Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 26, 10:13)
schmoll.gif Taip kategoriskai negalima sakyti... Mums pvz su Makalium EURA   visai niekuo nenusikalto good.gif ir kitakart tikrai pasitiketume...ane, Makaliau?  mirksiukas.gif juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu...

drinks_cheers.gif
Dar vienas pvz - yra toks puslapis skundai.lt, ten žmonės apie visokias geriausias firmas rašo, ir ant galo visad būna tokios ar panašios frazės:
Jei norite turėti nemalonumų, eikite į.....
Tikra šaraškino kontora yra ....... nepirkit pas juos...
Nekelkit kojos į ...........

O daugeliui žmonių tos firmos būna visiškai nenusikaltusios ir net labai geros. Manau tuos žmones paėmė siutas ir jie nori kuo labiau jiems pakenkt. Dar labiau pasikartosiu, kad buvo ir mūsų grupėje labai nepatenkintų, va ir čia susiradau supermamą iš mūsų grupės bigsmile.gif bet daugiausiai tai priklauso nuo išpindėjimo, nes buvo labai nepatenkintų žmonių ir tuo pačiu, ką gavome ir mes. O mes buvom lyg rojuj, nes niekad tokių dalykų nematę. Aš gi jums sakau, čia išpindėjimas biggrin.gif
Na toks pasakymas nelabai galiotų kaikuriems čia parašiusiems asmenims, nes juos tikrai blogai apgyvendino ar ten suteikė info, bet......
Nu manau supratot, kokia mano pranešimo esmė biggrin.gif iki pasimatymo kitose nuostabiose kelionėse drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 26 birželio 2007 - 10:46
hei, hei ,hei blink.gif
aš gi nesakau ,kad nevažiuokit, aš tik sakau nepasitikėkit blink.gif

beje panašus variantas, tik iš kitos pusės mums buvo su Želesa , prieš 4 metus važiavom autobusu į Kroatiją , Hvar salą, viskas buvo čiki, ir gidė ir kompanija autobuse ir apgyvendinimo sąlygos ir ekskursijos organizuojamos , beje tuomet nemokamų ekskursų tikrai buvp mažiau ..... - o šiais metais radau labai blogų atsiliepimų apie Želesą .. ir suprask kaip nori .....
Tiesiog mintis yra tokia, kad geriau pasimokyti iš svetimų klaidų ,negu patirti patiems , tad ir blogų atsiliepimų turi būti, kad negalvotum, kad kitose agentūrose aukso kalnai ....
Bent jau žinos ateinančios keliautojų kartos, kur gali suklupti ....
Beto agentūros pakankamai gerai atsimena tokius savo zbitkus ( "išdaigas" ), tad galima ir pamygti ant mozolio jeigu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2007 06 26, 11:50)
hei, hei ,hei  blink.gif
aš gi nesakau ,kad nevažiuokit, aš tik sakau nepasitikėkit  blink.gif

beje panašus variantas, tik iš kitos pusės mums buvo su Želesa , prieš 4 metus važiavom autobusu į Kroatiją , Hvar salą, viskas buvo čiki, ir gidė ir kompanija autobuse ir apgyvendinimo sąlygos ir ekskursijos organizuojamos , beje tuomet nemokamų ekskursų tikrai buvp mažiau ..... - o šiais metais radau labai blogų atsiliepimų apie Želesą .. ir suprask kaip nori .....
Tiesiog mintis yra tokia, kad geriau pasimokyti iš svetimų klaidų ,negu patirti patiems , tad ir blogų atsiliepimų turi būti, kad negalvotum, kad kitose agentūrose aukso kalnai ....
Bent jau žinos ateinančios keliautojų kartos, kur gali suklupti ....
Beto agentūros pakankamai gerai atsimena tokius savo zbitkus ( "išdaigas" ), tad galima ir pamygti ant mozolio jeigu ką  :mirksiukas:

šitai kompanijai visiškai dzin jų zbitkai ir klientai visiškai dzin. net dabar dar nupurto atsiminus praeitų metų kelionę su Želesa. kažkur jau dėjau nuorodą su savo pasakojimu. beje, labai geras būdas suorganizuoti keletą superinių kelionių, o iš kitų turistų kitose kelionėse tik numelžt pinigus (mes pakliuvom į šitą kategoriją). po to gali pasakyti "va, ko čia skundžiatės, kitiems tai patiko, patys kalti"...
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 06 26, 12:08)
šitai kompanijai visiškai dzin jų zbitkai ir klientai visiškai dzin. net dabar dar nupurto atsiminus praeitų metų kelionę su Želesa. kažkur jau dėjau nuorodą su savo pasakojimu. beje, labai geras būdas suorganizuoti keletą superinių kelionių, o iš kitų turistų kitose kelionėse tik numelžt pinigus (mes pakliuvom į šitą kategoriją). po to gali pasakyti "va, ko čia skundžiatės, kitiems tai patiko, patys kalti"...

Joooooo, apie Želesą dar gerų atsiliepimų negirdėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 12:21)
Joooooo, apie Želesą dar gerų atsiliepimų negirdėjau schmoll.gif

buvo smile.gif mes kai tik grįžom iš to košmaro su jais po Juodkalniją, iš karto kelionių forumuose atsirado atsiliepimų a la "kaip buvo faina, kaip viskas gerai organizuota..bla bla bla" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 06 26, 12:29)
buvo smile.gif mes kai tik grįžom iš to košmaro su jais po Juodkalniją, iš karto kelionių forumuose atsirado atsiliepimų a la "kaip buvo faina, kaip viskas gerai organizuota..bla bla bla" biggrin.gif

Tai kelionių organizatoriaus darbuotojų atsiliepimai nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
ooooooo apie Želesą tokių dalykėlių galiu papasakot..gal mn rods visi kūno plaukai pasišiauštų jums...teko per savo durną galvą į tą š koją įkišt...
Žinau labai gerai jų požiūrį į klientą, darbuotojus, kolegas ir pan.
Jokiais būdais nevažiuokit su Želesa (ir nesiųskit savo vaikų į jų organizuojamą stovyklą!!! ) nes galiu tiek papasakoti kad oij...
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 12:41)
ooooooo apie Želesą tokių dalykėlių galiu papasakot..gal mn rods visi kūno plaukai pasišiauštų jums...teko per savo durną galvą į tą š koją įkišt...
Žinau labai gerai jų požiūrį į klientą, darbuotojus, kolegas ir pan.
Jokiais būdais nevažiuokit su Želesa (ir nesiųskit savo vaikų į jų organizuojamą stovyklą!!! ) nes galiu tiek papasakoti kad oij...

Na tai ir papasakokit, ju tam ta tema apie atsiliepimus ir yra.....
Atsakyti
Iš kart sakau neleiskit savo vaikų į vaikų stovyklą Slovakijoje. Važiavau su vaikais, buvau jų vertėja ir gidė (beje pirmą kartą) papasakojo direktorius oij kaip čia faina, kaip čia bus gerai - filmuką parodė (niu galvoju tikrai nieko bus) tai nuvažiavom lyg ir puse bėdos (pirmas minusas kad pakeliui niekur nesustojom nakvot - miegojom tam pačiam autobuse, valgėm degalinėse, ir į WC irgi tik ten). Nuvarę ten pamačiau kokiam bomžyne gyvensim (čia nė kiek neperdedu). Gavom kambarius kur konkrečiai dvokė WC (vien žo karo stovio). Tai kai išvažiavo dyrikas prasidėjo mano karas su stovyklos savininku, ir dar viena vadove prie kurios grupės mano vaikai buvo prijungti. Beje stovykla vyko rusų kalba, o lietuvaičiai nei vienas jos nemokėjo. Tai ta kita rusaitė vadovė manim visaip kratėsi, rašė raštus ir pan kol atsikratė, ir kol mane perkėlė gyvent į viešbutį o vaikus atskyrė nuo manes. Tipo darau aš jiems blogą įtaką.
gyvenom kažkokiam kaime atsirtam nuo visos civilizacijos, mob. traukė tik ant kalno kai užlipi, į miestą nuvažiuot galima tik su mokamom eksursijom (kurios ir nepateisina lūkesčių girdėtų lt) beje nepaminėjau apie maistą - jisai net neaišku kas patiekta buvo, šlykštesnio nebuvau valgiusi. Tai mes valgydavome kavinėje už stovyklos ribų. Kai vadovybė pagavo kad mes ten valgom skyrė baudos taškų, ir jų vienų niekur nepaleisdavo - paskui juos visą laiką sekiodavo jinai. Tad varkšam tekdavo kentėt.
O dar toj pačioj stovykloj buvo grupės su anglų kalba - bet anglų kalbos ten minimumas (vistiek beveik visą laiką bendravimas vykdavo rusų kala) bet už tai jie gavo geras pragyvenimo sąlygas.
Galiausiai gryžę vaikai buvo nepatenkinti poilsiu (beje tie vaikų tėveliai pasiturintys, tai norėjo želesą į teismą paduoti, nes turėjom įrodymų pakankamai už akivaizdų sukčiavimą, bet...deja tik aš vėją toj želesoj pakėliau. Po to vėjo visi dirbę ten darbuotojai paliko želesą sužinoję jo darbo metodus ir pan. )
o dėl jų organizuojamų kelionių irgi žiaurumėlis. Teko su juo pasivažinėt, ir rinkt - užsakyt viešbučius kaip pamenu lyg išvykai į Kroatiją...tai kai nužiūrėdavau tikrai gerą viešbutį, jis kaip tyčia užrezervuodavo patį pigiausią, patį prasčiausią net ne viešbutį, o pencioną - kuris dvokia naftalinu ir pan...tam kad keliautojų pinigų daugiau susižertų į kišenę.
Jų toks moto klientas man dzin, svarbu kliento pinigai.
Dabar kiek žinau ten dirba neišsilavinusios darbuotojos iš darbo biržos...Tai informacijos pateikimas ir suteikimas įsivaizduoju kokio lygio... Nes pas tokį pusprotį kuris yra gerai žinomas užkulisiuose sveiki žmonės tikrai neina dirbt. Ir kuo toliau tuo mažiau kompanijų su juo bendradarbiauja.
Tikiuosi nenusibodo mano litanijos skaityt smile.gif
Sėkmės pasirenkant kelionių agentūrą biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nenusibodo smile.gif
Na taip, išties bjauri agentūra..... o mes pas ją pirkom kelionę Slovakijon, nu ir labai gerai, kad tik pirkom, važiavom tai su superine agentūra LITAURA thumbup.gif
Tie darbuotojai tikrai kažkokie keisti, prie klientų keikiasi, pykstasi, tik viena ta konsultantė kai nusipirkom kelionę padovanojo 5 kronas, kad įmestume už ją į fontaną drinks_cheers.gif
Nu ir neįmetėm, blem, pamiršau tą monetą namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 13:26)
Tikrai nenusibodo smile.gif
Na taip, išties bjauri agentūra..... o mes pas ją pirkom kelionę Slovakijon, nu ir labai gerai, kad tik pirkom, važiavom tai su superine agentūra LITAURA thumbup.gif
Tie darbuotojai tikrai kažkokie keisti, prie klientų keikiasi, pykstasi, tik viena ta konsultantė kai nusipirkom kelionę padovanojo 5 kronas, kad įmestume už ją į fontaną drinks_cheers.gif
Nu ir neįmetėm, blem, pamiršau tą monetą namie doh.gif

o ar senai važiavot??
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:19)
[...] tai nuvažiavom lyg ir puse bėdos (pirmas minusas kad pakeliui niekur nesustojom nakvot - miegojom tam pačiam autobuse, valgėm degalinėse, ir į WC irgi tik ten). Nuvarę ten pamačiau kokiam bomžyne gyvensim (čia nė kiek neperdedu).

g.gif Idomus pasakojimas...tik...NESUPRATAU to minuso - juk programoje visuomet raso, apie busimas nakvynes autobuse. Jei tuo nepasidomejote - ne agentura kalta...
Ir labai atsiprasau, o kur Jus dar norejote tuo WC pakeliui naudotis, jei jums netiko degalinese?! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 26 birželio 2007 - 12:37