Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 09:24)
aš tau sakau, čia šeima tokia  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
o ką, Placentą rimtai žinai?  blink.gif be dokumentų sunku patikėti  schmoll.gif

darbe mačiau savo akim Placento paso kopiją. žmogus jau amžiuje, gyvena kaime, turbūt kaimynai vadina Petru smile.gif kaime visą laiką taip, tik kai numiršta, ant antkapio pamatai, koks tikras vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 07, 17:49)
darbe mačiau savo akim Placento paso kopiją. žmogus jau amžiuje, gyvena kaime, turbūt kaimynai vadina Petru smile.gif kaime visą laiką taip, tik kai numiršta, ant antkapio pamatai, koks tikras vardas smile.gif

mega_shok.gif jėzusmarijajuozapaišventas...
Atsakyti
Dar viena varda prisiminiau Aira doh.gif , mokykloj mokesi viena tokia doh.gif
Atsakyti
Man nepatinka vardas Zydrune
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2008 04 08, 12:19)
Dar viena varda prisiminiau Aira doh.gif , mokykloj mokesi viena tokia doh.gif

O musu suniukas buvo Aira... doh.gif
Atsakyti
Teko guleti ligoninėje su mergina, kuri savo būsimą mergytę žadėjo pavadinti Šanele, man kraupu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 04 08, 13:15)
O musu suniukas buvo Aira... doh.gif

Tai būtent tik suniukams toks vardas ir tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sin City @ 2008 04 08, 13:23)
Teko guleti ligoninėje su mergina, kuri savo būsimą mergytę žadėjo pavadinti Šanele, man kraupu doh.gif

Tai cia su kuo siejo toki varda g.gif , gal su kvepalais g.gif ?
Atsakyti
Airu taj beros dvi zinau..

kaip jums Sirkumstancija.... doh.gif ieskodama savo dekrelei toky gery suradau blink.gif
Atsakyti
Urte man labai nepatinka, skamba kaip kokia ertme g.gif is vyrisku - Titas, kaip kokio ziurkeno vardas ax.gif o siaip aisku, visi nesamoningi vardai bei nelietuviski (Shaneles, dzeniferes, fernandai, gajai ( lotuliukas.gif ) ir t.t. ) bet is normaliu, tai tie negrazus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 13:27)
nū nū nū dry.gif mano šunė vardu Nika

Nu kaip šunei tai visai čiotkas vardas thumbup.gif , alia žmogui tai ATSIPRAŠAU lotuliukas.gif
Atsakyti
o, priminėt titą. jau geriau kojus ar nosius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 08 balandžio 2008 - 15:24
Supeikėt Airos vardą,bet as jas žinau bent dvi smile.gif O man kažkodėl nenormalu,kad šuniui duoda žmogaus vardą bigsmile.gif
Atsakyti