Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

zyliuk, aciu labai uz pagalba, ryt ateina paziureti, ivertinti ir papasakoti ka ir kaip daryti toliau 4u.gif belieka tiketis, kad ir del techniniu klausimu susideret pavyks... lieku skoloj 4u.gif

o kad butu i tema, pasigirsiu savo lempelemis.... wub.gif kurios stoves mano miegamajame rolleyes.gif kai kada nors ji turesiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 17, 20:59)

kazkur jas maciau smile.gif cia gal irgi is antikvarogalerija.lt ?

butu smagu jei pagelbetu jum, greiciau susitvarkytumet ir panaudotumet lempeles, as irgi tokia biski kvankt, dar neisikelem, o as jau remelius darausi, servetles kad nuneretu uzsakineju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2010 05 12, 13:14)
4u.gif
Labai daug naudingų patarimų ir intejero idejų www.interjeras.lt
čia visi darbai Lietuvos dizianerių ir prekes visos Lietuviškos. na bent jau Lietuvoje galimu jų isigyti smile.gif

man iš pirmo žvilgsio pasirodė, kad negali būti, kad visi interjerai yra padaryti Lietuvoje, bet pasirodo tikra teisybe  tongue.gif
Interjerų galerija

Interjerų kūrėjai

ar kas žiūrėjote čia? Labai įdomi Jūsų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2010 05 18, 11:15)
ar kas žiūrėjote čia? Labai įdomi Jūsų nuomonė smile.gif

na ziurejome 4u.gif . yra graziu interjeru.
didele ivairove, bet as asmeniskai nesu linkusi naudotis dizaineriu paslaugomis, ai nezianu kodel. gal sakykim kazkokius techninius dalykus isprest gal ir gerai pasikonsultuot, bet kad man sakytu kur koki balda statyt, kokius tapetus det, plyteles kur kokias klot, kzkaip nenoreciau, juk as ten gyvensiu, o ne mano dizainere smile.gif
na cia mano nuomone , zinoma yra ir kitokiu mirksiukas.gif tik neisizesikit tos kurios naudojates dizaineriu paslaugomis, as pasakaiu tik pati ka galvoju ir kaip darau ax.gif uzbegu arsesnei diskusijai uz akiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ir teisingai darote - vykite tuos dizainerius velniop.

Man tenka su jais turėti reikalų ne savo noru. Ir ką gali patarti tokie nekompetentingi žmogeliai. Daugelis mūsų interjero dizainerių neatpažįsta medienos rūšių, neskiria jugendo ir bidermejerio (ar kitokių stilių), restauravimo sąvoką susiaurina iki daikto nuspalvinimo arba dar blogiau - nutepliojimo ne tam tikslui skirtais dažais ir t.t.

Pažįstu gal 2-3 interjero dizainerius iš didžiosios raidės. Va, ir visa statistika. Tik neklausinėkite pavardžių - jokios reklamos ar antikreklamos nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 18, 12:03)
na ziurejome  4u.gif . yra graziu interjeru.
didele ivairove, bet as asmeniskai nesu linkusi naudotis dizaineriu paslaugomis, ai nezianu kodel. gal sakykim kazkokius techninius dalykus isprest gal ir gerai pasikonsultuot, bet kad man sakytu kur koki balda statyt, kokius tapetus det, plyteles kur kokias klot, kzkaip nenoreciau, juk as ten gyvensiu, o ne mano dizainere smile.gif

Pritariu thumbup.gif Zinot, kartais zmogus ir pinigu turi, ir patareju, padaro - atrodo tobula, bet taip nejauku, kazkaip "negyvai", jei supratat apie ka as biggrin.gif
Kuo man patinka zyliuko kuriamas interjeras - na gal specai ir izvelgs kokiu nors trukumu, bet viskai spinduliuoja tokia meile, taip jauku ir silta thumbup.gif Is karto matosi kiek zmogus saves ideda. Stai ta "siluma" isgauti man yra auksciausias pilotazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 05 19, 10:07)
Pritariu  thumbup.gif Zinot, kartais zmogus ir pinigu turi, ir patareju, padaro - atrodo tobula, bet taip nejauku, kazkaip "negyvai", jei supratat apie ka as  biggrin.gif
Kuo man patinka zyliuko kuriamas interjeras - na gal specai ir izvelgs kokiu nors trukumu, bet viskai spinduliuoja tokia meile, taip jauku ir silta  thumbup.gif Is karto matosi kiek zmogus saves ideda. Stai ta "siluma" isgauti man yra auksciausias pilotazas 4u.gif

