Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Pazistamos mokykloje buvo mergaite vardu :Mergele - Uogele ir jos brolis Erotas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2008 04 10, 23:14)
Čia SM mačiau berniuko vardas GAILIUS  doh.gif , o nuotraukose toks besišypsantis fainuoliukas. Kai registravom dukrytę, prie kito stalelio vyrukas registravo  savo dukrytę, vardas GABĖ  doh.gif  doh.gif . Darbuotoja, dar pasiūlė pagalvoti, o jis pareiškė, kad tai neįprastas, originalus vardas.

Gailius reiškia stiprus, smarkus. Ką, negraži reikšmė berniuko vardui? mirksiukas.gif
Atsakyti
man patys negraziausi vardai zivile, zydrius arba zydrunas ir taip pat gailius... nesvarbu, kokia jo reiksme, nes ne visi ta reiksme zinos ir galvos apie ja, kai isgirs varda.... kazkaip labai jau gaila to Gailiaus butu... nezinau, kodel....
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 04 11, 11:38)
Prie siu dvieju dar ir Redas tinka i kompanija (RedAss) Pazistamos draugu vaiku vardai buvo Arminas ir Redas, kol i Anglija neatvaziavo. Po to pakeite, nes uzbulino juos cia negyvai  doh.gif

ziauru doh.gif bet kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
uz tai as pasisakau uz tarptautinius vardus... niekada nezinai ka gyvenime teks patirti
Atsakyti
atsimenu, mokykloje mokesi tokia Boleta... blink.gif
Atsakyti
Vėtra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 11, 02:03)
Dar prisiminiau. Vardai gal ir nieko.. bet kitoj kalboj ka reiskia, tai plaukai siausias. Armandas ir Arminas (ArmAndAss, ArmInAss)  doh.gif

jetau kaip ziauru kai suporanti ju reiksme

QUOTE(milima @ 2008 04 11, 10:43)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dar viena varda prisiminiau, mokykloj mokytoja buvo vardu Gėja doh.gif

nelaiminga mokytoja doh.gif
Atsakyti
Alfonsas doh.gif ,ir klasioke beveik 2 metru ugio tinklininke Žibutė vardu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 14 balandžio 2008 - 19:11
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 12:14)
Mainridas. Yra toks žmogus, suaugęs diedas, žeme vaikšto lotuliukas.gif

Man tai normalus vardas, nesuprantu, kas čia juokingo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 04 14, 20:14)
Man tai normalus vardas, nesuprantu, kas čia juokingo g.gif

nes tai "vardas" iš dviejų rašytojo Thomas Mayne Reid sulietuvintų pavardžių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 04 03, 19:15)

klaidas thumbup.gif vardas
Atsakyti
prisiminaiu dar viena geruly... KLETAS
Atsakyti