Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(Ciklomena @ 2008 01 08, 16:18)
Teko keliauti taip pat su easy travel  biggrin.gif tai likau patenkinta.Žinoma jie kaip ir daugėlis perparduoda keliones, bet gaunasi dviguba nuolaidu nauda.Kai ieškojau konkretaus viešbučio, konkrečiu laiku (žinoma išanksto), tai jų kainos gavosi pačios optimaliausios. thumbup.gif Agentė tikrai labai nuoširdžiai patarinėjo renkantis viešbutį (už tai esu dėkinga). O po kelionės skambino klausinėdama kelionės pliusus ir minusus.
Lapkriti, kaip ir daugėlis buvau labai susižavėjusi pigiais pasiūlymais į Egiptą.Tai man sąžiningai nupasakojo "pigių pasiūlymų" charakteristikas, ir leido spresti pačiai. Žinoma kelionės nepirkau.Bet kai žinojau realią padėtį, tai vėliau ir pretenzijų reikšti nereikėjo.
Gerai  kai kelionių agentūros darbutojai paiso klientų interesus, o ne stengiasi bet kokiais būdais "prakišt" keliones.Tuomet nauda abiem pusėm.Viena nelieka nusivylusi ir grįšta kitamet, o kita- turi nuolatinį klientą.  4u.gif
Taigi šiais metais keliausiu vėl su easy travel, nes nuo saves jie numeta nuolaidą "už lojalumą"  drinks_cheers.gif

pritariu, ši agentūra puiki. Pernai mes per ją keliavom į Turkiją. Pirkome iš anksto, tai tikrai gera nuolaida gavosi,. atstovė ne tik prieš kelionę skambino, bet ir po paklausė nuomonės. Šiemet vėl planuojam keliauti su easy travel.
Atsakyti
na, as sia vasara keliavau i Italija su Kauno piligrimu ir likau labai patenkinta thumbup.gif
organizacija puiki thumbup.gif
Gide Jurgita nereali clap_1.gif Labai idomiai viska pasakoja thumbup.gif Labai nuosirdziai atsidavusiai dirba.
Vairuotojai irgi pasitaike nerealus.
nu, viskas buvo labai gerai.
Likau labai patenkinta. O ir dabar ziurinejus keliones tik per piligrima.
Tikrai nepasigailesit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2008 02 06, 14:25)
pritariu, ši agentūra puiki. Pernai mes per ją keliavom į Turkiją. Pirkome iš anksto, tai tikrai gera nuolaida gavosi,. atstovė ne tik prieš kelionę skambino, bet ir po paklausė nuomonės. Šiemet vėl planuojam keliauti su easy travel.

Keisti Jūs žmonės- Easy travel niekada neorganizavo ir neorganizuoja kelionių. Temos pavadinimas "Atsiliepimai apie keliones organizuojančias firmas" . Poilsines keliones organizuoja:
Aviaturas ir partneriai
Novaturas
Oasistours
Fiji travel
Teztour
Travelman
Horizontravel
ir dar keletas mažesnių.

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 02 08, 23:12)
Keisti Jūs žmonės- Easy travel niekada neorganizavo ir neorganizuoja  kelionių. Temos pavadinimas "Atsiliepimai apie keliones organizuojančias firmas" . Poilsines keliones organizuoja:
Aviaturas ir partneriai
Novaturas
Oasistours
Fiji travel
Teztour
Travelman
Horizontravel
ir dar keletas mažesnių.


Pacioje pradzioje ir yra prasoma aprasyti kelioniu agenturu darba.
Ne visi juk zino turo operatorius (kuris kuria proukta) ir kelioniu agentura kuri parduoda ta produkta.
Svarbu, kad kazkas sau naudingo atrastu mirksiukas.gif
Imk 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Noriu paklausti:
Jei vieno nedidelio miesto agentūroje perku kelionę , kuri kaip suprantu organizuojama Novaturo, su kuo sudarau sutartį ir kas už viską atsakingas?


Ar galima perkant kelionę pasirinkti gidus, ar aš čia jau labai daug svajoju ? mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2008 02 18, 21:41)
ax.gif  Noriu paklausti:
Jei vieno nedidelio miesto agentūroje perku kelionę , kuri kaip suprantu organizuojama Novaturo, su kuo sudarau sutartį ir kas už viską atsakingas?
Ar galima perkant kelionę pasirinkti gidus, ar aš čia jau labai daug svajoju ?  mirksiukas.gif  doh.gif



na, kai jus nusipirksite toje mazoje kelioneje kelialapi, tai kaip sakant, jei jums 'primeluos' apie busima kelione, tai beabejo atsakinga ta maza agenturele, na o del pacios keliones, kaip viskas vykdoma, beabejo atsakingas novaturas ( jei tikrai novaturo kelione perkate). ta maza agentura tera tik tarpininkas tarp jusu ir novaturo... juk novaturas, ar kita kelioniu agentura nepristeigs savo ofisu kiekvienam miestely tongue.gif

o jau del gidu... tai svajone smile.gif Gida, koki gausite, toki, beabejo, galima pasiklausti pacios keliones organizatoriu ( t.y. ne tarpininku) kas bus gidas, taciau tai patarciau daryti ne keli men pries kelione, o likus kokia savaitei, ar dviems...
Atsakyti
Atėjau į agentūrą nusiteikus pirkt Novaturo kelionę (į Antaliją), nes su jai jau esam keliavę ir viskas buvo OK..
Bet vat agentė susuko protą-siūlo per Tez tour tą patį viešbutį..Gaunasi tipo kažkiek pigiau..(apie 500 lt nuo 6 žmonių)
Tai dabar galvoju-ar rizikuot pataupyt ar likt su Novaturu..
Įdomu, kame ten skirtumas tarp tų agentūrų?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 02 19, 12:27)
Atėjau į agentūrą nusiteikus pirkt Novaturo kelionę (į Antaliją), nes su jai jau esam keliavę ir viskas buvo OK..
Bet vat agentė susuko protą-siūlo per Tez tour tą patį viešbutį..Gaunasi tipo kažkiek pigiau..(apie 500 lt nuo 6 žmonių)
Tai dabar galvoju-ar rizikuot pataupyt ar likt su Novaturu..
Įdomu, kame ten skirtumas tarp tų agentūrų?


Tai, aisku, tavo reikalas; bet yra tokia rusu patarle: Старый друг лучэ новых двух. 4u.gif O siaip tai visuose viesbuciuose kambariu kainos yra nuo tam tikro lygio. Tarkim, jei su vaizdu i jura ar taip koki nors objekta jis bus brangesnis nei su vaizdu pvz. i vidini kiema ar judria gatve. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 02 19, 10:36)
Tai, aisku, tavo reikalas; bet yra tokia rusu patarle: Старый друг лучэ новых двух.  4u.gif O siaip tai visuose viesbuciuose kambariu kainos yra nuo tam tikro lygio. Tarkim, jei su vaizdu i jura ar taip koki nors objekta jis bus brangesnis nei su vaizdu pvz. i vidini kiema ar judria gatve. g.gif


Aš kažkaip įsivaizdavau, kad čia tiesiog didesnę nuolaidą siūlo Tez tour g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 28, 18:45)
Tai viskas ir priklauso pagrinde nuo gido, ne nuo agentūros, gali agentūra būti kažin kokia superinė, jei gidas paklius nieko gero, tai bus nekokia kelionė...


Nuo gido priklauso daug, bet ne viskas. Juk su viesbuciais sutartis sudarineja, marsrutus parenka, draudimus ir visokius kitokius popierinius reikalus tvarko kelioniu organizatorius. Zinoma, informacija jau yra gido reikalas ir jei jis prastas, tai logiska, kad dalis keliones zavesio bus prarasta.


QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 06, 10:55)
Mes neseniai su Novaturu keliavome. Labai nusivyliau. Pati kelione buvo ispudinga, bet jie labai linke apgaudineti, todel patariu is karto susitarti del visu smulkmenu, ir viska surasyti i sutarti...
Pvz. susimokejome papildomai uz AI, bet viesbuciuose jo negavome, tik kruize. Viesbucius tikriausiai irgi pacius prasciausius itrauke, ir kazkodel nepasiule primokant pasirinkti kito, geresnio. Aisku, cia gal vadybininko kalte, bet dalis keliones buvo sugadinta.


Kiek supratau vaziavote i kruiza. O kodel sakote jog buvote apgauti? Pirmiausia as supratau, jog informacija apie pilna AI jums suteike kelione pardavusi agentura, taigi siuo atveju kaltas ne Novaturas wink.gif Nes Novaturas savo kelioniu neparduoda smile.gif
Viesbuciai kruizams kiek zinau yra parenkami 3 zvaigzduciu, jei jums reikia geresnio, butina informuoti agentura ir nenustebti, jog reikes sumoketi paildomai. Beje pilna informacija apie kelione privalo suteikti agenturos darbuotojas, labai daug informacijos yra surasyta kataloguose, verta paskaityti ir juos. Taip pat galima kreiptis i gidus, kad pakeistu maitinima (jei imanoma) tiesiog reikes sumoketi papildomai.
O siaip labai idomu ar patiko kruize, i koki konkreciai plauket (P1 ar P2) ir kas buvo gidas ir ar patiko smile.gif

