Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

[quote=Sigute***,2008 04 09, 22:01]
Na tu viena koja juk Panevėžietė gryna. thumbup.gif

Oi .negi aš tik viena koja Panevėžietė doh.gif Maniau kad dviem. ax.gif Paskaičiavau..kol kas Panevėžys laimi..Kėdainiuose aš nelabai seniai..tik 15 metelių. tongue.gif

O sanpaulija Зима Улыбается ir man patinka.Mano lapukas tik du vaikus išstenėjo....O jau laukt reikėjo ,nuo pačių joninių.Koks spartuolis.Tiesa džiugu ,kad vaikiukai jau atskirti. thumbup.gif bet jei augs tokiais tempais įdomu kada žiedų sulauksim. g.gif

Sigute kada tavo lapas buvo sodintas...ir kokio dydžio dabar vaikiiukai.Pamenu pas abi buvo lapai užsispyrėliai...Aš savo vaikiukus atskyriau tik prieš savaitę. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 09 balandžio 2008 - 21:55
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 22:54)
    Oi .negi aš tik viena koja Panevėžietė doh.gif Maniau kad dviem. ax.gif Paskaičiavau..kol kas Panevėžys laimi..Kėdainiuose aš nelabai seniai..tik 15 metelių. tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 22:54)

Sigute kada tavo lapas buvo sodintas...ir kokio dydžio dabar vaikiiukai.Pamenu pas abi buvo lapai užsispyrėliai...Aš savo vaikiukus atskyriau tik prieš savaitę. ax.gif

Štai ta štukorka Зима Улыбается ji pas mane sodinta tuo pačiu laiku du lapukai, kaip ir tau duotas lapukas, vienas gal kiek spartesnis papuolė bet tesugebėjo vieną vaikiuką išauginti, o antrasis štai tik kokius dar teturi, pupuliukai ir tiek...bet jie turi savo vertę. mirksiukas.gif
nepatingėjau ir foto padariau katik. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Reiškias mano lapukas dar nėr labai baisiai užsispyręs..tik vidutiniokas.Ir vaikai du .Tai irgi gerai.Lapą pastačiau antrai vadai.Pažiūrėsiu ar susimylės.
Atsakyti
Kaip jus atsimenat kada koki lapuką pasodinot, čia ypač tos, kur dideliais kiekiais auginat? g.gif biggrin.gif Dienoraščius kiekvienai vedat ar kaip hihihi.gif
Atsakyti
Va tuo tas dauginimas ir idomus, tik per jį gali geriau susipažinti su sanpaulijų augimo ypatybėmis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 09, 23:30)
Kaip jus atsimenat kada koki lapuką pasodinot, čia ypač tos, kur dideliais kiekiais auginat? g.gif biggrin.gif Dienoraščius kiekvienai vedat ar kaip hihihi.gif

Tikrai taip, turiu apie 100veislių, be užrašų, kaip be rankų. mirksiukas.gif
user posted imagesanpaulijų pasas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 balandžio 2008 - 22:39
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 23:34)
Va tuo tas dauginimas ir idomus, tik per jį gali geriau susipažinti su sanpaulijų augimo ypatybėmis... g.gif
Papildyta:

100 veisliu ??????????? blink.gif kur tiek sutalpini ?? blush2.gif
Atsakyti
aliu, merginos smile.gif!!

Man reikia kiminu smile.gif!! Niekaip nerandu

liepe kreiptis pas jus unsure.gif
Atsakyti
Kaip turi kokį pomėgį, kartais neberūpi jog būtų pačiam patogu lotuliukas.gif , tenka panaudoti turimas palanges, knygas išprašyti iš lentynų, kiti augalai taipat iškeliavo iš namų užleisdami vietą šiai gražuolei...taigi visokių gudrybių prigalvojame.
Papildyta:
QUOTE(Simzalyte @ 2008 04 09, 23:45)

Nu pagelbėkite žmogučiui kas, aš padėti kaip ir negaliu, mat atsargos jau į pabaigą.
Atsakyti
Su kiminais galime padėti, jei gyvenate Kaune arba Vilniuje (kartais pravažiuoju smile.gif ). Rašykite į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 22:34)

blink.gif oho, aukštas lygis huh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simzalyte @ 2008 04 09, 22:45)

g.gif Is kokio miesto agalbos sauksmas?kokio kiekio reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Na, šiandien lekiu vazonėlių ir šiaip visokių priedų. Labai gražios mano sanpaulytės. Vis žiūriu ir žiūriu į jas.
O tos zima ulibaetsa ir aš norėčiau. Labai labai. biggrin.gif Kai jau prieis eilė kas turėsit tikrai nupirkčiau, nes matau šitos gėlytės daug norinčių. thumbup.gif
Atsakyti