As anksciau buvau irgi net vazoniuku prifotkinus su liniuote, kad tisingai ivardintume kas yra miniukas. Turejau toki, bet numire
Dabar labai ieskau vel, bet neuzveza... Mane tai jie veza savo mazumu
Labas rytas,
Vakar parsitysiau vieną palenopsį, bet jis labai baisios būklės reiktų su juo kaską daryti, prisižiūrėjau čia pas jus prisiskaičiau apie gaivinimą lyg ir viskas aišku, bet pasakykit man mielosios iš kur tų kiminų gauti? tik būkit malonios nesiųskit manęs į mišką, nes net nežinau kur jų ieškoti ir kaip jie atrodo
gal yra paprastesnis būdas jų įsigyti
Vakar parsitysiau vieną palenopsį, bet jis labai baisios būklės reiktų su juo kaską daryti, prisižiūrėjau čia pas jus prisiskaičiau apie gaivinimą lyg ir viskas aišku, bet pasakykit man mielosios iš kur tų kiminų gauti? tik būkit malonios nesiųskit manęs į mišką, nes net nežinau kur jų ieškoti ir kaip jie atrodo
QUOTE(jurarami @ 2008 03 28, 10:31)
Labas rytas,
gal yra paprastesnis būdas jų įsigyti 
Pas SKM
QUOTE(lucky @ 2008 03 28, 12:40)
o kaip čia būtų galima nusipirkti
Labas rytas suraitytas
is as turiu viena klausimuka. Siandien purskaliojau savo reanimuojamas gelytes
ogi ziuriu, kad tos ju saknytes dar ilgesnes, nei buvo pries pora dienu. Tokiais tempais auga, kad ohoho
Ir vat klausimukas iskilo - kada gi galesiu jas sodinti i substrata normaliai?
Siaip kazkur esu skaiciusi, kad jeigu bent viena saknyte siekia 5 cm, jau galima sodinti
ar man dar turet kantrybes ir ilgesniu laukti? Labai baisu butu ka tik is numirusiu prikelta gelyte vel sunaikinti ne laiku pasodinus 
Papildyta:
eik i www.orchidariumas.lt ir ziurek siulomus pirkti produktus
ten ir rasi
Papildyta:
QUOTE(jurarami @ 2008 03 28, 11:43)
Tai dziaukis, kad saknis augina
QUOTE(gotte @ 2008 03 28, 12:49)
Labas rytas suraitytas
is as turiu viena klausimuka. Siandien purskaliojau savo reanimuojamas gelytes
ogi ziuriu, kad tos ju saknytes dar ilgesnes, nei buvo pries pora dienu. Tokiais tempais auga, kad ohoho
Siaip kazkur esu skaiciusi, kad jeigu bent viena saknyte siekia 5 cm, jau galima sodinti
ar man dar turet kantrybes ir ilgesniu laukti? Labai baisu butu ka tik is numirusiu prikelta gelyte vel sunaikinti ne laiku pasodinus 
Papildyta:
ten ir rasi 
Papildyta:
Ačiū radau
QUOTE(jurarami @ 2008 03 28, 12:06)
Ten prie kiekvieno yra prierasai, kam tinka substratas, yra nurodyta, kokios rusies orchidejoms. Gali pati keliu rusiu pirkti, maisyti, gali net puslapio autoriams ir pardavejams parasyti savo klausimuka, manau jie su mielu noru patars
As pati uzsisakinejau keleta vienetu rinkiniu orchidejos persodinimui. Tai ten iejo vazonelis, substratas ir kiminai
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 03 28, 11:53)
Tina, tai as ir dziaugiuosi
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį
Tikiuosi priimsit
Vakar užsukau į Akropolį ir negalėjau prait pro orchidėjas... Tai vieną nusipirkau
Phalenopsį
Tik dabar galvoju, ar ją persodinti, ar palaukti kol peržydės, nes šiuo metu žydi... Bet bijau, kad jeigu nepersodinsiu, kad kasnors gėlytei nenutiktų, nes Akropolyje parduodamos gėlytės manau nėra pasodintos tinkamoje žemėje...
Gal yra čia klaipėdiečių ir galėtų patarti, kur Klaipėdoje būtų galima įsigyti pušies žievės, kad įbert į vazonėlį, kad mano phalenopsiui būtų geriau?
Vakar užsukau į Akropolį ir negalėjau prait pro orchidėjas... Tai vieną nusipirkau
Gal yra čia klaipėdiečių ir galėtų patarti, kur Klaipėdoje būtų galima įsigyti pušies žievės, kad įbert į vazonėlį, kad mano phalenopsiui būtų geriau?
QUOTE(babyface @ 2008 03 28, 11:52)
Tikiuosi priimsit
Phalenopsį
Tik dabar galvoju, ar ją persodinti, ar palaukti kol peržydės, nes šiuo metu žydi... Bet bijau, kad jeigu nepersodinsiu, kad kasnors gėlytei nenutiktų, nes Akropolyje parduodamos gėlytės manau nėra pasodintos tinkamoje žemėje...
Kolkas nieko nedaryk,o pradek nuo pirmo puslapio ir senesniu temu skaitymo,ten rasi laaaaaaabai daug klausimu ir atsakymu. Dar galetum imesti nuotraukyte grazuoles
QUOTE(Tina* @ 2008 03 28, 11:26)
As anksciau buvau irgi net vazoniuku prifotkinus su liniuote, kad tisingai ivardintume kas yra miniukas. Turejau toki, bet numire
Dabar labai ieskau vel, bet neuzveza... Mane tai jie veza savo mazumu 
Matau, tu is Kauno. Tai tada tikrai praziopsojai tuos miniukus, nes Valentinkei buvo uzvezta ir Megos Senukuose ir Maksimose. As dar mintyse nusistebejau, kad tokios, atsiprasau, "nusususios" miniorchidejos kainuoja vos ne tiek pat, kiek ir dideles
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 03 28, 12:52)
Tikiuosi priimsit
Phalenopsį
Sveika
Bet tai kaip visos nori persodinet tas gelytes
QUOTE(Mamce @ 2008 03 28, 12:57)
Sveika
Bet tai kaip visos nori persodinet tas gelytes
Aš bet kokią gėlę nusipirkusi kažkurį laiką palaukiu, kad augalas adaptuotųsi naujoje vietoje.
o cia manosios orchidėjos. Ta kuri ant palangės be žiedų - persodinta po reanimacijos, bet kažkodėl lapai jos minkštėja.
Tamsi orchidėja su vienu žiedeliu ir ta su pumpuru vienu - vakarykščiai nukainuoti pirkiniai
http://public.fotki....kai/orchidejos/