Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Nutariau savo maziu nebemaitinti is papulio bei planuoju duoti karves pienuko, tik nezinau kokio riebumo geriau pirkti? O misinuku mazius atsisako. smile.gif
Atsakyti
o mes pieneli pradejom gert nuo 1m kazkur labai greit pripratinau tai ir geriam ryte ir pries miega
Atsakyti
Aš nuo metukų žadu duoti pienuką jai viskas gerai tai valio o jai nepatiks dar tai gersim mišinuką thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi dar geriam misinuka 2 k.: ryte ir vakare po 150 ml. Koses taip pat balinu su misinuku. Karves pieno dar nebandem. Taigi, kol geria misinuka, tai ir duosiu. smile.gif
Atsakyti
Mums jau 1m6men. bet mes vis dar geiam misineli. Jau galvoju reiks pakest i piena, bet kai tokie karsciai, tai bijau pirk parduotuvej.
Atsakyti
Mano mazylei 1,5 ir mes dar geriam misinuka du kartus po 180gr. Bandziau duoti karves piena 2,5 riebumo, bet ja paberdavo vis, taigi grizom prie misinuko.
Atsakyti
misinio daviau tik iki 11menesiu, paskui parduotuvini karves piena 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai rekomenduoja mišinuką iki 3 metų. Bet kaži ar daug yra tokių, kurios duoda iki 3 metų? maniškis visai pieno negeria, nei mišinuko. pienuku baltinu tik košytes.
Atsakyti
iki 1,1 m gere mamos pienuka, o veliau daviau misinuka..mes ji vis dar geriam du kartus per diena - ryte ir vakare, nors mums jau 1,8 m..manau, kad misinukas nekenkia, tuo labiau jei vaikas pats jo neatsisako...
Atsakyti
Mums pediatras sake, kad bet kada galime pereiti prie karves pieno tarp 1 ir 2 metuku.
Atsakyti
Perskaiciau visus 15 psl ir nurimau lotuliukas.gif
nezinojau, kaip su misinuku ir karves pienu daryt...mums jau 1.1 m, koses jau baliman su pienu, bet paprasto pieno isgeria perpus maziau nei misinuko...tai pasiliksim kol kas prie misinuko po 180 ml. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano Emiliukui jau greitai bus 1m. 4mėn, bet mišinuko jis dar nežada atsisakyt. Geria ryte ir vakare po 210ml. Ryte kai pamato,kad atnešu buteliuką, iš kart išsiima soskytę ir laukia išsižiojęs.
Atsakyti