Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

Niekada daugiau nebekeliausiu su KAUNO PILIGRIMU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2008 01 15, 22:18)

QUOTE(Aga @ 2008 01 15, 22:32)

Ačiū, kad nepatingėjote brūkštelėti 4u.gif nes kai prisiskaičiau apie visokias Grūdas ir pan., kažkaip pradėjau vadovautis principu - 9-nis kartus pasiklausk, 10-ą pirk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 17 sausio 2008 - 09:10
QUOTE(linole @ 2008 01 16, 22:19)
O as kaip tik patariu maziausiai vadovautis tokiais puslapiais, kaip skundai.lt . Cia tas pats, kas buti poliklinikoje ar ligonineje ir galvoti, kad visi zmones Lietuvoje - ligoniai.  bigsmile.gif
Geriausia apsidairyti bendruose kelioniu puslapiuose ar forumuose, ten susidaroma objektyvesne nuomone.  drinks_cheers.gif

As irgi Jums pritariu. Buvo laikas, kai minetoje svetaineje apie kelioniu agenturas atsirasdavo po kelis skundus per diena. Viena karta as neapsikentus parasiau komentara, kad tai greiciausiai konkurentu darbas (zodziu, viena agentura varo ant kitos). Mane zodziu islazdavojo, bet po to mano komentaro ilgam dingo skundai apie kelioniu agenturas, sakau, gal parasiau tiesa. g.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 01 17, 00:18)
Niekada daugiau nebekeliausiu su KAUNO PILIGRIMU  verysad.gif

O kooooodėl???? aš kaip tik dabar sudarinėju sutartį kelionei su šia agentūra, ka daryyyt? ka daryyt??? kaip Radži dainoj ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
keliavome su Travelman agentura mums patiko 4u.gif
keliones nebrangios, personalas malonus smile.gif
Atsakyti
Travelman ne agentūra visų pirma, o organizatorius. Jis pats savo kelionių nepardavinėja, jas tik organizuoja. O jas pardavinėja dauguma kelionių agentūrų, kaip tarpininkai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 01 17, 11:33)
As irgi Jums pritariu. Buvo laikas, kai minetoje svetaineje apie kelioniu agenturas atsirasdavo po kelis skundus per diena. Viena karta as neapsikentus parasiau komentara, kad tai greiciausiai konkurentu darbas (zodziu, viena agentura varo ant kitos). Mane zodziu islazdavojo, bet po to mano komentaro ilgam dingo skundai apie kelioniu agenturas, sakau, gal parasiau tiesa.  g.gif  ax.gif  doh.gif

biggrin.gif Esu ilgas skundai.lt skaitytojas. Tfuj, ne ilgas, o senas biggrin.gif
Prajuokino Jūsų šitas komentaras 4u.gif Tikrai po Jūsų komentaro nei agentūros geriau nepradėjo dirbti, nei apskritai, žmonės nustojo rašyti. Rašantys skundus retai skaito kitus.

Aš irgi išlazdavočiau jus, nes garantuoju, kad konkurentai taip nedarytų. Važiavau nemažai kartų į autobusines keliones, tikrai atsiranda daug nepatenkintųjų kelione, nors man toj vietoj, pvz, visai normaliai atrodė/gidė pasielgė/viešbutis buvo geras. Tad kam konkurentams vargti ir rašyti komentarus, skundus, jei pilna tikrų keleivių atsiras smile.gif

Turiu klausimą. Ar už Jūsų straipsnį, įdėtą į žurnalą Kelionės ir Pramogos, Jums sumokėjo? 4u.gif Nes vasario mėnesį žada įdėti maniškį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 17, 22:33)
biggrin.gif Esu ilgas skundai.lt skaitytojas. Tfuj, ne ilgas, o senas biggrin.gif
Prajuokino Jūsų šitas komentaras  4u.gif Tikrai po Jūsų komentaro nei agentūros geriau nepradėjo dirbti, nei apskritai, žmonės nustojo rašyti. Rašantys skundus retai skaito kitus.

