QUOTE(vida777 @ 2010 04 16, 09:21)
Mano nuomone grynas provansas (ar koks kitas stilius) Lietuvoje yra sunkiai imanomas, nes stilius turi buti ir gyvenimo budas, ne tik kazkokio paveikslelio kopija.
Jeigu ka, tai jau buvo ant Lietuvos uzejes japoniskas

, afrikietiskas stilius............
Pamaisyti interjera tikrai yra geriau, nei aklai bandyti kazka kopijuoti , tada bent jau ne taip i akis krenta tos kopijos fals(h)yvumas.
Stiklas tarp spinteliu, sutikit - tai viso labo tik mados klyksmas (nebent jis pats is saves butu kazkuo ypatingas), kuris gali greiciausiai pradeti erzinti tokio stiliaus namuose, kaip
zyliuko.
Zinoma galima rinktis modernesniu interjero detaliu, bet gal geriau tokiu, kurios bent jau nesukeltu nepatogumo arba butu nesunkiai pakeiciamos.
Zinau, kad lakuoja dazytas sienas, kad yra atspariu dregmei dazu, bet tikslios info deja, neturiu. O jei aptiksh siena taukais, tai gerai pabruzinsit ir tada jau tikrai turesit 100% provansa

.
Idedu daugybe plyteliu pavyzdziu (eiti i - Produkte), nors ir ne visai i tema:
http://images.google...p...&tbs=isch:1
QUOTE(plato @ 2010 04 16, 09:43)
Na aš ir savo nuomonę galiu jei pasakyti, tai man asmeniškai , jūsų namuose tas stiklas kažkaip nesiderina. Kažkaip visai ne. Man tai atrodo neabejotinai ten kažkokios plytelės turėtų būti. Nepamenu dabar tiksliai jūsų virtuvės, bet man atrdo ,kad klasika, ir plytelė klasika. Kažkaip nu nesipaišo man tas stiklas pas jus
QUOTE(Katrix @ 2010 04 16, 11:17)
Man irgi atrodo, plyteles praktiskiau ir labiau tiks zyliuko interjere. Galima plyteles klijuoti "rombais", jei supratot

Gal atrodys siek tiek idomiau
Na kaip aciu jum mergaites

va tikrai nusprendziu to t=stiklo nedet, sulaukiau labai argumentuotu pastabu

dekui.
ARba plyteles desiu rombais, kokias gal parastuotas, arba prasysiu kad papiestu kokia freska ale is senos sienos isnirusia, nu kazka tooookio seno.
Virtuvemusu klasikine bus. Jau ne uzilgo manau parodysiu, nes jau pagaminta tik laukiam kol grindis sudes
Papildyta:
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 15, 23:45)
asmeniskai as esu kategoriskai pries stikla kaip apsaugine priemone nuo riebalu ar vandens.... pirmas dalykas - taip ir atrodo, kad tai apsauga nuo purvo, antras - tik ta ir galima bus beveikti, kad valyti, valyti, valyti ta stikla..... pas vienus pazistamus yra toks uzmislas.... tiesa sakant, atrodo labai ne kaip ir tikrai labai gerai matosi prie kiek laiko valyta

kiekvienas lasiukas taskiukas ar pirsto atspaudas taip ir sviecia....
mano nuomone ne veltui keramines plyteles sitaip smarkiai ir ilgai prigije laikosi, nelabai yra kas israsta praktiskiau
kazkaip as nenoreciau puse savo gyvenimo paskirti tik tam, kad valyti stikline siena
uzbegdama ivykiams uz akiu, kad nekiltu nuomoniu karas - cia grynai tik mano asmenine nuomone
o del to, kad stiklas nelabai provansiska.... isgrynintas bet koks stilius darosi nykokokas ir nuobodus..... mano manymu labai sveika inesti bent truputi kazko, kas nebutu is provanso... tik tegu buna tai ne stiklo siena
nu super

aciu aciu aciu, as irgi nenoriu puse gyvenimo valyt sinos, fsio nusprendziau galutinai JOKIO STIKLO !!!!!!!!!!!!!