Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 04 27, 18:35)
As ir galvoju apie grindjuostes ne medines, nes labai brangios jos. Tai tiktu ir tos plastmasines, nes jos irgi gerai atrodo tvirtos siaip ir net dazyt galima jas.
Bet va ten kur 2500 cm 32 lt. tai kaina normoj gaunasi kaip faneruotu. reiks pasidomet ar tikrai tokia kainyte ten.

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geeras, musu miegamojo tapetai bus tokie, viena siena smile.gif)
o kita siena tos pacios serijos ale lentos smile.gif
Vanesax gal rekomenduotumet tapetuotojus ir uzuolaidos jusu super  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif (jeigu ten jusu foto namu)

Tai jos ir yra faneruotos. Metro kaina gaunasi apie 13 Lt.
Ziurinejau as ir Gritijoj FLOORSTYL - profiliai grindims apipavidalinti. Šie profiliai pagaminti iš didelio tankio duropolimero, kas įtakoja ypatingą kietumą ir atsparumą smūgiams bei drėgmei. Štangos ilgis - 2 m .
Bet , kad kaina pasirode nedraugiska smile.gif

Esu tikra, kad tapetai pranoks lukescius wub.gif Isklijavus negalejau atsigrozeti biggrin.gif

O del tapetuotoju, mielai, bet mes Kaune ir meistrai buvo is Kauno smile.gif Tiesa, butent tuos tapetus tai tapetavau pati, kelis kart perzvelgusi yotube kaip taisyklingai viska atlikti biggrin.gif Svarbiausia pirma gerai priklijuoti, t.y. tiesiai, o po to kaip is pypkes irnesakyk.gif ,buvau apsiginklavusi visokiais svareliais lotuliukas.gif Na aisku reikia pamineti kad ir sienos tik dvi , be jokiu kampu ar kitu trukdziu biggrin.gif

Foto musu , kaip ir uzuolaidos aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 04 28, 09:28)
jus pasirinkote butent 12 cm? Ir man atrodo, kad standartinio aukscio patalpose graziausiai atrodytu ne maziau 12 cm plocio grindjuostes.

drinks_cheers.gif noreciau ir as bent pora cm. platesniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 28 balandžio 2010 - 14:20
zyliuk,o nepagalvojot,kad tikrai nuostabus jūsų židinys tiesiog aprūks g.gif ? Kiek teko matyt židinių,jie beveik visi būna aprūkę, ypač jei be stiklinių durelių g.gif Gaila būtų tokio grožio
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 04 28, 15:17)
Tai jos ir yra faneruotos. Metro kaina gaunasi apie 13 Lt.
Ziurinejau as ir Gritijoj  FLOORSTYL - profiliai grindims apipavidalinti. Šie profiliai pagaminti iš didelio tankio duropolimero, kas įtakoja ypatingą kietumą ir atsparumą smūgiams bei drėgmei. Štangos ilgis - 2 m .
Bet , kad kaina pasirode nedraugiska smile.gif

Esu tikra, kad tapetai pranoks lukescius  wub.gif Isklijavus negalejau atsigrozeti biggrin.gif

O del tapetuotoju, mielai, bet  mes Kaune ir meistrai buvo is Kauno smile.gif Tiesa, butent tuos tapetus tai tapetavau pati, kelis kart perzvelgusi yotube kaip taisyklingai viska atlikti  biggrin.gif  Svarbiausia pirma gerai priklijuoti, t.y. tiesiai, o po to kaip is pypkes irnesakyk.gif ,buvau apsiginklavusi visokiais svareliais lotuliukas.gif  Na aisku reikia pamineti kad ir sienos tik dvi , be jokiu kampu ar kitu trukdziu biggrin.gif

Foto musu , kaip ir uzuolaidos aciuks.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  noreciau ir as bent pora cm. platesniu.

Siandien suderinau del plintusau, nu tai papigiai nerealiai. Po 15 lt uz metra .
Labai labai dekui uz nuoroda, kartais supermamu portalas labai pagelbeja, kai mamytes draugiskos ir pasidalina patirtim mirksiukas.gif

QUOTE(pipima @ 2010 04 28, 16:28)
zyliuk,o nepagalvojot,kad tikrai nuostabus jūsų židinys tiesiog aprūks  g.gif ? Kiek teko matyt židinių,jie beveik visi būna aprūkę, ypač jei be stiklinių durelių  g.gif Gaila būtų tokio grožio

na as irgi masciau apie ta aprukima, reik sdar pasikonsultuot su zidiniku, kaip ten reaguso visas tas grozis ir tas tinkas. As irgi nenoreciau kad pajuoduotu sad.gif

Siandien isigyjau lemputes is vienos mamytes, ji turi sendaikciu krautuvele.
va tokias:
user posted image
dar jas siek tiek pagrazinsiu nerinukais.
kai padarysiu parodysiu, jos bus laiptu zonoj smile.gif
na ir jau jau tuoj duosiu vaizdu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
niu kaip viskas grazu...
dar idejos durims user posted image
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2010 04 29, 15:50)
niu kaip viskas grazu...
dar idejos durims

AAAAAA blink.gif blink.gif ne duru o tokio veidrodzioooo nooooooooriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ieskau labai dvieju ovaliu senobiniais remais veidrodziu 90*70 cm kazkur.

Siandien pradejo montuot kriaukles kranus ir tt.
Vonia akmens mases dar nedakeliavo iki antro auksto, nes santechnikai bijo ja nest, sake savo jegom nepasitiki ir bijo viduri laiptu ja paleist ir neislaikyt doh.gif doh.gif tai nezinau kaip te bus. Bet va viena kriaukle apacioj jau yra su kraniuku lotuliukas.gif
user posted image

o va kaip patobulinau savo sviestuvelius smile.gif Ranka dazytojo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nuostabiai, atrodo tie šviestuvai bigsmile.gif
Ir aš tokių norėčiau ax.gif
O gal galite nurodyti tos sendaikčių parduotuvėlės adresą?.

Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 04 29, 18:57)
Nuostabiai, atrodo tie šviestuvai bigsmile.gif
Ir aš tokių norėčiau ax.gif
O gal galite nurodyti tos sendaikčių parduotuvėlės adresą?.

http://www.antikvarogalerija.lt/

Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 04 26, 14:10)

Is kur sie nuostabus tapetai???
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 04 28, 20:57)
Is kur sie nuostabus tapetai???

Iš Dubingių, jei Vilniuje blush2.gif
Atsakyti
Zyliuk, kazkada dejot savo buto nuotraukytes, jei gerai prisimenu, maciau pas jus tokius medziaginius tualetinio popieriaus laikiklius g.gif Sugalvojau, kad man jo labai reikia, tokio su nerinukais, gal siuvineto kokio... Anksciau RIMI buvo tokia pardotuvele, ten maciau, kol prisiruosiau pirkti, jau uzsidare doh.gif
Atsakyti
Aš tokius popieriui laikiklius mačiau parduotuvėje ,,Egoistas", Gedimino prospekte.

QUOTE(Katrix @ 2010 05 03, 21:47)
Zyliuk, kazkada dejot savo buto nuotraukytes, jei gerai prisimenu, maciau pas jus tokius medziaginius tualetinio popieriaus laikiklius  g.gif Sugalvojau, kad man jo labai reikia, tokio su nerinukais, gal siuvineto kokio... Anksciau RIMI buvo tokia pardotuvele, ten maciau, kol prisiruosiau pirkti, jau uzsidare  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 05 03, 22:47)
Zyliuk, kazkada dejot savo buto nuotraukytes, jei gerai prisimenu, maciau pas jus tokius medziaginius tualetinio popieriaus laikiklius  g.gif Sugalvojau, kad man jo labai reikia, tokio su nerinukais, gal siuvineto kokio... Anksciau RIMI buvo tokia pardotuvele, ten maciau, kol prisiruosiau pirkti, jau uzsidare  doh.gif

aha buvo mano buto fo ir buvo toks laikiklis. Bet as tai is kretos parsiveziau.
O egoistas yra dar ir Oze. bet neuzkliuvo akis. o siaip tai ten laaaabai daug provanciniu dalykeliu smile.gif
Mes jau turim vooonia, galim daryt pliusku pliusku. Jau kabinasi sviestuveliai. Grindis pagaliau gal sudes jau kita savaite. kazkokie gamintojai bais uzsieme .
ai va pasigirsiu, isigyjau rema va toki, i ji desiu veidrodi ir kabinsiu ant zidinio. o maziukus kur nors salia padizaininsiu smile.gif
is kart sakau kur pirkau, kad nereiktu klausinet ir atsakinet. ax.gif Domus galerijoj, reminimo centre Savex. nerealiu ten yra remu ir kainos super.
user posted image
Atsakyti