Ieškote baldo, kurio net teoriškai negali būti. Jeigu anksčiau baldai (kurie dabar jau tapo antikvariniais) niekada neturėjo jokių ištraukiamų mechanizmų miegojimui, tai jų negali turėti ir retro baldai.
Anksčiau sofa buvo skirta tik sėdėti, o visokie kampai - pokario išmislas.
nesuprantu k cia tos temos pavadinimus vos ne kas antra diena keicia.
jei temos nebuciau uzsiprenumeravus tai ir nerasciau savo Provanso.

Labai skirtingi dalykai suplakti dirbtinoje temoje. \
Pastaruoju metu kalba nukrypo į retro baldus, kurie niekaip nesusiję su tema. Keletas mėnesių niekas čią nerašo ir apie antikvarinius baldus.
Pastaruoju metu kalba nukrypo į retro baldus, kurie niekaip nesusiję su tema. Keletas mėnesių niekas čią nerašo ir apie antikvarinius baldus.
musu tema buvo provanso stilius, namu interjeras, o priskyre prie baldu antikvariniu. mistika kazkokia.

kad jau tema pavirto i baldu tema tuomet noriu pasiklaust kur isigyt , minksta dali ale tinkancia provanso stiliui ar klasikai
noriu gal sofos gazkokios, keliu foteliuku, paderint oir zaist su rastais mastau. vienas dryzuotas kitas koks rastuotas.
domina vilnius.

noriu gal sofos gazkokios, keliu foteliuku, paderint oir zaist su rastais mastau. vienas dryzuotas kitas koks rastuotas.
domina vilnius.
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 24, 22:01)
kad jau tema pavirto i baldu tema tuomet noriu pasiklaust kur isigyt , minksta dali ale tinkancia provanso stiliui ar klasikai
domina vilnius.

domina vilnius.
o sendaikciai tinka? Klp yra tokia firmele kur restauruoja baldelius, keicia gobelenus (pasirinkimas labai didelis), galima pasirinkti medzio spalva ir visus tuos sendinimus...
http://excliusive-baldai.com/
Turetu ir Vilniuj kazkas panasaus buti

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 24, 21:07)
vienas momentas nuteike labai nemaloniai

Temas sujungė moderatorė, t.y. aš, nes tiek vienoje temoje, tiek kitoje temoje buvo kalbama praktiškai apie tą patį ir beveik tik apie baldus (bei kur juos įsigyti - temą nuo pradžių paskaitykit, kas jau primiršot).
Jei manot, kad pavadinimas netinkamas, tai parašykit man až, į kokį pakeisti.
QUOTE(vida777 @ 2010 05 24, 23:13)
vienas momentas nuteike labai nemaloniai
- tai, kas siame psl. yra "Naujiena", Vokietijoje jau nuo pernai metu ispardavimas....

na gal cia turejo omeny naujiena pas juos,kad ne tik restauruoja, bet ir naujais baldais prekiauja

QUOTE(Borzika @ 2010 05 24, 23:26)
Temas sujungė moderatorė, t.y. aš, nes tiek vienoje temoje, tiek kitoje temoje buvo kalbama praktiškai apie tą patį ir beveik tik apie baldus (bei kur juos įsigyti - temą nuo pradžių paskaitykit, kas jau primiršot).
na provanco temoj daug kalbejom apie interjerus, dazymus ir pan.
Manau turetu tema buti "Provanso stiliaus baldai ir interjeras" asku dar ir restauravimas cia sujungtas , tai jau nebezinau ta tema kokio ilgumo butu galima daryt.
Tuomet siūlau dirbtinę temą išskirti į kelias temas: 1.Nauji baldai 2.Retro baldai 3.Naudoti baldai 4.Antikvariniai baldai.
Juk net apie užuolaidas yra dvi temos, o baldai - daug platesnis pasaulis.
Turėtų visai savarankiškai gyventi ir tema "Provanso stilius".
Ir ne moderatorė yra kalta, kad vartotojos (ai) prirašė šioje temoje tokių "pievų", kurios niekaip nesusijusios nei su Provanso stiliumi, nei su antikvariniais baldais.
Juk net apie užuolaidas yra dvi temos, o baldai - daug platesnis pasaulis.
Turėtų visai savarankiškai gyventi ir tema "Provanso stilius".
Ir ne moderatorė yra kalta, kad vartotojos (ai) prirašė šioje temoje tokių "pievų", kurios niekaip nesusijusios nei su Provanso stiliumi, nei su antikvariniais baldais.
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 24, 22:07)
o sendaikciai tinka? Klp yra tokia firmele kur restauruoja baldelius, keicia gobelenus (pasirinkimas labai didelis), galima pasirinkti medzio spalva ir visus tuos sendinimus...

labai graziu radau baldeliu, bet tikrai tolokai jie nuo musu ir kainu nera gaiola, reiks skambint klaust.
dekui.
kai temas sujunge tai kaip ir rodyt savo irenginejama nama vel keista, nes daugelis nezinos apie ka as