Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Paminejot daug nesamoningu vardu.Bet man tikrai labai grazus-Rapolas,Kazimieras, Kasparas,Antanas,Stasys.Man jie labai vyriski,beto -lietuviski. wub.gif
Atsakyti
Elze,Anupras,Dzidra
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2008 04 08, 11:19)
Dar viena varda prisiminiau Aira doh.gif , mokykloj mokesi viena tokia doh.gif

pas mus klasioke buvo Aira g.gif man jis normalus rolleyes.gif
va dar Pajauta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 08 balandžio 2008 - 22:30
man dar Ona labai negražus schmoll.gif o seniau ir Agnė buvo tragiškas, senoviškas vardas, bet dabar jau prie jo įpratau.
Atsakyti
kažkodėl nepatinka vardas Andrius, nors ir gana daug pažįstamų tokiais vardais turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 04 09, 00:33)
:
va dar Pajauta doh.gif

destytoja turejau Pajauta Pajpaliene ax.gif
o as pazystu DINA blink.gif cia mergina... o berniuka DANA doh.gif
Atsakyti
Teko dirbti su vyriškiu vardu Aldivinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstal @ 2008 04 07, 12:26)
Man Traidenis  kazkas baisaus  doh.gif  doh.gif

skamba kaip trydenis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o KAJUS man pats wub.gif vardas tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2008 04 10, 09:15)
destytoja turejau Pajauta Pajpaliene ax.gif

O kuo blogas vardas Danas? huh.gif
Atsakyti
neseniai vienoj vizitinej pamaciau varda Kajetonas doh.gif nu kazkokia tragedija doh.gif

dar nelabai suprantu tu, kurie savo vaikus pavadina Teisuciais, Drasuciais ir t.t.
Atsakyti
Manau, tie kuriuos išvardinot, dar nėra tokie baisūs mirksiukas.gif
Kaziuko mugėj norėjom nusipirkti puodelius su vardais, bet tuo metu tokių nebuvo, tai MB sako, kad retas jo vardas, tai ir nebūna tokių, o pardavėjas sako, kad būna ir čia neretas vardas, kartą pas jį vieni tėvai ieškojo su savo vaiko vardu puoduko KLEUPEZIJUS doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif va čia tai baisu unsure.gif
Atsakyti
Čia SM mačiau berniuko vardas GAILIUS doh.gif , o nuotraukose toks besišypsantis fainuoliukas. Kai registravom dukrytę, prie kito stalelio vyrukas registravo savo dukrytę, vardas GABĖ doh.gif doh.gif . Darbuotoja, dar pasiūlė pagalvoti, o jis pareiškė, kad tai neįprastas, originalus vardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonsita: 10 balandžio 2008 - 23:14
QUOTE(Semile @ 2008 04 08, 20:33)
va dar Pajauta doh.gif

Mano buvusios mokytojos anūkės vardas toks ax.gif Pamenu, išgirdau pirmą kart, tai dar ilgai patikėt negalėjau lotuliukas.gif

QUOTE(rasike1982 @ 2008 04 10, 07:15)

Turiu pusbrolį vardu Danas, o Dina, mano galva, irgi normalus vardas wink.gif Gal Lietuvoj retesnis, bet šiaip vardas kaip vardas. Yra toks filmas "Aš - Dina". Labai neblogas, siūlau pažiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 balandžio 2008 - 23:26