Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(maidana @ 2008 04 24, 06:54)
user posted image

Tokią panašią vakar mačiau gėlių turgely Basanavičiaus g. Nežinau, kiek nuotrauka perduoda spalvą, bet ten ji buvo praktiškai raudona. Vos nenusipirkau, bet dar ne namo ėjau. Pagalvojau, kad jau mano Red Latern neišgyveno, tai neveislinę raudoną įsigysiu.

Tik kažin, kaip tas sanpaulijas veikia palaikymas lauke tokiu oru, nes vėjas tai šaltas buvo, o jos stovėjo lauke, ne kokiam kioske. Nors gėlytės labai gražios, sakė, kad tik ką gautos.
Atsakyti
Cepelinai ant pamperso + sanpaulijos tikras rojus..... lotuliukas.gif

O Mamce per tave doh.gif dabar Kaunan reik sanpaulijų lapų siųsti.....bendram sanpauligės virusui palaikyti....Po to karto kai kurjeris tau gėliuką vežė atsirado besidominčių sanpaulijomis moterų.Pasirodo maksimutes augina....dabar mano kurjerį kamantinėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 24, 09:35)
Nežinau, kiek nuotrauka perduoda spalvą, bet ten ji buvo praktiškai raudona.

Gaila fotoaparatas blush2.gif spalvą keičia,ši sanpaulė burokinės spalvos,tamsi,o va kas gavosi blink.gif Balta su violetu jau pas mane pražydo,ji tokia ir yra smile.gif

Jei sanpaulijos veislinės,tai labradoriukai juo labiau su dok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 24 balandžio 2008 - 09:25
o jau cepelinuku grazumas wub.gif wub.gif o jie kilmingi, ar paprasti? jau grazumas, net uzsimaniau wub.gif (sorry uz offtopic)
Atsakyti
Sveikos tokia gražia saulėta dieną....
Gražių jūs čia gražumėlių parodėte, sanpaulijos puikios, nu bet tie "cepelinukai", ir tiek jų daug, oi vargelio buvo, na bet ugtels, sustiprės ir atpirks tą vargą gražiomis akimirkomis, o kad jie kilmingi, tai klausimų net nekyla, linkiu sėkmingai tuos labradoriukus paauginti ...

Noriu pasidžiaugti savo max'imine "Knopkyte", savo žiedukais nenusileidžia kai kurioms veislinukėm. thumbup.gif
user posted image...user posted image

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif panašu,kad visos akių negali atitraukt nuo sanpaulyno žiedų biggrin.gif
Graži knopkytė,aš pernai mažytę pirkau,tai dabar sukrovė krūvą pumpuriukų mirksiukas.gif ,o viena veislinukė rodosi kad pumpurėlį krauna ax.gif taip laukiu...
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 04 24, 06:54)
Veislinukė viena lyg ir krauna žiedelį,gal greičiau dabar augs,nes mano laiką dabar atima šitie cepelinukai ax.gif jau keturias naktis su jais snaudžiu.

Maidana, sveikinimai su seimynos pagausejimu 4u.gif Ale kokie spalvoti, ne tik i mamyte, bet ir i teveli..... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sanpaulijų mylėtojos... wub.gif

Mano sanpaulyne pumpuravimosi metas lotuliukas.gif, o jų tikrai daug, tad turėsiu kuo pasigirti blush2.gif , pasidžiaugti. Belieka sulaukti iki prasiskleis ir parodys savo grožį. Šiaip saulutei sušvietus pasijuto iš karto augimas, thumbup.gif gėlytės stiebiasi, skrotelės didėja dienom, argi nesmagu... wub.gif
Atsakyti
Man šiandien išeiginė blush2.gif Tai tvarkiausi sanpaulijų ūkyje...Persodinau ką reikėjo ,dar radau kelis užsilikusius vaikus -atskyriau.. Susistačiau visas žydinčias po nosim ir kaifuoju.... mirksiukas.gif
Va kad jūs neliūdėtumėt pirmasis mano būsimo treilerio žiedas.. ax.gif Prisipažinkit kas man jį padovanojo...a biggrin.gif bučkį gausit.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 25 balandžio 2008 - 15:40
[quote=rimulėėė,2008 04 25, 16:38]
Va kad jūs neliūdėtumėt pirmasis mano būsimo treilerio žiedas.. ax.gif Prisipažinkit kas man jį padovanojo...a biggrin.gif bučkį gausit

Na na,lauksiu to bučkio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunu....mano įtarimai pasitvirtino lotuliukas.gif o kaip tau bučkį perduot wub.gif hi.gif
Treileris tai fainas...Auga gerai.Pasivaideno man ,kad nesišakoja,kad reikia viršūnę nugnybt blush2.gif Kai nugnybau apniko baisios abejonės...sakau gal paprastą sanpaulija buvo..... unsure.gif Turėjau strioko. blush2.gif Nieko dabar gražiai šakojasi,jau žiedelius rodo... mirksiukas.gif Stresai baigėsi mirksiukas.gif
Turiu dar vieną dovanotą ir nebežinau nuo ko.Dakor 4u.gif gal ir ta tavoji...
Prisipažink. ax.gif
Atsakyti
Tai va ir aš šio gražuoliuko 23- Река Иртишь ir aš lapuką gavau, taigi dėkoju jums abiems 4u.gif , lapukas pasodintasi, laikosi puikiai, laukiu prieaugliuko.
Na o tada tu Rimule jau būsi praeksperimentavusi su viršūnėlių skabymais, tai darysim kavagėrį, ir dalinsiesi sava patirtim.... thumbup.gif . Aš labai mėgstu būti mokinuke. mirksiukas.gif
Atsakyti