Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(Iiudna @ 2008 04 10, 11:43)
aha, pas mane tai tikrai greit zeme isdziusta.... y savaite kelis kartus ar net dazniau lieju mirksiukas.gif

kiminu pridetum taip daznai nereiktu laistyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 11:00)
kiminu pridetum taip daznai nereiktu laistyt mirksiukas.gif

turiu su kiminais vaikus tai labai sunkun suprast kada jie isdziusta g.gif bent jau man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
pagalbos sauksmas sklinda is Vilniaus smile.gif na kiekio tai net neisivaizduoju smile.gif

QUOTE(Silvana @ 2008 04 10, 07:24)
g.gif Is kokio miesto agalbos sauksmas?kokio kiekio reikia? rolleyes.gif

Papildyta:
aciu, bet man kiminu gyvu reiketu rolleyes.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 10, 09:42)
jei kas, tai gali ir cia uzsisakyti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 10, 12:09)
turiu su kiminais vaikus tai labai sunkun suprast kada jie isdziusta g.gif  bent jau man taip atrodo blush2.gif

as tai neant virsaus dedu schmoll.gif as dedu truputi i dugna ir smulkintus su zeme sumaisau rolleyes.gif

QUOTE(Simzalyte @ 2008 04 10, 12:22)
aciu, bet man kiminu gyvu reiketu  rolleyes.gif

tipo nesudziovintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simzalyte @ 2008 04 10, 11:22)
man kiminu gyvu reiketu  rolleyes.gif

Galiu pagelbet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 12:36)
tipo nesudziovintu g.gif

jop...reikia seklu dauginimui.

Na ir jei kam idomu ir mokate angliskai, tai radau viena puslapiuka su nurodymais, kaip kiminus auginti http://www.geocities.com/butchtincher/ mirksiukas.gif

Ir tiesa, gal kas zinot kokiose parduotuvese galima rasti tokiu maiseliu http://img.alibaba.c...torage_Bags.jpg?
net neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simzalyte: 10 balandžio 2008 - 11:54
QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 09, 18:08)
Butinai, aciu  blush2.gif
Tik pradziai pasiskaitysiu apie sias gelytes  4u.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 09, 19:06)
Nerandu tokios toj nuorodoj kur idejo,kur visos rusys  unsure.gif
Papildyta:

as tinku visoj lietuvoj, nes siaip esu Vilniete,tik puse metu KLP gyvenu  blush2.gif
Vilniuj bunu 2-3 kart per menesi  biggrin.gif

mielai kvieciu i svecius, nezinau ne kur det, tiek vaikiuku ivairiu turiu, o skelbtis ir siustis nebera kada, kai pradejau i darba eiti doh.gif

oi kaip man reikia kurjerio i vilniu kad siuntinuka nuveztu blush2.gif . 5 vaikiukus padovanociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 04 10, 13:20)
mielai kvieciu i svecius, nezinau ne kur det, tiek vaikiuku ivairiu turiu, o skelbtis ir siustis nebera kada, kai pradejau i darba eiti  doh.gif

O ka gero turi? g.gif lyg savu neuztektu doh.gif lotuliukas.gif darysiu ir as "turgeli", nes jau laikas..
Atsakyti
Na, to vermikulito negavau. Apvažiavau parduotuves, bet į mane kaip į kvailą pažiūrėjo net nežino kas per daiktas. Manęs klausė, o kas tai yra. Negi aš žinojau, bet kaip suprantu ne visos dedat jį ir gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 11:36)
as tai neant virsaus dedu schmoll.gif as dedu truputi i dugna ir smulkintus su zeme sumaisau rolleyes.gif

aiskau blush2.gif na tada jei as gausiu kiminu tai tada ir zinosiu kur juos det mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 10, 12:53)
O ka gero turi? g.gif  lyg savu neuztektu  doh.gif lotuliukas.gif darysiu ir as "turgeli", nes jau laikas..

tiksliai dabar negaliu isvardint, nes rasau is darbo, bet apie 20 rusiu vaikiuku priaugo, palanges zalios zalios, lapuotos lapuotos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2008 04 10, 12:46)
Galiu pagelbet mirksiukas.gif

tai butu malonu ax.gif , o kokiu budu? smile.gif
Atsakyti