Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Mergaitės..džiaugsmas mano namie..ogi fotiką pataisė.Neaišku ar veiks ax.gif Važiuosim į Kauną pasiimti...Gryždama prasuku pro JONAVĄ ...Reik ten sanpaulijų virusą paplatinti. blush2.gif
Ot fainai būtų.Nes čia vidury lietuvos aš viena ,kaip pirštas-nėr nei su kuo kavos pagert..apie gėles paplepėt.Kėdainiai toks kraštas ,kad mano salotų nesupranta...tik agurkai ir pomidoraiv doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airem @ 2008 04 12, 01:32)
laba visoms smile.gif
Jau daugiau kaip pries 2 savaites pamerkiau kelis lapukus o jokiu saknu dar net nesimato.Gal jau ir nebus g.gif Ar taip gali nutikti?

Na jei lapukas atrodo gerai, gyvibingas, standus o kotelis kietas, jo galiukas be puvinuko žymių, būk kantri ir tikrai sulauksi. Pamerktus lapukus laikykite šiltai ir šviesiai, aišku ne ant tiesioginių saulutės spindulių...ox, kad jų būtų bent kiek daugiau. doh.gif
Atsakyti
Tikrai taip reikia saulytės. g.gif
Atsakyti
reikia patarimo,turiu dvi sanpaulijas,bet jos tokios pasidarė negražios ,žodžiu peraugusios,tas kotas ilgas lapukai mažėti pradėjo,bet gražiai žydi.Todėl nutariau nekankinti ir atnaujinti,kaip man reikėtų tai padaryti.Ar lapuką įšaknydinti,ar galima dar kokiu kitu būdu.Ir ar jau galima dauginti,ar per vėlu,o gal dar anksti,aš čia apie metų laikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 12, 11:47)
Dar liko keli sanpaulijų vaikiukai. Ieškom naujų namučių...... 4u.gif
Ma‘s Winter Moon ………………2
Pretty Poison - ……………………1
Саломея ……………………………….1
Deivė …………………………………..

Ar turi dar šių veislių vaikiukų.... g.gif , žinau kam jų reikia, nutariau patarpininkauti.... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dėja @ 2008 04 12, 16:36)
.Todėl nutariau nekankinti ir atnaujinti,kaip man reikėtų tai padaryti.Ar lapuką įšaknydinti,ar galima dar kokiu kitu būdu.Ir ar jau galima dauginti,ar per vėlu,o gal dar anksti,aš čia apie metų laikus blush2.gif

Laikas visai tinkamas, jei nėra šoninių vaikiukų kuriuos galėtum atskirti, tai belieka merkti lapuką isišaknyjimui ir jau su išleistomis šaknelėmis sodinti į lengvą žemę, tik neisodink per giliai. Išleis būrelį vaikiukų ir turėsi naujų sanpauliukų, tai praeis ne taip jau mažai laiko. O jei nori greitesnio rezultato, mes augintojos galime pasiūlyti isigyti veislinukių sanpaulijų vaikiukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 12, 16:05)
Ar turi dar šių veislių vaikiukų.... g.gif , žinau kam jų reikia, nutariau patarpininkauti.... lotuliukas.gif

Papildyta:

Laikas visai tinkamas, jei nėra šoninių vaikiukų kuriuos galėtum atskirti, tai belieka merkti lapuką isišaknyjimui ir jau su išleistomis šaknelėmis sodinti į lengvą žemę, tik neisodink per giliai. Išleis būrelį vaikiukų ir turėsi naujų sanpauliukų, tai praeis ne taip jau mažai laiko. O jei nori greitesnio rezultato, mes augintojos galime pasiūlyti isigyti veislinukių sanpaulijų vaikiukų.  mirksiukas.gif

Tai va ,kad vaikiukų nėra,todėl ir galvoju apie lapelius.
AČIŪ už pasiūlima įsigyti,žinosiu kur kreiptis 4u.gif .Bet dabar noriu dar vis tą savo išsaugoti,nes tai dovanota gėlytė su šauniais prisiminimais wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sigute biggrin.gif nu užsimiegojai,gi su tuo prašymu vaikiukų... blush2.gif neliko.
Bet jei geram žmogui reikai galiu paieškot..nežinu gal dar ką užslėpus rasiu.
Tiesa Panevėžy būsiu Pirmadienį anksti nuo ryto.. ir iki vakaro ax.gif
Atsakyti
Jei man pačiai jų būtų užsireikę, tai seniau žinojau, bet čia naujajai "fėjuškai" ligą pripiršau... lotuliukas.gif
Tavęs lauksiu nuo 15val, jei turėsi nuotaikos užsuk! mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif lauk Sigut....atlėksiu. ax.gif jei nuotaikos nebus tikuosi tarp tavo sanpaulijų ją pasitaisyti..... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip dėl foto aparato, jau atgavai? bigsmile.gif
Atsakyti
pirma karta gyvenime persodinti gelytes teko: dvi sanpaulijas dickes, du lapukus su saknelemis ir dar du lapukus be sakneliu (nuluzo persodinant nuo dickes vienos) bei viena vaikiuka (nuo kitos dickes). labai tikiuos, kad gelytes puikiai prisitaikys ir apsidziaugs nauja zeme ir vazoneliais blush2.gif tikrai labai noriu, kad prigytu jos pas mane po persodinimo blush2.gif
Atsakyti
Fotoaparato važiuoju į Kauna trečiadienį ar ketvirtadienį..priklausys nuo aplinkybių..gryždama užsuksiu Jonavon. ax.gif
Pasirodo Nataliukas vos ne mano kaimynė Jonavoje lotuliukas.gif
Atsakyti