Ot fainai būtų.Nes čia vidury lietuvos aš viena ,kaip pirštas-nėr nei su kuo kavos pagert..apie gėles paplepėt.Kėdainiai toks kraštas ,kad mano salotų nesupranta...tik agurkai ir pomidoraiv
Mergaitės..džiaugsmas mano namie..ogi fotiką pataisė.Neaišku ar veiks
Važiuosim į Kauną pasiimti...Gryždama prasuku pro JONAVĄ ...Reik ten sanpaulijų virusą paplatinti.
Ot fainai būtų.Nes čia vidury lietuvos aš viena ,kaip pirštas-nėr nei su kuo kavos pagert..apie gėles paplepėt.Kėdainiai toks kraštas ,kad mano salotų nesupranta...tik agurkai ir pomidoraiv
QUOTE(Airem @ 2008 04 12, 01:32)
laba visoms
Jau daugiau kaip pries 2 savaites pamerkiau kelis lapukus o jokiu saknu dar net nesimato.Gal jau ir nebus
Ar taip gali nutikti?
Jau daugiau kaip pries 2 savaites pamerkiau kelis lapukus o jokiu saknu dar net nesimato.Gal jau ir nebus
Na jei lapukas atrodo gerai, gyvibingas, standus o kotelis kietas, jo galiukas be puvinuko žymių, būk kantri ir tikrai sulauksi. Pamerktus lapukus laikykite šiltai ir šviesiai, aišku ne ant tiesioginių saulutės spindulių...ox, kad jų būtų bent kiek daugiau.
Tikrai taip reikia saulytės.
reikia patarimo,turiu dvi sanpaulijas,bet jos tokios pasidarė negražios ,žodžiu peraugusios,tas kotas ilgas lapukai mažėti pradėjo,bet gražiai žydi.Todėl nutariau nekankinti ir atnaujinti,kaip man reikėtų tai padaryti.Ar lapuką įšaknydinti,ar galima dar kokiu kitu būdu.Ir ar jau galima dauginti,ar per vėlu,o gal dar anksti,aš čia apie metų laikus
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 12, 11:47)
Dar liko keli sanpaulijų vaikiukai. Ieškom naujų namučių...... 
Mas Winter Moon 2
Pretty Poison - 1
Саломея .1
Deivė ..
Mas Winter Moon 2
Pretty Poison - 1
Саломея .1
Deivė ..
Ar turi dar šių veislių vaikiukų....
Papildyta:
QUOTE(dėja @ 2008 04 12, 16:36)
.Todėl nutariau nekankinti ir atnaujinti,kaip man reikėtų tai padaryti.Ar lapuką įšaknydinti,ar galima dar kokiu kitu būdu.Ir ar jau galima dauginti,ar per vėlu,o gal dar anksti,aš čia apie metų laikus 
Laikas visai tinkamas, jei nėra šoninių vaikiukų kuriuos galėtum atskirti, tai belieka merkti lapuką isišaknyjimui ir jau su išleistomis šaknelėmis sodinti į lengvą žemę, tik neisodink per giliai. Išleis būrelį vaikiukų ir turėsi naujų sanpauliukų, tai praeis ne taip jau mažai laiko. O jei nori greitesnio rezultato, mes augintojos galime pasiūlyti isigyti veislinukių sanpaulijų vaikiukų.
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 12, 16:05)
Ar turi dar šių veislių vaikiukų....
, žinau kam jų reikia, nutariau patarpininkauti....
Papildyta:
Laikas visai tinkamas, jei nėra šoninių vaikiukų kuriuos galėtum atskirti, tai belieka merkti lapuką isišaknyjimui ir jau su išleistomis šaknelėmis sodinti į lengvą žemę, tik neisodink per giliai. Išleis būrelį vaikiukų ir turėsi naujų sanpauliukų, tai praeis ne taip jau mažai laiko. O jei nori greitesnio rezultato, mes augintojos galime pasiūlyti isigyti veislinukių sanpaulijų vaikiukų.
Papildyta:
Tai va ,kad vaikiukų nėra,todėl ir galvoju apie lapelius.
AČIŪ už pasiūlima įsigyti,žinosiu kur kreiptis
Sigute
nu užsimiegojai,gi su tuo prašymu vaikiukų...
neliko.
Bet jei geram žmogui reikai galiu paieškot..nežinu gal dar ką užslėpus rasiu.
Tiesa Panevėžy būsiu Pirmadienį anksti nuo ryto.. ir iki vakaro
Bet jei geram žmogui reikai galiu paieškot..nežinu gal dar ką užslėpus rasiu.
Tiesa Panevėžy būsiu Pirmadienį anksti nuo ryto.. ir iki vakaro
pirma karta gyvenime persodinti gelytes teko: dvi sanpaulijas dickes, du lapukus su saknelemis ir dar du lapukus be sakneliu (nuluzo persodinant nuo dickes vienos) bei viena vaikiuka (nuo kitos dickes). labai tikiuos, kad gelytes puikiai prisitaikys ir apsidziaugs nauja zeme ir vazoneliais
tikrai labai noriu, kad prigytu jos pas mane po persodinimo
Fotoaparato važiuoju į Kauna trečiadienį ar ketvirtadienį..priklausys nuo aplinkybių..gryždama užsuksiu Jonavon.
Pasirodo Nataliukas vos ne mano kaimynė Jonavoje
Pasirodo Nataliukas vos ne mano kaimynė Jonavoje