Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(niedulis @ 2008 01 08, 17:15)
O duomenų apie keliautojus negalima viešinti. Gausit per stogą.

Atleiskite ši informacija yra interenete. tereikia paieškoti per google. Keisčiausia yra tik tai, kad aš niekaip nepramušu straipsnių l ryte ir kituose laikraščiuose, nors kelionių tokių lietuvoje nėra, kai tuo tarpu šita gražuolė permušė per visur. Va ka reiškia partiniai ryšiai...
Atsakyti
Nors ši tema yra skirta keliones organizuojančioms agentūroms, bet norėčiau ir aš pasisakyti apie EASYTRAVEL smile.gif

Gerb. Udriau, nereikia varyt ant konkurentų. Jau kuris laikas žmonės Jums bando įrodyti, kad pas juos tikrai pigiausia, aš irgi tai pabandysiu padaryti.

Nežinau, kokia jų verslo sėkmės paslaptis, bet vietoj visų agentūrų pasiūlymų už pvz (dabar) 599 lt skrist į Egiptą su Novaturu. Pas juos - 588 lt. Vasarą , kai pirkom kelionę, buvo akcija - pasakykite,kad matėte šį skelbimą internete ir gausite papildomą 50 lt nuolaidą kelionei. Tai 588 - 50 lygu 538 litai.

Pasiūlykit pigiau smile.gif

QUOTE(Udrius @ 2008 01 08, 16:13)
kai tuo tarpu šita gražuolė permušė per visur. Va ka reiškia partiniai ryšiai...

Šita, anot Jūsų, partinė Gražuolė prasimušė visur, nes nereikia didelių pastangų prasimušant į road.lt, skundai.lt beigi supermama.lt puslapius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 sausio 2008 - 16:24
Taigi straipsnis buvo Lietrytyje. Bet kiek žinau viskas jau išaiškinta, apklausti kiti keliavę turistai, beja net vienas iš tų paklydėlių atsiprašė ryte pats vadovės, kad pridarė rūpesčių. Taip, kad hihihi.gif
Atsakyti
Tik zinot kas nemaloniausia bent jau man? Kad per tokius kaimiecius (atsiprasau, kitaip negaliu pavadint) nukentejo gero ir tikrai patikimo organizatoriaus vardas.. Kiek dirbu su kelionem, tiek parduodu Toptura - ir neturejau po kol kas nei vieno nusiskundimo. Pati keliavau su jais, likau apstulbus, sitaip gerai viskas organizuota, gide tikrai nepaprasta, nu zodziu - kitiems pasimokinti is ju. O stai tokia kvaisa prasinesa per visa interneta, ir apdergia.. Fui, kur benueitum, visur spejo pasireiksti.
is kitos puses - atsifiltruos pritariantys "keliautojai" ir visiems bus geriau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2008 01 09, 12:09)
Tik zinot kas nemaloniausia bent jau man? Kad per tokius kaimiecius (atsiprasau, kitaip negaliu pavadint) nukentejo gero ir tikrai patikimo organizatoriaus vardas.. Kiek dirbu su kelionem, tiek parduodu Toptura - ir neturejau po kol kas nei vieno nusiskundimo. Pati keliavau su jais, likau apstulbus, sitaip gerai viskas organizuota, gide tikrai nepaprasta, nu zodziu - kitiems pasimokinti is ju. O stai tokia kvaisa prasinesa per visa interneta, ir apdergia.. Fui, kur benueitum, visur spejo pasireiksti.
is kitos puses - atsifiltruos pritariantys "keliautojai" ir visiems bus geriau. bigsmile.gif

viskas priklauso nuo to, koki/a gida/e gauni ir vairuotojus. Tiek Topturas, tiek kitos, keliones organizuojancios agenturos turi visokiu tu vadovu. O kad geru vadovu trukumas, visiems aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu viena klausimeli. Jus kai daug keliaujate zinosite. Ar pasitaiko, kad grupeje zmogus vaziuoja vienas, be palydovo. Kaip tokiu atveju sprendziamas apgyvendinimo klausimas ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2008 01 09, 17:23)
As turiu viena klausimeli. Jus kai daug keliaujate zinosite. Ar pasitaiko, kad grupeje zmogus vaziuoja vienas, be palydovo. Kaip tokiu atveju sprendziamas apgyvendinimo klausimas ir pan.?

