QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:16)
niu dabar niekur nedirbu - auginu savo kleckiuka

bet ir agentūroje nebedirbu. Dar biski dirbau gintarinėj saloj - bet labai trumpai. o po to į kitą sritį erėjau - nors tebestudijavau ir toliau aš tą turizmą

na jis man prie širdies. Gal po delretinių ir vėl reiks galvot apie agentūrą - vis dėl to reikia įgyvendint savo svajonę.
Aš biški ne į temą noriu paklaust - skrisiu su savo atžala biški paatostogaut, tik kai įvedė tą naują tvarką dėl skysčių tai nžn ar leliukams irgi riboja (indeli tik 100 ml max turi būt ar kaip?)? Kažkaip niekur info neradau...
Aš irgi noriu studijuot turizmą

o kurioj kolegijoj mokotės? Vilniuj?
Mano svajonė kelionių vadovu dirbt
Siekdama apsaugoti jus nuo skystųjų sprogmenų grėsmės, Europos Sąjunga (ES) patvirtino naujas saugumo taisykles, kuriose ribojamas pro saugumo patikros vietas įsinešamo skysčio kiekis. Taisyklės taikomos visiems keleiviams, vykstantiems iš ES oro uostų į visus paskirties oro uostus.
Tai reiškia, kad saugumo patikros vietose bus tikrinami skysčiai, taip pat įsitikinama, ar su savimi bei savo rankiniame bagaže neturite kitų draudžiamų daiktų. Naujosios taisyklės neriboja skysčių kiekio, kurį įsigyjate už įlaipinimo talonų tikrinimo vietų esančiose parduotuvėse ar ES vežėjo orlaivyje.
Skysčiais laikomi: hermetiškų indų turinys, taip pat
vanduo ir kiti gėrimai, sriubos bei sirupai; skutimosi putos, kitos putos ir
kremai, losjonai ir aliejai; dezodorantai;
kvepalai; pastos, taip pat dantų pasta;
purškiamieji skysčiai; skystųjų ir kietųjų medžiagų mišiniai;
geliai, taip pat plaukų ir dušo geliai; blakstienų dažai;
visos panašios konsistencijos medžiagos.
Pakavimas
Rankiniame bagaže leidžiama turėti tik nedidelius kiekius skysčių. Skysčiai turi būti atskiruose, ne didesniuose nei 100 mililitrų, induose. Šiuos indus turite įdėti į vieną permatomą ir užsegamą plastikinį, ne didesnį nei 1 litro, krepšelį; vienas krepšelis vienam keleiviui.