Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

QUOTE(Makalius @ 2008 04 11, 19:34)
Atsiprašau sad.gif
Bet tęsinio kurį laiką nebus.... Draugė neatsiunčia foto ir Europos atrakcionų parko sad.gif

Palauksim 4u.gif
Tęsinys dar įdomesnis bus padarius pertrauką ir pakentėjus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Makaliau, jei nepratęsi greitu metu pasakojimo, tai sumažės besilankančiųjų skaičius tavo temoje hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrelė* @ 2008 04 11, 19:44)
Makaliau, jei nepratęsi greitu metu pasakojimo, tai sumažės besilankančiųjų skaičius tavo temoje hihihi.gif  hihihi.gif

Taigi pasakė, kad dar nuotraukų neturi - ne nuo jo tai priklauso.
Atsakyti
makaliau, tavo pasakojimas istestas i 10 psl... ir su potencija dar toliau plestis...tai negi neimanoma surinkt visa info susirasyt i worda ir sudeliot... o tai "laukiam tesinio laukiam tesionio" man panasu i tai, kad lauki demesio....prasymo, .. makaliau, DAR DAR, KUR TESINYS? .... beje, per daug tu tavo mergaiciu, gal kuria isimylejes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 04 12, 00:24)
makaliau, tavo pasakojimas istestas i 10 psl... ir su potencija dar toliau plestis...tai negi neimanoma surinkt visa info susirasyt i worda ir sudeliot... o tai "laukiam tesinio laukiam tesionio" man panasu i tai, kad lauki demesio....prasymo, .. makaliau, DAR DAR, KUR TESINYS? .... beje, per daug tu tavo mergaiciu, gal kuria isimylejes?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei nori pasikandžiot -tai ne į šį foruma papuolei mirksiukas.gif pasieiškok šunų forumo Ok?

Atsiprašau temos autoriaus, kad šis mano postas ne i temą....

Atsakyti
Tampa raram tindi rindi, kaip matau jau estafetė perduota kitam(-ai, -iem) bigsmile.gif (aš irgi persiprašau Makaliaus už nelabai teminę žinutę, bet nesusilaikiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 balandžio 2008 - 18:45
O aš susilaikysiu ir parašysiu į temą biggrin.gif Pasibaisėjau, kad bažnyčiose lupa pinigus blink.gif Pasišaipymas iš tikinčiųjų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akviliukas:D: 12 balandžio 2008 - 23:04
Smagiai parasyta.Uzsinorejau ir as pakeliaut. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 04 13, 00:04)
O aš susilaikysiu ir parašysiu į temą biggrin.gif  Pasibaisėjau, kad bažnyčiose lupa pinigus blink.gif Pasišaipymas iš tikinčiųjų  unsure.gif

Visiškai teisingai. Kažkokia nesąmonė - kur tik užeik bažnyčion, ten mokėk unsure.gif
Kad tave angelai apšviestų, kad tu apšviestum juos....kad uždegtum žvakutę kažkokią netikrą elektroninę.... Kad galėtum pastovėti ant kažkokios laimės plytelės schmoll.gif
Atsakyti
Nu Makaliau, turi rašymo dovaną. thumbup.gif Taip ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Na tradicijos lieka tradicijomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ką... vaikščiojam mes Strasbūro gatvėmis, karts nuo karto užeidami į kokį nors prekybos centrą. Radom kažką panašaus į "CUP", tik ne taip gražiai viskas sudėliota.... Ten ir apsistojam valandėlei, išsiskirstę po aukštus smile.gif

Išsiskirsčius didelė problema ir nemaža užduotis buvo vienam kitą susirasti lens.gif Žmonių, kaip paprastą darbo dieną, pakankamai daugoka..... Susiradus vieną žmogų, nerandame kito, o kai pasimetė Gerda, kur ją rasti mes jau žinojome - prie papuošalų skyriaus laugh.gif

Artėja valanda, kai jau turime išvykti iš Strasbūro, kadangi traukinių stoties tvarkaraštis skelbė, jog vyksime paskutiniuoju reisu...... Kol Gerda and Gabrielė prekinasi, mudu abudu su Rūta sėdim Mc'Donalde ir valgom brangiausius Hamburgerius per visą savo gyvenimą unsure.gif Ir brangiausią ledų kokteilį taip pat unsure.gif (2 eurai / hamburgeris fear.gif )

Baisingai susiginčiję, daryt "bajerį" (likti Strasbūre ir nevažiuoti paskutiniu traukiniu, nes sesulės netiki, jog taip anksti paskutinis traukinys jau išvažiuoja namo....) ar nedaryti "bajerio", nutariam taip - Gerda su Gabriele lieka čia apsipirkinėti toliau ir jei vėlesnio traukinio nebebus, eis namo pėsčiomis, o mes su Rūta važiuojam namo tvarkytis po vakar dienos PARTY.

Tačiau šis planas greitai žlunga, nes sesės neišdrįsta likti vienos kažkur Prancūzijoj.... o poto pėsčiom eit namo laugh.gif Tai greitai bėgam į traukinį, tiesa, su metro pavažiavę kelias stoteles (kol išsiaiškinom su prancūzais, kur mums reikia ir kur anas važiuoja.....tai pamatėm stotį ir išlipom).

Ir vėl mums teko bėgti. Kaip sunku su tom merginom mad.gif Viską iki paskutinės minutės užlaiko, kol jau visai visai nebelieka laiko ir tada tenka bėgt, prakaituot, šlapt ir varvėt. Nejaugi negalima pasilikti pakankamai laiko nuvykimui, kad ir, iki stoties, ir sau ramiausiai nueiti bei sėsti į traukinį..... Niekada nesuprasiu merginų. O man jų ir nevalia suprast, šiaip, todėl gražiai šypsomės mano fotoaparatui ir džiaugiamės spėję į traukinį bei baisingai atsiprašom girto kontrolieriaus, kad jį pažadinom blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 13 balandžio 2008 - 20:33