Rimuleee, ir aš noriu bučkio, ir aš tau gal ką nors padovanojau...
[quote=rimulėėė,2008 04 25, 17:29]
Šaunu....mano įtarimai pasitvirtino
o kaip tau bučkį perduot
Cia galvosukis tam,kas ji pazadejo
Smagu,kad pateko i geras rankas ir taip graziai auga.Saunuole seimininke
Papildyta:
Rimuleee,ka darysi??? Sitiek norinciu
Šaunu....mano įtarimai pasitvirtino
Cia galvosukis tam,kas ji pazadejo
Smagu,kad pateko i geras rankas ir taip graziai auga.Saunuole seimininke
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2008 04 25, 20:42)
Rimuleee,ka darysi??? Sitiek norinciu
QUOTE(Dacor @ 2008 04 25, 23:23)
Nagi ryt varau Kaunan
Vakar pas Rimą* apžiūrėjau vermikulitą ir nutariau nusipirkti Sheetelinge, nes šiandien kaip tik ten važiavau. Ieškojau, ieškojau, bet niekur nepamačiau. Tada paklausiau konsultantės, tai pasakė, kad turi tik didelius maišus, o mažesniais kiekiais visai nebūna
Tai kur dar man jo ieškoti? Dar užėjau į netoli esančią irgi nemažą parduotuvę kažkoks "Augalų centras" ar "Žaliasis centras", tai ten sakė pas juos nebūna. Dar kažkada klausiau "pasidaryk pats" sodo prekėse, tai ten net nežinojo tokio daikto.
vermikulito yra internetinėj parduotuvėj ,kur orchidėjų substratą parduoda
Bet "Sheetelinge" vermikulita parduoda litrais. Kiek paprasai, tiek ipila.
QUOTE(white tea @ 2008 04 26, 18:53)
Bet "Sheetelinge" vermikulita parduoda litrais. Kiek paprasai, tiek ipila.
Gal Kaune taip ir daro, bet Vilniuje, tai manęs paklausė - ar imsit visą maišą. Sakau tai gal po mažiau galima. Tai net kalbų jokių nenorėjo girdėti.
Daug jau jūs čia prirašėt. Mano intenetas jau nuo trečiadienio neveikia, sakau kviesiu meistrą. Šiandien grįžtam iš draugų ogi veikia net geriau pasidarė.
Mano lapelius irgi leidžia, vis kasdien pažiūriu mažiukų pilna, bet apie žydėjimą tik pasvajot dar. Kai pražis ir geriau išmoksiu auginti norėsiu kitokių veislių sanpaulijų. Dabar skaitinėju ir mokausi. Gero savaitgalio.
Mano lapelius irgi leidžia, vis kasdien pažiūriu mažiukų pilna, bet apie žydėjimą tik pasvajot dar. Kai pražis ir geriau išmoksiu auginti norėsiu kitokių veislių sanpaulijų. Dabar skaitinėju ir mokausi. Gero savaitgalio.
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 26, 19:56)
Gal Kaune taip ir daro, bet Vilniuje, tai manęs paklausė - ar imsit visą maišą. Sakau tai gal po mažiau galima. Tai net kalbų jokių nenorėjo girdėti.
Na dar kokius 5 -10 litru tarp savu galima isidalinti, bet daugiau
QUOTE(white tea @ 2008 04 26, 21:59)
manes VLN is viso nesuprato - "o kas cia toks?" kai paaiskinau daugmaz, sake tokio nera girdeje ir neturi.
QUOTE(eya @ 2008 04 26, 22:04)
manes VLN is viso nesuprato - "o kas cia toks?" kai paaiskinau daugmaz, sake tokio nera girdeje ir neturi.
tai taip ir likau nesuprasta/nesusipratus

O tu čia, kur klausei, nes mane Sheetelinge tai suprato, bet atrodo irgi ne ta, kurios paklausiau, o pasiklausė kitos.
O prie Pasidaryk pats tai irgi klausinėjo - gal jums agroperlito reikia?