ojei net nuraudau blush2.gif
nelabai dar ka ir parodziau.... bet va dizaineriai jie kuria kad gaut pinigus, zino kiek turi uzsakovas keik tam skirt gali ir grezia kuo daugiau. Buvau dubingiuose viena tokia sutikusi su klientais prie tapetu, tai taip juokas eme. stovi porele apakus nuo kiekiu, o ta matosi atvertineja savo nuziuretus ir kogero visiem tuos paciu siulo. ir tokisu ryskius, modernisu, aisku suprantu kad ne visi nori to svelnaus provanco-klasikos, bet tas brukimas... nors gal kai kurie zmones na tisiog visai nesupranta ko nori, buna ir tokiu, nu niekas nesidelioja. tai tada tokiem gal ir geraikai uz juos padaro.
bet va kai nesiseka tai nesiseka, grindis des tik pirmadieni, bu numire mociute ten to vadovo ir fsio sad.gif ir vel laukt, o maniau jau si savaitgali sveisiuosi, valysiuosi.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 20, 10:16)
ojei net nuraudau  blush2.gif
nelabai dar ka ir parodziau....

Rodet, rodet, juk dar butuka matem biggrin.gif , tai tokias isvadas ir padariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 18, 09:47)
kazkur jas maciau smile.gif cia gal irgi is antikvarogalerija.lt ?

butu smagu jei pagelbetu jum...

aha, is ten pat biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 20 gegužės 2010 - 10:59
QUOTE(Katrix @ 2010 05 20, 11:16)
Rodet, rodet, juk dar butuka matem  biggrin.gif , tai tokias isvadas ir padariau  4u.gif

aaaa
ojei atrodo jaaip seniai tas buvo, butuka pries 3 metus isirenginejom smile.gif
bet jau ten gyvenant norejau labai daug ka keist, tai va gavau kaip sakos kur pasireikst lotuliukas.gif doh.gif netgalva sukasi nuo minciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Provanso stiliaus gerbėjos 4u.gif Mes savo butą įsigijom lapkričio mėnesį, įrenginėjau butą remdamasi Provanso stiliumi, tačiau toli gražu ne viskas jame dvelkia Provansu (sunku buvo MB įtikinti, kadangi jam arčiau širdies minimalistinis modernus stilius, tad teko eiti prie kompromisų) smile.gif Šią temą užmačiau tik dabar, todėl nesusilaikiau neprisijungus prie Jūsų diskusijų. Bute dar daug ko trūksta, bet jame jau gyvename ir džiaugiamės galėdami toliau jį tobulinti. Nenoriu susipirkti daiktų, kurie nieko nereiškia, todėl viską darysiu pamažu ir gerai apgalvodama - skubėti jau nėra kur. Aš taip pat kaip ir "zyliukas" viską dariau su meile ir užsidegimu, todėl namai savaime įgauna kvėpavimą, šilumą ir jaukumą ir visai nesvarbu, kad jie dar nėra iki galo pabaigti. Smagu kurti namus, sutikti daug įdomių žmonių, kurie taip pat prisiliečia prie to "svajonių projekto įgivendinimo"...O dizainerių aš taip nepeikčiau, juk yra žmonių, kurie neturi laiko lakstyti po parduotuves, ieškoti informacijos internete ir t.t. Dizaineris gali būti geras konsultantas, sutaupantis laiko ir pakreipiantis reikiama linkme. Jei kam įdomu, galite žvilgtelėti į mano blog'ą Nuoroda
Atsakyti
Juk be didelio vargo galima į nemiegamą baldą įmontuoti miegamojo mechanizmą. Yra trys tipai. Kažkuris vienas tikrai bus įmanomas "įskiepyti".

Įdėkite čia į forumą nuotraukas, pasistengsiu patarti kaip ką galima padaryti (iš nemiegamo į miegamą).

Darius.

QUOTE(uItra @ 2007 11 15, 13:50)
viskas gerai, gal kitiems prireiks, aciu uz info  4u.gif
Deja, visi sie baldai be MIEGAMOSIOS DALIES, del to ir buvo atmesti, be to ieskojau kiek patrauklesnes kainos.... ax.gif
jei jau kam idomu su paieskom ir pasiulom klasikinio stiliaus baldu nemazas pasirinkimas yra www.soldana.lt
apie www.agoora.lt jau minejau
kazkiek kolekciju klaipedoje radau Minijos balduose, 1 aukste., bet velgi - miegamojo mechanizmo nera, nors vizualiai kai kuriuose modeliuose tikrai ir vietos butu, ir net atrodo, kad tikrai yra biggrin.gif

radau vienus, gan griozdiskus odinius baldus "Šilo" prekybos centre, paciam gale (baldai is Italijos), tai yra ir "svecio lova", bet butui tokie tikrai netiktu  schmoll.gif

Dubingiai kazka Provanso stiliaus is medzio masyvo atsiveze turi, bet niekaip nenuvaizuoju iki ten smile.gif
Atsakyti