Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(insi @ 2008 04 04, 12:43)
o aš girdėjau, kad norėjo sūnų pavadint klozetu. o gal kaziu? g.gif bet girdėjau

Kažkados per M1 pasakojo šitą wink.gif Tikrai, klozetu. Gal net ir pavadino, šito nepamenu g.gif Ten pora (kažkokie azijiečiai, jei atmintis neapgauna) vadino savo vaikus vardais vietų kuriuose ar ant kurių juos pagamino doh.gif Susidariau įspūdį, kad vaikai gaminti tik dėl vardų rolleyes.gif
Man kol kas baisiausias girdėtas vardas, aktoriaus Jason Lee sunaus - Pilot Inspektor doh.gif Dar senojoj gyvenamojoj vietoj turėjau kaimynę su gan įdomiu vardo ir pavardžių deriniu - išvertus iš anglų kalbos ji būtų Medvilninė Sodininko Virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 balandžio 2008 - 23:54
Girtutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 10, 21:51)
Girtutis  doh.gif

Ryškiai, mamytė girtutė gimdė rolleyes.gif O gal ir visą nėštumą tokia pravaiksčiojo..
Atsakyti
Dar prisiminiau. Vardai gal ir nieko.. bet kitoj kalboj ka reiskia, tai plaukai siausias. Armandas ir Arminas (ArmAndAss, ArmInAss) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 11, 01:03)
Dar prisiminiau. Vardai gal ir nieko.. bet kitoj kalboj ka reiskia, tai plaukai siausias. Armandas ir Arminas (ArmAndAss, ArmInAss)  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Dar viena varda prisiminiau, mokykloj mokytoja buvo vardu Gėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 11, 01:03)
Dar prisiminiau. Vardai gal ir nieko.. bet kitoj kalboj ka reiskia, tai plaukai siausias. Armandas ir Arminas (ArmAndAss, ArmInAss)  doh.gif

Prie siu dvieju dar ir Redas tinka i kompanija (RedAss) Pazistamos draugu vaiku vardai buvo Arminas ir Redas, kol i Anglija neatvaziavo. Po to pakeite, nes uzbulino juos cia negyvai doh.gif
Atsakyti
Mano kaimyno vardas Gražutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2008 04 11, 12:55)
Mano kaimyno vardas Gražutis  biggrin.gif

lotuliukas.gif Kažin ar labai gražus? mastau.gif Nes kiek pažįstu Gražinų, tai kažkaip nelabai jos ten gražios hihihi.gif , tai ir vardas nelabai tinka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 04 11, 11:38)
Prie siu dvieju dar ir Redas tinka i kompanija (RedAss) Pazistamos draugu vaiku vardai buvo Arminas ir Redas, kol i Anglija neatvaziavo. Po to pakeite, nes uzbulino juos cia negyvai  doh.gif

lotuliukas.gif ir sutapk tu man, kad abieju vaiku vardai apie ta pati lotuliukas.gif

Man tai labai negrazu Gitanas, Aldonas ir dar zinau Teisutis doh.gif
Atsakyti
o as tiesiog Kestucio vardo negaliu girdet schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man pats durniausias vardas, kurį girdėjau - Santa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2008 04 11, 10:43)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dar viena varda prisiminiau, mokykloj mokytoja buvo vardu Gėja doh.gif

Gal kažkuo panašus būtų Žydrė ?
Atsakyti