Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Inexe @ 2008 03 27, 22:11)
na pardavėja sakė kad miniukas, ten daug tokiu mažiukų buvo, be to man rodosi kaune senukuose prie megos mačiau tokiu pirkti buvo užrasyta mini...

Ne miniukas, o mazaziede. Miniukas va kaip atrodo, zr. vazoneli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky: 27 kovo 2008 - 22:42
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 22:00)
Rena, gal ir gerai, kad nežinojai, nes aš vos iš proto neišsikrausčiau besikuisdama po netą ir ieškodama info. Norėjau visko ir daug...

kolkas turiu 6, is ju viena reanimuojama, tai sakiau, jei ja isgelbesiu, tada bandysiu ir kitu rusiu pirktis, nors kai sirdis apsalsta, tai juk tada viskas dzin ir tik buna noriu...noriu...noriu... doh.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 03 27, 22:23)
Beje, as irgi buvau toje parodoje KBS pernai. Bet i orches tada as net neziurejau - prabegau paknopstom iki sanpauliju, po to dar oranzerijose pakaifavau. Maniau, kad orchidejos-aukstasis pilotazas-ir as jomis niekada nesusizavesiu.... Ir se tau kad nori  doh.gif

o as kazkaip dabar apsiraminau su sanpaulijom blush2.gif kazkodel pradejo kabinti orches ax.gif
Atsakyti
As turiu miniuka, tikrai maza orche, kai zydejo tai ziedukai buvo mazyciai mazyciai, ir mokejusi uz ja sveika buvau tik 15 litu, gaila kad nenufotkinau kada zydejo, turiu vilties, kad dar prazys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 03 27, 22:42)

o kiek ziedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 03 28, 00:42)

Tada pas mane mažažiedė drinks_cheers.gif o ar galėčiau aš ja vistiek miniuku vadinti lotuliukas.gif taip gražiai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji tai saknu, lendanciu is vazonelio dugno saknu neturi, tai galiu dar ramiai dziaugtis ziedais smile.gif . Orines saknis teko apkarpyti, nes tikios negrazios ir minkstos buvo verysad.gif .
Atsakyti
Sakykit tos, kurios turit daug orchidėjų... Jūs jas visas vienoj vietoj laikot ar po visus namus po viena išnešiojusios. Mūsų butas mažas, norėčiau gal visas vienoj krūvoj laikyti (turiu 7), bet nežinau, ar čia viena kokį didelį vazoną visoms nupirkus ar kokį specialų laikiklį joms sugalvoti g.gif Gal kas kokių idėjų turit... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 22:44)
o kiek ziedu wub.gif

Dabar jau be ziedu verysad.gif . Kolatostogavau, biski perdziuvo. Mazai substrato, tai labai gerit isdziusta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Inexe @ 2008 03 27, 22:45)
Tada pas mane mažažiedė  drinks_cheers.gif  o ar galėčiau aš ja vistiek miniuku vadinti  lotuliukas.gif  taip gražiai skamba  lotuliukas.gif

Manyciau, kad gali vadint kaip nori. Net ir varduka koki duot lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2008 03 28, 00:46)
Manoji tai saknu, lendanciu is vazonelio dugno saknu neturi, tai galiu dar ramiai dziaugtis ziedais  smile.gif . Orines saknis teko apkarpyti, nes tikios negrazios ir minkstos buvo  verysad.gif .

na maniškės orinės šaknys taip pat per visus galus lipo biggrin.gif tiksliau ne lipo o tiesiog ju buvo labai daug ir tikrai gerai išsilaikiusios, tikrai ne minkštos ir gan gerai atrodančios, bet tokios ilgos ir ju tiek daug tai kol aš jas gražiai sutvarkiau kad atrodytu estetiškai ir akiai maloniai teko pavargti, nes bijojau nulaužti netyčia ar ka panašaus padaryti, bet pavyko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 27, 22:46)
Sakykit tos, kurios turit daug orchidėjų... Jūs jas visas vienoj vietoj laikot ar po visus namus po viena išnešiojusios. Mūsų butas mažas, norėčiau gal visas vienoj krūvoj laikyti (turiu 7), bet nežinau, ar čia viena kokį didelį vazoną visoms nupirkus ar kokį specialų laikiklį joms sugalvoti g.gif  Gal kas kokių idėjų turit... blush2.gif  4u.gif

Pas mane visos ant vienos palanges, bet ji pas mane labai ilga. Man lengviau jas kruvoj priziuret.
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 03 28, 00:42)

Iš tikrųjų man tokios ir reikėtų, kur rupintis dažniau reikia, nes gėlėmis rūpintis labai mėgstu, vat o toks mažytis vazonėlis keltų daugiau rūpesčių tad man būtų daug įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 27, 22:46)
Sakykit tos, kurios turit daug orchidėjų... Jūs jas visas vienoj vietoj laikot ar po visus namus po viena išnešiojusios. Mūsų butas mažas, norėčiau gal visas vienoj krūvoj laikyti (turiu 7), bet nežinau, ar čia viena kokį didelį vazoną visoms nupirkus ar kokį specialų laikiklį joms sugalvoti g.gif  Gal kas kokių idėjų turit... blush2.gif  4u.gif

o pas mane remontas vyksta, tai dabar jos visos (aplamai geles) vienam kambari sukrautos rolleyes.gif o poto manau orches keliaus visos ant vienos palanges g.gif
Atsakyti