Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O aš galvoju kokios orchidėjos noriu, vyras žadėjo šiandien nupirkti dovanų ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 28 kovo 2008 - 15:24
Visų pirma norėk sveikos biggrin.gif thumbup.gif: biggrin.gif o šiaip iš tikrūjų tai nu ka aš galiu pasakyti, nors ir turiu dendrobium tipo orchidėja ji man nėra graži, gražiausi phalaenopsiai, bent jau man asmeniškai, aišku dar yra daugybė kitų rūšių, o skonis manau visų skiriasi, tad linkiu norėti pačios pačios gražiausios smile.gif o juolab kad dovanota iš mylimo žmogaus bus ir labai mylima smile.gif
Atsakyti
Man irgi labiausiai phalenopsiai patinka.
Atsakyti
Merginos, na gavau skm substrata ir bandysiu keiki atskyrinet biggrin.gif Pasakykit man prasau, ta substrata sudrekint pries persodinant, ar pasodinus tik palaistyt ir tada nejudint kelias savaites? g.gif Ar i sausa sodint ir nelaistyt? g.gif
Atsakyti
ot šito tai aš dar tikrai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 03 28, 15:39)
Merginos, na gavau skm substrata ir bandysiu keiki atskyrinet biggrin.gif  Pasakykit man prasau, ta substrata sudrekint pries persodinant, ar pasodinus tik palaistyt ir tada nejudint kelias savaites? g.gif  Ar i sausa sodint ir nelaistyt? g.gif

na kiek is tu filmuku kur merginos buvo imetusios, tai i sausa substrata sodinama buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 03 28, 16:39)
Merginos, na gavau skm substrata ir bandysiu keiki atskyrinet biggrin.gif  Pasakykit man prasau, ta substrata sudrekint pries persodinant, ar pasodinus tik palaistyt ir tada nejudint kelias savaites? g.gif  Ar i sausa sodint ir nelaistyt? g.gif

sodink i sausa ir paskui jei jo saknys sveikos gali iskarto palaistyti arba kelias dienas apipurskinek lapus, o veliau galesi naudoti renos mirksiukas.gif labai megstama karsta dusa, jis ir phalikams labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Apziurejau, kad mano keikis po tikrai ilgo laiko, pradeda auginti saknele, jau galvojau niekada to nebus.
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 28, 13:16)
o cia manosios orchidėjos. Ta kuri ant palangės be žiedų - persodinta po reanimacijos, bet kažkodėl lapai jos minkštėja. verysad.gif  Po persodinimo pirmą kartą laisčiau praėjus 1,5 savaitės.
Tamsi orchidėja su vienu žiedeliu ir ta su pumpuru vienu - vakarykščiai nukainuoti pirkiniai wub.gif 

Ta zalsvai /gelsva ir ta tamsioji baisulingai grazios wub.gif

Bet kaip as jums, merginos, pavydziu (baltai, aisku smile.gif ) tokiu sveikus, storu, zaliu oriniu saknu. Pas maniskes jos iskart nudziuva ir net gyvenancios mano "orchidariume" (vonioje su langu lotuliukas.gif ) neturi nieko panasaus verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 28, 16:23)
O aš galvoju kokios orchidėjos noriu, vyras žadėjo šiandien nupirkti dovanų  ax.gif  wub.gif

O mano svajone oncidium "Sweet sugar" arba kitaip vadinamas "Dancing ladies"... wub.gif
Tikiuosi, si svajone greit issipildys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 03 28, 18:21)
Ta zalsvai /gelsva ir ta tamsioji baisulingai grazios  wub.gif

Bet kaip as jums, merginos, pavydziu (baltai, aisku  smile.gif ) tokiu sveikus, storu, zaliu oriniu saknu. Pas maniskes  jos iskart nudziuva ir net gyvenancios  mano "orchidariume" (vonioje su langu  lotuliukas.gif ) neturi nieko panasaus  verysad.gif

Papildyta:

O mano svajone oncidium "Sweet sugar" arba kitaip vadinamas "Dancing ladies"...  wub.gif
Tikiuosi, si svajone greit issipildys... ax.gif

Žinok šiandien buvau Ermitaže,mačiau oncidiumu būtent tokių ir ganėtinai nebrangių.
Papildyta:
O čia galit pamatyti naujokę wub.gif Mano vyras pagaliau suprato,kad jam neapsimoka pirkti 5 rožių,geriau nupirks man orchidėją ir dar išsirinkti duoda thumbup.gif
http://public.fotki....s/imgp4472.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 28 kovo 2008 - 19:42
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 28, 20:42)
Žinok šiandien buvau Ermitaže,mačiau oncidiumu būtent tokių ir ganėtinai nebrangių.
Papildyta:
O čia galit pamatyti naujokę  wub.gif  Mano vyras pagaliau suprato,kad jam neapsimoka pirkti 5 rožių,geriau nupirks man orchidėją ir dar išsirinkti duoda  thumbup.gif

Na per geras tavo tas vyras ax.gif A ne per daug tau tu orchideju ax.gif Bet grozis jos jau koks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 28 kovo 2008 - 20:03
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 29, 00:42)
Papildyta:
O čia galit pamatyti naujokę  wub.gif  Mano vyras pagaliau suprato,kad jam neapsimoka pirkti 5 rožių,geriau nupirks man orchidėją ir dar išsirinkti duoda  thumbup.gif

Gražuolė tavo naujokė smile.gif
Atsakyti