oi, sirdingai visoms dekoju
belieka pasiskaityti.. jau dabar aisku, maniskis keikiukas dar per mazom saknytem, kad atskirti nuo mamos
na, ir reikes isigilinti i jusu temele atidziau, nes turiu 3 phalenopsius, ir jau geras pusmetis visi stovi vietoje, nenori zydeti... tiesa, tik lapai po truputi auga
o atrodo, kad viska darau tinkamai, ir laistau ir tresiu pagal instrukcijas, viena tik paguoda, kad keikiuka turesiu

QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:22)

Papildyta:
QUOTE(Arnyte @ 2008 03 27, 23:25)
belieka pasiskaityti.. jau dabar aisku, maniskis keikiukas dar per mazom saknytem, kad atskirti nuo mamos
na, ir reikes isigilinti i jusu temele atidziau, nes turiu 3 phalenopsius, ir jau geras pusmetis visi stovi vietoje, nenori zydeti... tiesa, tik lapai po truputi auga
o atrodo, kad viska darau tinkamai, ir laistau ir tresiu pagal instrukcijas, viena tik paguoda, kad keikiuka turesiu 

bandysiu pasikartot

padaryk joms karsta dusa

QUOTE(Arnyte @ 2008 03 28, 01:25)

Į sveikatėlę! na o aš tik šiandien apie viska pasiskaičiau, pasimokiau pabandžiau isiminti ir galbūt visai neblogai pavyko

QUOTE(rena @ 2008 03 27, 23:27)

o manęs kažkaip neveža tie miniukai

sedziu as cia apsipatenkinus, kaifuoju nuo grozio, o jau i lova laikas, dar zadejau vonioj pasiniurkdyt

labanakt mergytes

Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:31)
Va, per Velykas vienas phal apdovanojo mane žiedais - skersmuo 11-12 cm
Ir žiedų planuoja būti 13 

nors viena savo kolekcijoje turet visai neblogai

QUOTE(Gaurė @ 2008 03 28, 00:31)

oho

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 28, 00:27)
padaryk joms karsta dusa 

aciu uz patarima, bandysime karsta dusa

pastaruoju metu taip įsikarščiavau į visus augalėlius kad kartais jau pati susivokiu kad reikia apsiraminti, tai sau ramiai mintyse pasikartoju "nereikia tau jo, nereikia"
nes noras turėti visokiu grožybių labai didelis tik aš visų
pirma esu nepatyrusi augalų auginime, pradėjau rimtai tuo dometis tik prieš gerą pusmetį, o dabar vis dažniau pastebiu kad isismarkavau jau, ir to ir ano ir dar kito norėčiau,
o antra tai ir vietos čia ne per daugiausia, galiu vėliau nebesutilpt,
trečia būtų tas kad bijau nesugebėt visų prižiūrėti o to tikrai nenoriu.
Tad teks norų stengtis neplėsti. . .

pirma esu nepatyrusi augalų auginime, pradėjau rimtai tuo dometis tik prieš gerą pusmetį, o dabar vis dažniau pastebiu kad isismarkavau jau, ir to ir ano ir dar kito norėčiau,
o antra tai ir vietos čia ne per daugiausia, galiu vėliau nebesutilpt,
trečia būtų tas kad bijau nesugebėt visų prižiūrėti o to tikrai nenoriu.
Tad teks norų stengtis neplėsti. . .
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 28, 00:31)

Gaure

QUOTE(skm @ 2008 03 28, 09:20)
Stengiuosi

QUOTE(rena @ 2008 03 27, 23:06)
As Akropolio Ermitaze pirkau
QUOTE(Gaurė @ 2008 03 27, 23:31)

Kaip faina

As vakarais dabar turiu uzsiemima. Isigyjau knyga "Mini Orchids", tai dabar studijuoju ir groziuosi