Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

kaina galima sakyti žudanti
Atsakyti
oi, sirdingai visoms dekoju wub.gif wub.gif belieka pasiskaityti.. jau dabar aisku, maniskis keikiukas dar per mazom saknytem, kad atskirti nuo mamos rolleyes.gif na, ir reikes isigilinti i jusu temele atidziau, nes turiu 3 phalenopsius, ir jau geras pusmetis visi stovi vietoje, nenori zydeti... tiesa, tik lapai po truputi auga 4u.gif o atrodo, kad viska darau tinkamai, ir laistau ir tresiu pagal instrukcijas, viena tik paguoda, kad keikiuka turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:22)
Megos Senukuose mačiau tų mini miniukų  wub.gif , bet kaina  doh.gif  - 42 Lt.

unsure.gif doh.gif brangumelis, bet nuo tokios dovanos niekada neatsisakyciau ax.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnyte @ 2008 03 27, 23:25)
oi, sirdingai visoms dekoju wub.gif  wub.gif  belieka pasiskaityti.. jau dabar aisku, maniskis keikiukas dar per mazom saknytem, kad atskirti nuo mamos rolleyes.gif na, ir reikes isigilinti i jusu temele atidziau, nes turiu 3 phalenopsius, ir jau geras pusmetis visi stovi vietoje, nenori zydeti... tiesa, tik lapai po truputi auga 4u.gif o atrodo, kad viska darau tinkamai, ir laistau ir tresiu pagal instrukcijas, viena tik paguoda, kad keikiuka turesiu biggrin.gif

bandysiu pasikartot blush2.gif gal ir tau padetu g.gif
padaryk joms karsta dusa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnyte @ 2008 03 28, 01:25)
oi, sirdingai visoms dekoju wub.gif  wub.gif  belieka pasiskaityti.. jau dabar aisku, maniskis keikiukas dar per mazom saknytem, kad atskirti nuo mamos rolleyes.gif na, ir reikes isigilinti i jusu temele atidziau, nes turiu 3 phalenopsius, ir jau geras pusmetis visi stovi vietoje, nenori zydeti... tiesa, tik lapai po truputi auga 4u.gif o atrodo, kad viska darau tinkamai, ir laistau ir tresiu pagal instrukcijas, viena tik paguoda, kad keikiuka turesiu biggrin.gif

Į sveikatėlę! na o aš tik šiandien apie viska pasiskaičiau, pasimokiau pabandžiau isiminti ir galbūt visai neblogai pavyko thumbup.gif linkiu kad keikiukas greitai užaugintų šakneles, o kitos orchidėjos palepintų tave žiedeliais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 23:27)
unsure.gif  doh.gif brangumelis, bet nuo tokios dovanos niekada neatsisakyciau ax.gif  tongue.gif

o manęs kažkaip neveža tie miniukai blush2.gif Va, per Velykas vienas phal apdovanojo mane žiedais - skersmuo 11-12 cm thumbup.gif Ir žiedų planuoja būti 13 bigsmile.gif
Atsakyti
unsure.gif oho kiek jau valandu doh.gif
sedziu as cia apsipatenkinus, kaifuoju nuo grozio, o jau i lova laikas, dar zadejau vonioj pasiniurkdyt biggrin.gif teks pliuskenimasi atidet ir ant greicio po dusu palyst tongue.gif

labanakt mergytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:31)
o manęs kažkaip neveža tie miniukai  blush2.gif  Va, per Velykas vienas phal apdovanojo mane žiedais - skersmuo 11-12 cm  thumbup.gif  Ir žiedų planuoja būti 13  bigsmile.gif

nors viena savo kolekcijoje turet visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
ohoho čia tai žiedų dydis... man tikrai labai gražu žiūrėti į tokias tikrai didžiažiedes ir galbūt jei būtų daugiau vietos pas mane ir aš tokia auginčiau bet mane kažko žavi mažiukės tos, ir toki mini miniuka mielai priglausšiau... aišku tik ne už tokia kainą biggrin.gif

Labanakt rena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 27 kovo 2008 - 23:34
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 28, 00:31)
Va, per Velykas vienas phal apdovanojo mane žiedais - skersmuo 11-12 cm  thumbup.gif  Ir žiedų planuoja būti 13  bigsmile.gif

oho wub.gif tikiuosi, kad ir as kadanors sulauksiu tokiu ziedu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 28, 00:27)
padaryk joms karsta dusa mirksiukas.gif

aciu uz patarima, bandysime karsta dusa 4u.gif
Atsakyti
pastaruoju metu taip įsikarščiavau į visus augalėlius kad kartais jau pati susivokiu kad reikia apsiraminti, tai sau ramiai mintyse pasikartoju "nereikia tau jo, nereikia" biggrin.gif nes noras turėti visokiu grožybių labai didelis tik aš visų
pirma esu nepatyrusi augalų auginime, pradėjau rimtai tuo dometis tik prieš gerą pusmetį, o dabar vis dažniau pastebiu kad isismarkavau jau, ir to ir ano ir dar kito norėčiau,
o antra tai ir vietos čia ne per daugiausia, galiu vėliau nebesutilpt,
trečia būtų tas kad bijau nesugebėt visų prižiūrėti o to tikrai nenoriu.
Tad teks norų stengtis neplėsti. . .
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 28, 00:31)
o manęs kažkaip neveža tie miniukai  blush2.gif  Va, per Velykas vienas phal apdovanojo mane žiedais - skersmuo 11-12 cm  thumbup.gif  Ir žiedų planuoja būti 13  bigsmile.gif

Gaure thumbup.gif dar ne taip senai guodetes, kad nei vienos neprazydinot, o va ir rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 03 28, 09:20)
Gaure  thumbup.gif dar ne taip senai guodetes, kad nei vienos neprazydinot, o va ir rezultatas  thumbup.gif

Stengiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 23:06)
siaip parduotuvese ir as tokiu maziu nemaciau schmoll.gif

As Akropolio Ermitaze pirkau

QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:31)

Kaip faina bigsmile.gif . Saunuole

As vakarais dabar turiu uzsiemima. Isigyjau knyga "Mini Orchids", tai dabar studijuoju ir groziuosi wub.gif Tiksliau sakant renkuosi ko noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti