Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 12, 20:46)
Pasirodo Nataliukas vos ne mano kaimynė  Jonavoje lotuliukas.gif

Puiku...O aš Jonavon "keliavau" paštu. doh.gif

Pasidžiaukime, iš neto platybių...Lavender Swirls. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 12 balandžio 2008 - 20:34
a as dar tik galiu pasidziaukt beauganciais pirmaisiais pumpuriukais... blush2.gif
a juos krauna "faded denim" ax.gif
Atsakyti
Tai tikrai graži šios veislės sanpaulija, man ji patinka ne tik savo žiedukais bet ir lapukais nors išauginti simetriška skrotele nelabai pavyko. Pernai mano žydėjo labai gausiai ir anksti, o šiemet dar tik ruošiasi, bet kaip bebūtų keista pirmasis ruošiasi žydėti vaikas, o ne motininis augalas. bigsmile.gif
Pernai metų žydėjimas Faded Denim....user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 12, 20:46)
Fotoaparato važiuoju į Kauna  trečiadienį ar ketvirtadienį..priklausys nuo aplinkybių..gryždama užsuksiu Jonavon. ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va kaip smagu 4u.gif kai atsikraustisit galesim drungauti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 12, 21:27)
Puiku...O aš Jonavon "keliavau" paštu. doh.gif

Pasidžiaukime, iš neto platybių...Lavender Swirls. thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 13, 08:22)
Tai tikrai graži šios veislės sanpaulija, man ji patinka ne tik savo žiedukais bet ir lapukais nors išauginti  simetriška skrotele nelabai pavyko. Pernai mano žydėjo labai gausiai ir anksti, o šiemet dar tik ruošiasi, bet kaip bebūtų keista pirmasis ruošiasi žydėti vaikas, o ne motininis augalas. bigsmile.gif
Pernai metų žydėjimas Faded Denim....user posted image

koks svelnumas wub.gif wub.gif wub.gif
o as dabar labai laukiu prazistant EK CIORNAJA ZEMCIUZINA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 12, 19:46)

Niu va, jau nebe viena thumbup.gif Bus dabar su kuo kava gerti ir apie sanpaulijas gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 13, 08:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  va kaip smagu 4u.gif  kai atsikraustisit galesim drungauti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tu ne taip supratai, Rimulė man atrodo nesiruošia kraustytis Jonavon, ji tik svečiuotis žada. O kaimynyste paminėjo tik todėl kad Jonava ir Kėdainiai ne per toliausiai randasi.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inspektorer @ 2008 04 12, 19:19)
pirma karta gyvenime persodinti gelytes teko: dvi sanpaulijas dickes, du lapukus su saknelemis ir dar du lapukus be sakneliu (nuluzo persodinant nuo dickes vienos) bei viena vaikiuka (nuo kitos dickes). labai tikiuos, kad gelytes puikiai prisitaikys ir apsidziaugs nauja zeme ir vazoneliais  blush2.gif tikrai labai noriu, kad prigytu jos pas mane po persodinimo  blush2.gif

Sveikinu 4u.gif gera pradzia thumb_yello.gif Lauksim rezultatu bigsmile.gif

Oij, Sigute***, aciu uz zidrus stebuklus wub.gif iskart prisiminiau eilute is dainos:"Vai zydekit linai.........melinai,melinai,kaip akeliai brangaus" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 13 balandžio 2008 - 07:45
Ir pražydo linai
Prie šaltinio gilaus
Mėlynai mėlynai
Kaip akelės brangaus.

QUOTE(Silvana @ 2008 04 13, 08:38)
Bus dabar su kuo kava gerti ir apie sanpaulijas gathering.gif

Einam kolektyviai gerti kavos, o tai čia tiek daug mūsų jau susirinko, kaip niekad... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 balandžio 2008 - 08:04
labas rytas 4u.gif a kavute labai sklani... thumbup.gif
Papildyta:
ir dar tuiriu toky klausima blush2.gif
ar eitu tik is ziedu atpazint veislia? turiu viena , bet kaip ji vadinasi nezinau ir dar nezydi doh.gif
Atsakyti
Galiu tik tiek atsakyti, jei ją pirkai iš prekybos centro tai ji jau ir vadinsis "Maksimutė", na o jei gavai iš augintojų veislinukę, tai turėjo kartu atkeliauti ir pavadinimas, jei jo nėra ji tada lai ir lieka bevardė.
Nes veislių tokio kaip nuspėjimo negali būti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 13, 09:33)
Galiu tik tiek atsakyti, jei ją pirkai iš prekybos centro tai ji jau ir vadinsis "Maksimutė", na o jei gavai iš augintojų veislinukę, tai turėjo kartu atkeliauti ir pavadinimas, jei jo nėra ji tada lai ir lieka bevardė.
Nes veislių tokio kaip nuspėjimo negali būti. doh.gif

ne is parduotuves. bet buvo taip kad ji gavo lapuku ir nepamena kuri yra kuri unsure.gif
Atsakyti
Šiaip lapukus kaip siunčiame tai stengemės tinkamai pažymėti, gavus juos belieka nesumaišyti. Bet kaip matome pasitaiko iš tos laimės ir "pasimesti". Jei tiksliai žinoma iš kurios augintojos gautas lapukas, belieka iš jo užauginti vaikiukus, sulaukti žydėjimo, ir susisiekus būtent su ta pačia augintoja bandyti identifikuoti, tai mano nuomonė.

Taip mano lapukai paruošti kelionei...pakuoju ryt dienai siuntinuką. mirksiukas.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti