Paminejot daug nesamoningu vardu.Bet man tikrai labai grazus-Rapolas,Kazimieras, Kasparas,Antanas,Stasys.Man jie labai vyriski,beto -lietuviski.

Elze,Anupras,Dzidra
Papildyta:
pas mus klasioke buvo Aira
man jis normalus
va dar Pajauta
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2008 04 08, 11:19)
pas mus klasioke buvo Aira

va dar Pajauta

man dar Ona labai negražus
o seniau ir Agnė buvo tragiškas, senoviškas vardas, bet dabar jau prie jo įpratau.

kažkodėl nepatinka vardas Andrius, nors ir gana daug pažįstamų tokiais vardais turiu

QUOTE(Semile @ 2008 04 09, 00:33)
destytoja turejau Pajauta Pajpaliene

o as pazystu DINA

Teko dirbti su vyriškiu vardu Aldivinas

QUOTE(krisstal @ 2008 04 07, 12:26)
skamba kaip trydenis

QUOTE(rasike1982 @ 2008 04 10, 09:15)
destytoja turejau Pajauta Pajpaliene
o as pazystu DINA
cia mergina... o berniuka DANA 

o as pazystu DINA

O kuo blogas vardas Danas?

neseniai vienoj vizitinej pamaciau varda Kajetonas
nu kazkokia tragedija
dar nelabai suprantu tu, kurie savo vaikus pavadina Teisuciais, Drasuciais ir t.t.

dar nelabai suprantu tu, kurie savo vaikus pavadina Teisuciais, Drasuciais ir t.t.
Manau, tie kuriuos išvardinot, dar nėra tokie baisūs
Kaziuko mugėj norėjom nusipirkti puodelius su vardais, bet tuo metu tokių nebuvo, tai MB sako, kad retas jo vardas, tai ir nebūna tokių, o pardavėjas sako, kad būna ir čia neretas vardas, kartą pas jį vieni tėvai ieškojo su savo vaiko vardu puoduko KLEUPEZIJUS
va čia tai baisu

Kaziuko mugėj norėjom nusipirkti puodelius su vardais, bet tuo metu tokių nebuvo, tai MB sako, kad retas jo vardas, tai ir nebūna tokių, o pardavėjas sako, kad būna ir čia neretas vardas, kartą pas jį vieni tėvai ieškojo su savo vaiko vardu puoduko KLEUPEZIJUS

Čia SM mačiau berniuko vardas GAILIUS
, o nuotraukose toks besišypsantis fainuoliukas. Kai registravom dukrytę, prie kito stalelio vyrukas registravo savo dukrytę, vardas GABĖ
. Darbuotoja, dar pasiūlė pagalvoti, o jis pareiškė, kad tai neįprastas, originalus vardas.

QUOTE(Semile @ 2008 04 08, 20:33)
Mano buvusios mokytojos anūkės vardas toks

QUOTE(rasike1982 @ 2008 04 10, 07:15)
Turiu pusbrolį vardu Danas, o Dina, mano galva, irgi normalus vardas