Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Mano dukrytė iki 1 m. 1 mėn. gėrė tik mišinuką.Po to pamažu pradėjom pratinti prie karvės pieno . ax.gif
Atsakyti
Maniškiui 1m. ir 3 mėn.bet dar dabar nakčiai geria mišinuką, o košytes tai ant karvės pienuko.
Atsakyti
mes ir vis geriam misinuka rytais,o koses balinu karves pienu!
Atsakyti
Mums 1 m. ir 5 mėn., bet vis dar geriam ryte ir vakare mišinuką po 150 ml. Karvės pieno dar neragavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 06 liepos 2007 - 16:46
seip tai karves pieno nepataria vaikam duoti iki 3 metu,mum 16 men geriam Nestle pienas vaikams nuo 1 vaniles skonio 4u.gif
Atsakyti
Mums 1,7m ir geriam Nestle pieną vaikams nuo 1 vaniles skonio vakare ,eidami miegot . O košės tai jau seniai su karvė pienu
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 07 07, 12:59)
seip tai karves pieno nepataria vaikam duoti iki 3 metu,mum 16 men geriam Nestle pienas vaikams nuo 1 vaniles skonio 4u.gif

Taip, taip nepatartina, musu pediatre taip sake. Mums irgi 1,6m geriam ta pati misiniuka. Nors ir bandem karves piena, bet grizom prie misinio. Juk dabartiniame piene pilna visokiu priedu, kad nerugtu ir neaisku kokiom salygom jis vezamas ir laikomas (ypac vasara, jau gali nusipirkti pagizusio). O misiniai pritaikyti kudikiams, dar papildomai vitaminu prideta ir vaniles skonio, o paskaiciavus pinigelius, kazin ar jau labai sutaupytum, jei duotum karves piena. Mano mazius ryte ir vakare isgeria po 210ml iki dugno lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mergaitei 1m. ir 4 men. Koses jau senai balinu pienu, o geria tik ryte misinuka. Bandziau kelis kartus duoti paprasto pieno, bet kai suziaukciojo, tai nusprendziau, kad nieko baisaus jei gers misinuka, nes isgeria tik po 120 ml. ryt

Dar norejau parasyti, klad kiek konsultavausi su daktarais ir kiek skaiciau ant misineliu pakuotes tai visu vieninga nuomone kad jokiu budu negalima keisti misineliu proporciju, taip galima pakenkti vaikuciui.
(Cia perskaiciau kad kazkuri mamyte deda maziau milteliu as tai taip nedaryciau nono.gif (cia mano nuomone)
Atsakyti
O as pradejau maisit misinuka su karves pienu, perskaiciau kad taip galima daryti. Is pradziu perpuse, paskui misinuko maziau ir maziau. Dabar mums 1.4 m. tai geria tik vakare 30 ml misinuko ir (ten pat) 150-170 ml pieno
Atsakyti
Mums dabar 1 metai ir 10 men.
Maniskis iki metuku gere misinuka, paskui karvytes pienuka, as labai laukiau kada jis gales ji gert, nes vis tik naturalus produktas. thumbup.gif
Perejom mes ne sunkiai is pradziu duodavau viena karta dienoj misinuka ir viena karta pienuka. Ir po poros savaiciu tik pienuka. Pienuka labai mego thumbup.gif ir jo isgerdavo labai daug.
O nuo 1 metu ir 9 menesiu atsisake buteliuko ir tuo paciu pienuko.
Dabar isvis negeriam nei to nei to. Bet iskart pradejo daugiau valgyt thumbup.gif
Atsakyti
Aš saviškį maitinau iki 1 metų savo pienu. Kad būtų sočiau, dieną gerdavo mišinuko, kartais ir prieš naktį. Nuo 1 metų pradėjau duoti karvės pienuką. Iš pradžių nepatiko, išgerdavo po 50 g, todėl pratęsiau maitinimą mišiniais. Dabar jam 1 metai ir 2 menesiai. Prieš mėnesį atostogavome ir kelionėje sėkmingai girdėme karvės pienu. Dabar isgeria ryta-vakarą po 250 g ir atkisa buteliuka, sako: "ate". bandziau kazkada duoti "nestles" pienuka vaniles skonio - negere. Siaip, ziurejau visu mitybos rekomendaciju iki metu, todel vaikas tikrai nera elergiskas ir labai dziaugiuosi, kad pienas neelergizuoja.
Atsakyti
4u.gif As ir dabar mazajam dar kartais duodu misini 'Nestle' (nuo metuku)...manau kartkartemis ir iki 3-ju metuku nemaisys. Nes tenka vaziuoti toleliau ir vasara prie ezeru, tai juk nesiveziosi karves pieno doh.gif , tuoj pat surugs.
Papildyta:
4u.gif mums siuo metu 2m.2men.
Atsakyti