Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

pas mane visos vienoj vietoj, smagiau joms ten kruvoj biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš kadangi jų daug neturiu... na dar dendrobium nobile tipo turiu tai ji gyvena virtuvėje ant palangės o šita gražuolė pas mane kambary tupės, taip pat ant palangės, tik žadu dar jai tarsi tokia atskira pakopa padaryti kad aukščiau būtų, kodėl neklauskit - nežinau, tiesiog šiaip taip sugalvojau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
as tai miegamajam nei vienos geles nelaikau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 27 kovo 2008 - 23:05
O ju ir tokiu mazu yra huh.gif . Niekur nesu tokiu maciusi blink.gif . Na mano tada didele skaitos palyginus su miniuku smile.gif . Vadinasi as turiu mazaziede thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2008 03 27, 23:05)
O ju ir tokiu mazu yra  huh.gif . Niekur nesu tokiu maciusi  blink.gif . Na mano tada didele skaitos palyginus su miniuku  smile.gif . Vadinasi as turiu mazaziede  thumbup.gif

siaip parduotuvese ir as tokiu maziu nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
aš tai laikau čia viską biggrin.gif ir kompas yra ir televozorius didziulis ir augalai keli ir lova tarp viso kitko biggrin.gif (turiu omeny savo miegamaji)
Vat aš kol tokio miniuko nebuvau mačiusi net nenumaniau kad dar mažesnių yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 27 kovo 2008 - 23:08
Sveikos orchideju myletojos 4u.gif turiu klausimuka, gal kas pagelbes... vienas mano phalenopsiukas vietoje ziedyno ant stiebuko isaugino vaikeli... ka man su juo daryti? nukirpti? bet jis dar saknu neturi g.gif tam vaikiukui jau geras pusmetis, jau toks nemazas uzaugo... tik sakneles dar laaaabai nedideles, apie 1 cm 4u.gif aciu is anksto visoms padejusioms ax.gif
Atsakyti
aš kiek žinau tai reikia laukti kol šakneles užsiaugins tokias nemažas kad prigyt galėtų ir tik tada atskirti, bet nenoriu pričiulbet kitos manau geriau žino. idėčiau foto kur mačiau kiek turi but užaugusios šaknys bet dar negaliu kiek zinau tai galiu parodyt kur mačiau : http://www.rojaussod...i...=a&start=15
cia puslapio pabaigoje yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 27 kovo 2008 - 23:12
QUOTE(Inexe @ 2008 03 28, 00:10)
aš kiek žinau tai reikia laukti kol šakneles užsiaugins tokias nemažas kad prigyt galėtų ir tik tada atskirti, bet nenoriu pričiulbet kitos manau geriau žino.

aciukas, pakartojai mano mintis biggrin.gif as irgi taip galvoju, tad teks dar paauginti, idomu kiek metu lotuliukas.gif na, gal dar kas patvirtins ar paneigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnyte @ 2008 03 27, 23:08)
Sveikos orchideju myletojos 4u.gif  turiu klausimuka, gal kas pagelbes... vienas mano phalenopsiukas vietoje ziedyno ant stiebuko isaugino vaikeli... ka man su juo daryti? nukirpti? bet jis dar saknu neturi g.gif tam vaikiukui jau geras pusmetis, jau toks nemazas uzaugo... tik sakneles dar laaaabai nedideles, apie 1 cm 4u.gif  aciu is anksto visoms padejusioms ax.gif

nesu su jais dar susidurusi, bet sakyciau lai dar saknytes paaugina g.gif

dirstelk dar cia, gal anglu supranti tai paskaitinek g.gif
Atsakyti
ta puslapi pažiūrėk ten gerai matosi toj fotkėj wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 28, 01:14)
nesu su jais dar susidurusi, bet sakyciau lai dar saknytes paaugina g.gif

dirstelk dar cia, gal anglu supranti tai paskaitinek g.gif

bet šitame psl tai ne ant žiedyno keikiukas išaugęs bent jau man taip atrodo, na žodžiu man rodos geriau paskaityti ta psl kur aš nurodžiau ten būtent apie tai kalbama yra rolleyes.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 27, 22:46)
Sakykit tos, kurios turit daug orchidėjų... Jūs jas visas vienoj vietoj laikot ar po visus namus po viena išnešiojusios. Mūsų butas mažas, norėčiau gal visas vienoj krūvoj laikyti (turiu 7), bet nežinau, ar čia viena kokį didelį vazoną visoms nupirkus ar kokį specialų laikiklį joms sugalvoti g.gif  Gal kas kokių idėjų turit... blush2.gif  4u.gif

Prašom smile.gif Geras variantas laikyti krūvoje 4u.gif Ir naudinga ir gražu
http://www.orchidejo....php?item_id=74

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 23:06)
siaip parduotuvese ir as tokiu maziu nemaciau schmoll.gif

Megos Senukuose mačiau tų mini miniukų wub.gif , bet kaina doh.gif - 42 Lt.
Atsakyti