Aš irgi išlazdavočiau jus, nes garantuoju, kad konkurentai taip nedarytų. Važiavau nemažai kartų į autobusines keliones, tikrai atsiranda daug nepatenkintųjų kelione, nors man toj vietoj, pvz, visai normaliai atrodė/gidė pasielgė/viešbutis buvo geras. Tad kam konkurentams vargti ir rašyti komentarus, skundus, jei pilna tikrų keleivių atsiras smile.gif

Turiu klausimą. Ar už Jūsų straipsnį, įdėtą į žurnalą Kelionės ir Pramogos, Jums sumokėjo?  4u.gif Nes vasario mėnesį žada įdėti maniškį  unsure.gif

Nepyk, Makaliau, bet matyt kazka painioji, as niekad nerasiau straipsniu i "Keliones ir pramogas". g.gif Rasydavau tik i skaitytoju laisku skyreli, esu laimejusi nuotrauku konkurse. smile.gif

O siap tai skunduose jau seniai nesilankau, nes uztenka tu komentaru, kuriuos rasineja mano sesuo. Ir musu nuomones daznai nesutampa. Ten gi ideda IP, kas kaip man sake Asmens duomenu apsaugos inspekcija, yra neteiseta. Bet jokiu priemoniu taip pat nesieme, tik sake, kad geriau nekomentuoti toje svetaineje ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 sausio 2008 - 13:06
QUOTE(Makalius @ 2008 01 17, 22:33)
:
Turiu klausimą. Ar už Jūsų straipsnį, įdėtą į žurnalą Kelionės ir Pramogos, Jums sumokėjo?  4u.gif Nes vasario mėnesį žada įdėti maniškį  unsure.gif

Prisiminiau! As rasiau tik i skaitytoju laisku skyreli ir uz laiskus pinigu niekas nemoka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2008 01 17, 15:14)
O kooooodėl???? aš kaip tik dabar sudarinėju sutartį kelionei su šia agentūra, ka daryyyt? ka daryyt??? kaip Radži dainoj ??? g.gif  g.gif  g.gif

Sveikute smile.gif gal dar spesiu au atsakyti smile.gif nors gal cia tik man taip nepasiseke...
Labai nennuskilo su gidais.. keliavau su sia agentura pora kartu ir visus kartus, tas pats... doh.gif Sakau gal cia tik sutapimas. Tikiuosi tau viskas bus gerai wink.gif Linkiu sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 17, 22:15)
Travelman ne agentūra visų pirma, o organizatorius. Jis pats savo kelionių nepardavinėja, jas tik organizuoja. O jas pardavinėja dauguma kelionių agentūrų, kaip tarpininkai.

teztouro atstovai
Atsakyti
QUOTE(kleop @ 2008 01 04, 22:37)
Košmariška Naujametinė naktis Topturo dėka

Eilinis bajeris kai kalti visi tik ne mes patys. Pirmiausia, tai daugiau nei kvailai skamba variantas, kad zmones, neturintys pinigu, asmens dokumentu, nemokantys kalbos ir net neturintys telefonu issiskirsto po viena, Naujuju metu nakti, mieste, kuriame pilna zmoniu. Cia jau turbut buvo arba stipriai "prisiragave" arba, svelniai tariant, dar nepasiruose kelionems.
As pvz irgi nebuciau patenkinta, jei tektu laukti veluojanciu turistu. Yra tam tikras laikas kiek imanoma laukti, o veliau jau reikia suktis patiems. VISADA reikia pagalvot apie tikimybe pasimesti. Turet bent jau pinigu tiek, kad uztektu paskambint taksofonu, kortele, i kuria bedai nutikus artimieji galetu pervest pinigu jei pats neturi. Ir t.t. Gidai nera kalti del turistu zioplumo. Juo labiau vairuotojai.
O be to, tokie "turistai" neretai turi labai konkretu tiksla - atgaut uz kelione sumoketus pinigus. Maciau tokiu ne viena.

QUOTE(Kapsė @ 2008 01 07, 16:28)
nu žinai, kaip pažiūrėsi. gal, jei pats nuolat vėluoji, tai ir panašu į košmarą, bet jei esi iš tų "durnelių" kurie ateina laiku ir po to kėpso autobuse 40-50 minučių, tai visai ir ne košmaras...

vienos kelionės metu teko važiuoti su tokiais amžinai paklystančiais, užsimirštančiais... Blyn, atleki, būdavo liežuvį iškišęs ir sėdi kaip grybas, kol jaunimas pasismagins ir teiksis koja už kojos atpėdint. Gerai, kad vadovė profesionali pasitaikė - antros dienos vakare atidavė jiems pasus, užrašė ambasados telefono numerį ir pasiūlė atsidėt pinigų grįžimui namo  ax.gif
  nepatikėsit, koks tai geras vaistas nuo "paklydimų" ir orientacijos praradimo - jokių problemų nebeturėjom.

Norejau pasiteiraut, o kaip galejo vadove atiduot pasus? g.gif ka, autobusinese kelionese vadovai pasiima zmoniu pasus???? blink.gif Atleiskit jei sis klausimas pasirodys kvailas, su autobusu dar niekad nevaziavau.
Atsakyti