atsakymas labai lengvas, jeigu zmogus neissiperka vienviecio kambario sau, tada jis paprastai buna suporuojamas su kazkuo kitu, kas taip pat vaziuoja vienas i dviviete, retkarciais trivieti kambari. tas pats ir su sedejimu - jei autobusas yra pilnai uzpildytas keleiviais, tada zmogus yra suporuojamas su kazkuo sedeti, paprastai su tuo zmogumi ir miega viesbuciuose tame paciame kambary, bet nebutinai.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 01 08, 15:18)
Teko keliauti taip pat su easy travel  biggrin.gif tai likau patenkinta.Žinoma jie kaip ir daugėlis perparduoda keliones, bet gaunasi dviguba nuolaidu nauda.Kai ieškojau konkretaus viešbučio, konkrečiu laiku (žinoma išanksto), tai jų kainos gavosi pačios optimaliausios. thumbup.gif Agentė tikrai labai nuoširdžiai patarinėjo renkantis viešbutį (už tai esu dėkinga). O po kelionės skambino klausinėdama kelionės pliusus ir minusus.
Lapkriti, kaip ir daugėlis buvau labai susižavėjusi pigiais pasiūlymais į Egiptą.Tai man sąžiningai nupasakojo "pigių pasiūlymų" charakteristikas , ir leido spresti pačiai. Žinoma kelionės nepirkau.Bet kai žinojau realią padėtį, tai vėliau ir pretenzijų reikšti nereikėjo.
Gerai  kai kelionių agentūros darbutojai paiso klientų interesus, o ne stengiasi bet kokiais būdais "prakišt" keliones.Tuomet nauda abiem pusėm.Viena nelieka nusivylusi ir grįšta kitamet, o kita- turi nuolatinį klientą.  4u.gif
Taigi šiais metais keliausiu vėl su easy travel, nes nuo saves jie numeta nuolaidą "už lojalumą"  drinks_cheers.gif

Būtų labai įdomu sužinoti ką jie papasakojo, nes aš pati galvoju pasinaudoti tokiu pasiūlymu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 09 sausio 2008 - 15:56
QUOTE(triki15 @ 2008 01 09, 15:26)
atsakymas labai lengvas, jeigu zmogus neissiperka vienviecio kambario sau, tada jis paprastai buna suporuojamas su kazkuo kitu,

Dabar jau nebe.
Dabar jei važiuoji vienas, turi ir už vienvietį kambarį mokėt, nes nėra garantijos, kad atsiras vienas bendrakeleivis, su kuriuo apsigyventumėte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 09, 17:05)
Dabar jau nebe. 
Dabar jei važiuoji vienas, turi ir už vienvietį kambarį mokėt, nes nėra garantijos, kad atsiras vienas bendrakeleivis, su kuriuo apsigyventumėte. smile.gif

Jei neatsiras kitas pavienis bendrakeleivis, tai teks primoketi uz vienvieti kambari. Viena vaziavau gal pries 5 metus i Slovakija. Atsirado kita "vienisa" bendrakeleive - ir labai pasiseke. Nes ji buvo labai gera bendrakeleive - ne tik kad priemokos nereikejo moketi, bet ir drauge susiradau. smile.gif

Praeita vasara Grudos tinklapyje prie kai kuriu kelioniu maciau skelbimus, kad ieskomas pavienis vyras ar moteris.
Atsakyti
Makaliau, labai jau retai, kai tenka damokėt už vienutę, paprastai atsiranda antras vienišius. Tikrai mano daug metų praktikoj yra buvęs tik vienas atvejis su vyruku. O moterims tai visad problemų nekyla praktiškai.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 09, 18:05)
Dabar jau nebe. 

tiesa sakant, Makaliau, smarkiai nusisnekejai. doh.gif
99 proc kelioniu tas 'vienisius' bus. Ir paprastai tu 'vienisiu' atsiranda net ne vienam dvivieciui sukomplektuoti, o ir 3 ar 4 dvivieciams, ar 2-3 trivieciams.

O seip, realiai, agentura niekada nevers 'vienisiaus' issipirkti vienviecio kambario. Tai butu tiesiog nesazininga. Tokie dalykai nevyksta, bent jau didziausiose agenturose, kaip Piligrimas, Gruda, Novaturas ir t.t.
Atsakyti