QUOTE(Florestina @ 2008 02 06, 12:24)
Vis dazniau tenka skaityti ivairiuose forumuose apie blogai organizuojamas keliones ir viesbuciu kokybe. Tai vat, vakar pakalbejau su savo drauge, kuri dirba kelioniu agenturoje  . Ji man paaiskino, kad keliones autobusu dazniausiai renkasi mazas pajamas gaunancios seimos. Ir ju kaina paskaiciojama remiantis vidutiniu darbo uzmokesciu tenkanciu vienam asmeniui, bei minimaliu darbo uzmokesciu. Visi zinome, kad Lietuvoje sie skaiciai nera dideli.  O uz nedidele kaina ir nelabai geri viesbuciai iseina  , jei rinktis geresnius viesbucius - kelione taptu zymiai brangesne ir maziau zmoniu galetu keliauti.  Kas turi pakankamai pinigu, tie renkasi keliones lektuvu. Tas pats ir su autobusais. O kas liecia gidus- tai kaip ir visur pas mus dominuoja klanai: visi sukisa savo pazistamus, nesvarbu ar jie moka dirbti gidais, ar ne? Pati studijavau geografija, tad lengvatinem salygom baigiau gidu kursus, bet kas is to; isidarbinti kelioniu agenturoje taip ir nepavyko  . Reikalauja patirties, o is kur jos gauti, jei nedirbi. Mes vienakart keliavome su NOVATURU per Krokuva i Budapesta, tai tik gide ir buvo gera: ji visgi buvo geografijos mokytoja, tad bent aiskinti mokejo.


Visiska nesamone, kad isidarbinti gidu neimanoma einant is gatves smile.gif Imanoma ir siuo metu kiek zinau gidu poreikis yra didelis. Tiesiog atrenkami jie yra pakankamai atidziai ir deja, ne kiekvienas zmogus turi tinkamu savybiu dirbti gidu. Neuztenka vien puikiai zinot informacija. Reikia dar gerai orientuotis situacijoje, moket lasvai bendrauti rusu ir anglų kalbomis (pageidautina ir papildomos kalbos), turet vairuotojo pazymejima, but kantriam, sugebet tolerantiskai isspresti bet kokia konfliktine ir stresine situacija, but labai geros fizines formos ir t.t. ir panasiai.
O beje i kelioniu agenturas gidu ir nereikia smile.gif Gidus priima kelioniu organizatoriai.
O autobusinems kelionems dazniausiai priima zmones kurie jau pazista sali i kuria vaziuoja, t.y. jau yra joje dirbe, gyvene ar pan. nes tokiai kelionei neuztenka informacijos kuria galima isokti is knygu wink.gif
Atsakyti
Kam idomu šiais metais dėl Turkijos.Tai tikrai Tezu ir Travelmanu kainos pigesnės nei Novaturo, nes tai jų specializacija. Pati išsitraukiau visus kainininkus ir pagal novaturo katalogą lyginau kitu operatorių kainas. Jos ženkliai mažesnės.
Tai kam tas lojalumas, jei paliečiamas tavo biudžetas? Jei kitamet į kelionę nevažiuosi tai ir lojalumo taškai nusibrauks g.gif Ar jie verti pvz. 1000 lt, kur dabar dviese keliaujant aš galiu sutaupyt? Geras tas perpardavinėtojas, kuris klientui pasako:iš to operatoriaus kainuos tiek, iš ano tiek.Gausi tą ar aną. Tada suprantu kad renkuosi lotuliukas.gif
Pati šiemet taip ir padariau iš Travelmanų pabėgau pas Novaturą, nes gavosi pigiau ir nežinau kas bus kitamet 4u.gif
Atsakyti
O aš norėčiau "pasiskųsti" kelionių perpardavinėtoju, t.y. tarpininku, parduodančiu kitų šalių kelionių organizatorių paketus. Taigi, esu nepatenkinta agentūros "visoskeliones.lt" paslaugomis. Žinoma, gal mums pakliuvo prasta vadybininkė, bet nuomonę apie agentūrą formuoja jos darbuotojai. g.gif . O istorija tokia, jog per šią agentūrą pirkom atostogų "paketą" į vieną iš Afrikos šalių. Tikri kelionės organizatoriai buvo vokiečiai ir atitinkamai išvykimas turėjo būti iš Vokietijos. Sumokėjom lietuviškai agentūrai daugdaug pinigėlių, tačiau iki kelionės likus penkioms dienoms, rankose neturėjom jokių popierių, kad mes iš tiesų TEN važiuojam. Pradėjus intensyviai atakuoti vadybininkę, išaiškėjo, kad popierių neturim todėl, nes vokiečiai jų neatsiuntė, o neatsiuntė jie todėl, kad lietuvaičiai nesugebėjo pervesti jiems pinigų. Streso ir nervų daug. Visgi po poros dienų gavom vokiečių kalba surašytą raštelį (gavom faksu!), o visoskeliones.lt vadybinkė užtikrino, kad bilietus ir visus vaučerius gausim Berlyno oro uoste, prie "African Safari" agentūros langelio pateikę gautą pisulką. Istorijos pabaiga ta, kad bilietus gavom, ir išskridom, ir laimingai parskridom, bet bilietus mes gavom ne prie jokio langelio Berlyne (kurio išsijuosę ieškojom keturias valandas, MB jau buvo pasiruošęs į Lietuvą vadybininkei skambint), o čekindamiesi į lėktuvą - ta pati moteriškė ir bilietus davė ir į lėktuvą įsodino. Moralas: su tokiu vadybininku daugiau bėdos negu naudos unsure.gif . Kita vertus, "eto bylo davno i nepravda" mirksiukas.gif
Atsakyti