Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 11, 11:17)
O tinka skystos trasos ? (esu nusipirkus zydinciom gelem)  blush2.gif

Yra siaip specializuotos trasos sanpaulijoms, kur didesne fosoforo koncentracija, jei teisingai prisimenu. Panasios trasos buna ir orchidejoms. Daug kas naudoja firmos schultz arba pocon. Jei tresi nespecializuotomis trasomis, labiau atskiesk, nes kitaip nudeginsi augaliuka. sekmes smile.gif
Atsakyti
Antroji sanpaulijų augintojų ir gerbėjų pamoka–susitikimas planuojami pirmojoje birželio pusėje, vieną iš savaitgalio dienų (greičiausiai 7 ar 14 dieną), Kaune, miesto centre. Patogumo vardan, susitikimas vyks pirmoje dienos pusėje.
Pamokos-susitikimo temos:
„Vaikučių“ atskyrimas (praktika); Veislių ypatumai; Susitikimas su profesionalais ir mėgėjais; Linksmoji dalis.

Fėjas ir burtininkus, ketinančius dalyvauti, kviečiu parašyti į až. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 10, 20:25)
Nėra... pora tik taškelių vos matomų...kažin kodėl taip mastau.gif ne tas lapas buvo skintas  g.gif  augalas jaunas,bet ir jame turėtų būt matomi veislei būdingi bruožai...

pas mane kai pirma syk ji zydejo, tai buvo net puse lapo violetinio o kita ruzava, zo pirmas zydejimas, tai irgi buna ne toks tikslus g.gif
Atsakyti
biggrin.gif pora tik taškelių vos matomų... 4u.gif Jei visgi yra kelets vos matomų taškelių ,tai laukiame kitų žiedukų išsiskleidiant. biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasirodyt savo pirmos taip nerealiai "sufantazavusios" grazuoles - Optical illusion wub.gif paskutine savaite kasdien po kokia 10 kartu vis tikrinau, ar jau, AR JAU? lotuliukas.gif lotuliukas.gif turiu pripazinti, kad is fantazy grupes man sita gal graziausia..
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 04 11, 00:27)
Tai kazi pas ka galeciau gauti, graziu ir prieinama kaina sanpauliju, Kazkaip labai gail atos kur mano ziurkyte pribaige  verysad.gif Jau tokia grazi ji buvo

Augaliukus siunčiu paštu jei kitame mieste, kaina tikrai prieinama, jei dar neradai iš kur gauti , rašyk į AŽ.

QUOTE(Agniuke* @ 2008 04 11, 11:17)
O tinka skystos trasos ? (esu nusipirkus zydinciom gelem)  blush2.gif

Savo sanpaulijų ūkį trešiu šiomis trąšomis:

user posted image

eya, smagu matyti žiedukus. thumbup.gif
Atsakyti
Sigute***, o kur kolbeles lapukų mirkymui pirkai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 11 balandžio 2008 - 16:10
Pas mus Panevėžyje yra tokia medicininių prekių parduotuvė "OPTIKA" joje pirkau stovelį (kaina 15 Lt ), o kolbeles parūpino draugė iš ligoninės, bet toje pat parduotuvėje , o ir vaistinėje esu mačiusi (kolbelės kaina 1 litukas su cnt...)
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 11, 16:21)
Pas mus Panevėžyje yra tokia medicininių prekių parduotuvė "OPTIKA" joje pirkau stovelį (kaina 15 Lt ), o kolbeles parūpino draugė iš ligoninės, bet toje pat parduotuvėje , o ir vaistinėje esu mačiusi (kolbelės kaina 1 litukas su cnt...)

aišku, reikia iš pažįstamų medikų prašyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 11, 14:57)
Optical illusion wub.gif  user posted imageuser posted image

Niu laaaabai thumb_yello.gif O as jos ziedeliu gal tik rudeni sulauksiu sad.gif O jei dar sportos, tai mega_shok.gif
Atsakyti
Gražios gėlytės biggrin.gif
Aš tai tikrai į labai nedidukus vazonėlius įsodinau. Nupirkau visom vienodus. Labai gražūs, bet manau, vėliau, jei viskas bus gerai, kai persodinėsiu gali reikt ir didesnių. Bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 11, 15:57)
Ateinu ir as pasirodyt savo pirmos taip nerealiai "sufantazavusios" grazuoles - Optical illusion wub.gif  paskutine savaite kasdien po kokia 10 kartu vis tikrinau, ar jau, AR JAU? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  turiu pripazinti, kad is fantazy grupes man sita gal graziausia..
user posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti