Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 11:12)
Rena  -tavo treileriukas vaikus leidžia.Jei dabar tupi Tauragėj..tai bus galima dairytis kurjerio. mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif siaip tauragej esu ax.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:45)
Bet galiu pasakyt ,kad skūpas moka du kartus..Čia aš apie save ir savo fotiką verysad.gif

tai tau ka fotiko taip ir nepataise g.gif

QUOTE(vailija @ 2008 04 09, 16:08)
Vienu žodžiu, kai sužinojo, kad čia per internetą susiradau tave(vakar nesakiau, net ir kaip surast tavo gatvę pati internete susiradau , dėl viso pikto), sakė,kad man internetą atjungs. Tikėkimės pajuokavo.

irnesakyk.gif maniskis ir mane gasdino, kad neta atjungs, o as pasakiau, atjung g.gif bet tada nieko nedarysiu namie ir aplamai susikraunu vaikus ir isvarau pas mama tongue.gif
hihihi.gif apsiramino...
Atsakyti

QUOTE(Simzalyte @ 2008 04 09, 20:42)
gal kas zinot kur galima kiminu netoli Vilniaus rasti?

jei kas, tai gali ir cia uzsisakyti ax.gif

Atsakyti
Paaiskinkit man kas per daiktas kiminai blush2.gif blush2.gif blush2.gif cia kur miske auga? samanos? blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir kam tas vermikulitas? cia kur katem i deze deda? Tik nesijuokit, as naujoke blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti blush2.gif Turiu vaikiuka dar prie lapuko, vaikiukas jau toks nemazas wub.gif ar man dabar atskirt ta dideli lapiuka ar dar palauk? Gal dar vienas vaikutis bus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 10 balandžio 2008 - 09:50
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 10, 10:49)
Paaiskinkit man kas per daiktas kiminai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  cia kur miske auga? samanos?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ir kam tas vermikulitas? cia kur katem i deze deda?  Tik nesijuokit, as naujoke  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti  blush2.gif  Turiu vaikiuka dar prie lapuko, vaikiukas jau toks nemazas  wub.gif  ar man dabar atskirt ta dideli lapiuka ar dar palauk? Gal dar vienas vaikutis bus?

Kiminai- neturi nei šaknų, nei rizoidų. Atmosferinį vandenį sugeria visu kūno paviršiumi, todėl sukaupia 20-30 kartų daugiau vandens, negu patys sveria. Iš nunykusios apatinės dalies formuojasi durpės.
user posted image

Vermikulitas – tai mineralas, pasižymintis puikiomis baktericidinėmis savybėmis yra hidrožėručių grupės mineralas. Pastarasis, būdamas chemiškai neaktyvus, ypač tinka substratui.
Vermikulitas gali savyje išlaikyti kelis kartus daugiau vandens, nei jo pačio svoris, taip pat substratui suteikia oringą struktūrą.
user posted image

vaikiuka gali jau skiri, o mama-lapuka palik, gal dar tau vaiku priaugins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 balandžio 2008 - 10:08
4u.gif
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 11:02)
Kiminai neturi nei šaknų, nei rizoidų. Atmosferinį vandenį sugeria visu kūno paviršiumi, todėl sukaupia 20-30 kartų daugiau vandens, negu patys sveria. Iš nunykusios apatinės dalies formuojasi durpės.
user posted image

vaikiuka gali jau skiri, o mama-lapuka palik, gal dar tau vaiku priaugins biggrin.gif

tai ar pas mus miskuose galima rast tuos kiminus? Klausiu todel, kad priemusu miskeli maciau kazka panasaus g.gif o kam tas virmikulitas sanpaulijom? ka jis duoda?
O kaip teisingai skirt vaikiuka? blush2.gif as galvojau lapuka dideli nupjaut, nes jau pasodinus nesenai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 10 balandžio 2008 - 10:08
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 10, 11:06)
tai ar pas mus miskuose galima rast tuos kiminus?

na sakyciau pelkeje gali rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 11:09)
na sakyciau pelkeje gali rasti g.gif

kai eisiu su pupa pasivaiksciati atsinesiu to daiktelio ir idesiu foto g.gif gal man pasiseks ir tai bus ko reikia blush2.gif
Atsakyti
as nenaudoju kiminu niekur blush2.gif
Atsakyti
as tai kiminus naudoju bet nedaug, bet vermikulito tai ne schmoll.gif

dabar net kai kuriuos lapukus kisau i kiminus dauginimui, tai greiciau isleido nei zemeje sodinti g.gif
Atsakyti
Sigute, norėjau paklausti, po kiek laiko man tuos vaikiukus dabar laistyti?
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 10, 11:18)
Sigute, norėjau paklausti, po kiek laiko man tuos vaikiukus dabar laistyti?

tai kai bus sausa zeme, tai ir laistyk, juk kiekvienuose namuose siluma skirtinga ax.gif
Atsakyti
aha, pas mane tai tikrai greit zeme isdziusta.... y savaite kelis kartus ar net dazniau lieju mirksiukas.gif
Atsakyti