Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

as turbut nebesiimciau pati valyti.... unsure.gif man kazkada uzteko iskuopti 60 kavdratu ir atsizegnojau sito malonumo wacko.gif kai baigsis statybiniai darbai, turbut kviesiu valymo kontora unsure.gif nors as, patikekit manim, tikrai nesu bais didele tingine blush2.gif bet man ner baisiau uz statybiniu dulkiu valyma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 20 balandžio 2010 - 00:12
O aš paskutiniu metu vis labiau nusiviliu kitų padarytais darbais, todėl labai bijočiau kažką samdyti vien dėl to, kad gal jie sugadins... Pas mane toks durnas nusistatymas, kad geriau jau aš pati sugadinsiu, nes tik save kaltinsiu, bet taip bus trumpai... o ant kitų tai ilgiau pykčiau biggrin.gif
Atsakyti
SVeikutes, na sia savaiate jau des grindis mum. bet va vienas klaustukas del plintusu. Nu ziaaaauriai norejau tokiu baltu placiu plintusu
user posted image
gal kas zinot kur ju yra, man pasakojo apie tokius bet is kietos labai plastmases, atrodo suoper, tikrai patvarus. Gal kam teko tokius pirkt.
Arba det tokius kaip grindys, bet man nelabai sirdis linksta. norisi man tos klasikos. bet mastau dabar dar toki dalyka pas mus gi tos sienutes yra is lentuciu
user posted image
kaip ant ju idomu ziureiss tas baltas plintusas.
Bet daugelyje foto maciau, kad grindys sakykim naturalaus azuolo spalvos, tada kzkokiasiena su spalva ar tapetas o va plintusas baltas ir platus. nu man taaaip grazu sakes. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 04 20, 10:26)
O aš paskutiniu metu vis labiau nusiviliu kitų padarytais darbais, todėl labai bijočiau kažką samdyti vien dėl to, kad gal jie sugadins... Pas mane toks durnas nusistatymas, kad geriau jau aš pati sugadinsiu, nes tik save kaltinsiu, bet taip bus trumpai... o ant kitų tai ilgiau pykčiau biggrin.gif

o del valymo tai siurbly dulkem nuomosim, ner cia ko uostyt tu dulkiu man ir mano vyrui. smile.gif

ir dar, gal kuri zinot matet, girdejot kas daro kaltinius tureklus.
Noriu kazko tokio :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 25 balandžio 2010 - 13:11
QUOTE(zyliukas @ 2010 04 25, 13:07)
SVeikutes, na sia savaiate jau des grindis mum. bet va vienas klaustukas del plintusu. Nu ziaaaauriai norejau tokiu baltu placiu plintusu

ir dar, gal kuri zinot matet, girdejot kas daro kaltinius tureklus.

Mes pirkom ishttp://www.montecris...ai/grindjuostes tuos pacius auksciausius, bet nesuprantu g.gif , kiek pamenu mes tiek nemokejom, gal akcija kokia buvo. Veliau foto perzvelgsiu, gal bus, kur matysis realiai, man jie labai thumbup.gif .

Dar karteli zvilgtelejau , tai ten ilgis 2500, panasu, kad tiek ir mokejom .

Del kaltiniu tureklu, anksciau intensyviai domejausi ir jau buvau nutarusi, kad vis tik imsim ruosinius is http://www.merlana.c...trypai_l04st/2/, bet taip jau isejo, kad iki siol tarnauja senieji laiptai ,o planai atideti neribotam laikui.
Papildyta:
Dabar susiradau marlenos bukletuka, tai ir nuolaidu yra tokiems strypukams, kaip jusu ideame pavyzdelyje.

Pvz. buvo 20.51 dabar 8.20
77.76 dabar 45
104.39 dabar 58
48 dabar 20
27 dabar 10 ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 25 balandžio 2010 - 20:17
gal kas zinot kur ju yra, 

Aš baltus patinuotus medinius gaminausi kur ir duris 4u.gif Atrodo nerealiai, nors parketlentės natūralaus ąžuolo spalvos. Beje, šiuos plintusus sudėjau ir ant plytelių koridoriuj ir pan.
Arba galima ir tuos poliuretaninius ar iš ko ten jie pagaminti blush2.gif

