ir toliau aš tą turizmą smile.gif na jis man prie širdies. Gal po delretinių ir vėl reiks galvot apie agentūrą - vis dėl to reikia įgyvendint savo svajonę.
Aš biški ne į temą noriu paklaust - skrisiu su savo atžala biški paatostogaut, tik kai įvedė tą naują tvarką dėl skysčių tai nžn ar leliukams irgi riboja (indeli tik 100 ml max turi būt ar kaip?)? Kažkaip niekur info neradau...

Aš irgi noriu studijuot turizmą smile.gif o kurioj kolegijoj mokotės? Vilniuj?
Mano svajonė kelionių vadovu dirbt mirksiukas.gif

Siekdama apsaugoti jus nuo skystųjų sprogmenų grėsmės, Europos Sąjunga (ES) patvirtino naujas saugumo taisykles, kuriose ribojamas pro saugumo patikros vietas įsinešamo skysčio kiekis. Taisyklės taikomos visiems keleiviams, vykstantiems iš ES oro uostų į visus paskirties oro uostus.

Tai reiškia, kad saugumo patikros vietose bus tikrinami skysčiai, taip pat įsitikinama, ar su savimi bei savo rankiniame bagaže neturite kitų draudžiamų daiktų. Naujosios taisyklės neriboja skysčių kiekio, kurį įsigyjate už įlaipinimo talonų tikrinimo vietų esančiose parduotuvėse ar ES vežėjo orlaivyje.

Skysčiais laikomi: • hermetiškų indų turinys, taip pat
• vanduo ir kiti gėrimai, sriubos bei sirupai; skutimosi putos, kitos putos ir
• kremai, losjonai ir aliejai; dezodorantai;
• kvepalai; • pastos, taip pat dantų pasta;
• purškiamieji skysčiai; • skystųjų ir kietųjų medžiagų mišiniai;
• geliai, taip pat plaukų ir dušo geliai; • blakstienų dažai;
• visos panašios konsistencijos medžiagos.

Pakavimas
Rankiniame bagaže leidžiama turėti tik nedidelius kiekius skysčių. Skysčiai turi būti atskiruose, ne didesniuose nei 100 mililitrų, induose. Šiuos indus turite įdėti į vieną permatomą ir užsegamą plastikinį, ne didesnį nei 1 litro, krepšelį; vienas krepšelis – vienam keleiviui.

Atsakyti
[quote=Makalius,2007 06 26, 14:25]
Aš irgi noriu studijuot turizmą smile.gif o kurioj kolegijoj mokotės? Vilniuj?
Mano svajonė kelionių vadovu dirbt mirksiukas.gif

Tai kad ne Vilniuj aš studinau, o KLP.tai iš pradžių Klp verslo ir techikos kolegijoj, o po to KLP universitete turizmą ir rekreaciją - liko tik diplomą apsigint - niekaip neprisiruošiu.
Tai kaip suprantu 2.gif teks arbatą ir mišinuką į atskirus buteliukus susipilstyt :/ ot kur nesamonė.
panervuosiu - o aš kelionių vadovė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:34)
Tai kad ne Vilniuj aš studinau, o KLP.tai iš pradžių Klp verslo ir techikos kolegijoj, o po to KLP universitete turizmą ir rekreaciją - liko tik diplomą apsigint - niekaip neprisiruošiu.
Tai kaip suprantu 2.gif  teks arbatą ir mišinuką į atskirus buteliukus susipilstyt :/ ot kur nesamonė.
panervuosiu - o aš kelionių vadovė  tongue.gif

Klaipėdoj cray.gif aš noriu Vilniuj sad.gif
Bet agentūroj tai Vilniuj dirbot g.gif
Sveikinu tapus kelionių vadove drinks_cheers.gif kur turistus vežiojat? ax.gif
Atsakyti
na va katik grįžau iš Turkijos su Tez Tour'u...Daugiau su šia agentūra nevažiuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 26, 14:47)
na va katik grįžau iš Turkijos su Tez Tour'u...Daugiau su šia agentūra nevažiuosiu doh.gif

Tai papasakok prašau plačiau.... kas ir kaip ir kodėl... mastau.gif
Atsakyti