Kaltinius žiūrinėjausi Finnsa Savanorių pr, jie taip pat ir dažo, ir patinuoja. Bet kaip ir vanesax nepriėjom prie jų, pasigaminom medinius statramsčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 26 balandžio 2010 - 07:18
QUOTE(Osvile @ 2010 04 26, 08:17)
Aš baltus patinuotus medinius gaminausi kur ir duris 4u.gif  Atrodo nerealiai, nors parketlentės natūralaus ąžuolo spalvos. Beje, šiuos plintusus sudėjau ir ant plytelių koridoriuj ir pan.
Arba galima ir tuos poliuretaninius ar iš ko ten jie pagaminti blush2.gif

Kaltinius žiūrinėjausi Finnsa Savanorių pr, jie taip pat ir dažo, ir patinuoja. Bet kaip ir vanesax nepriėjom prie jų, pasigaminom medinius statramsčius.

idomu butu pamatyti jusu grindjuostes 4u.gif nes as ir noreciau baltas grindjuostes derinti su naturalaus medzio grindimis, bet tiesa sakant nelabai isivaizduoju ar tikrai dera 4u.gif gal kokia foto imestumete? 4u.gif
Atsakyti

jei durys pas jus baltos, tai ir apvadai tiks balti. Jie dedami neziurint kokia yra grindu danga (net ir plyteles). Prie jusu medines sieneles taip pat gerai atrodys, nzn kas galetu buti geriau.
Kitoje temoje mergaites dalinosi patirtimi - nusiperka paprastu egliniu (ar pusiniu) reikiamo plocio lentu ir nuveza pas medzio apdirbejus, kad isfrezuotu norima rasta.

Yra ju ir is MDF (gruntuotos arba dengtos plevele):
http://cgi.ebay.de/F...4f743d7fff2fa04
http://www.gold-decor.com/
Atsakyti
Pas mus tokios
user posted image

is arciau kazkaip apsisviete
user posted image
Atsakyti

Zyliuk, as tp manau, kad priejusu vertikaliu baltu lenuciu, balti apvadai tiks idealiai drinks_cheers.gif Beziuredama ir pati susigundziau blush2.gif ik mes jau turim azuolinius apvadus visam pirmam auksui, tikriausiai reiks masryti del IIa. g.gif Tik man noretusi butent mediniu, nors ir uzdazytu baltai.

Merginos, o kur jusu namuciu foto (tikiu, zyliukas jau turetu ka naujo parodyti) ax.gif Musu namuose, kolkas tesiasi visi paruosiamieji darbai, tad imesti neturiu ko.

Atsakyti
Aciu labai mergytes uz pagalba, Vanesax dekui uz nuorodas, bandau derintis ka pasiulys del kainu.

As ir galvoju apie grindjuostes ne medines, nes labai brangios jos. Tai tiktu ir tos plastmasines, nes jos irgi gerai atrodo tvirtos siaip ir net dazyt galima jas.
Bet va ten kur 2500 cm 32 lt. tai kaina normoj gaunasi kaip faneruotu. reiks pasidomet ar tikrai tokia kainyte ten.

Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2010 04 26, 15:10)
Pas mus tokios

is arciau kazkaip apsisviete

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geeras, musu miegamojo tapetai bus tokie, viena siena smile.gif)
o kita siena tos pacios serijos ale lentos smile.gif
Vanesax gal rekomenduotumet tapetuotojus ir uzuolaidos jusu super wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif (jeigu ten jusu foto namu)
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 04 27, 18:35)
As ir galvoju apie grindjuostes ne medines, nes labai brangios jos. Tai tiktu ir tos plastmasines, nes jos irgi gerai atrodo tvirtos siaip ir net dazyt galima jas.
Bet va ten kur 2500 cm 32 lt. tai kaina normoj gaunasi kaip faneruotu. reiks pasidomet ar tikrai tokia kainyte ten.

Mums metras medinių rods 12cm aukščio kainavo kažkur 24Lt, tiksliai nepamenu. Pamenu, kad nuo aukščio kaina priklausė, o norėjosi kuo aukštesnių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 04 28, 07:24)
Mums metras medinių rods 12cm aukščio kainavo kažkur 24Lt, tiksliai nepamenu. Pamenu, kad nuo aukščio kaina priklausė, o norėjosi kuo aukštesnių blush2.gif

jus pasirinkote butent 12 cm? Ir man atrodo, kad standartinio aukscio patalpose graziausiai atrodytu ne maziau 12 cm plocio grindjuostes.
Atsakyti